Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

chip tunning ML 320 cdi

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• chip tunning ML 320 cdi

a facut cineva chiptunning sau remapare la ML 320 CDI ?
    personal nu prea inteleg cum scade comnsumul la cutie automata sau cum se simte diferenta mare la dinamica.
    daca aveti careva astept niste sfaturi

Despre diferentele de dinamica nu sunt in masura sa-ti explic pentru ca nu am facut chip tuning niciodata dar cu consumul iti pot explica :
    Fizic rezulta asa : aceeasi cilindree si aceeasi masa + putere mai mare = consum mai mic deoarece motorul lucreaza la turatii mai mici fiind mai puternic, nu se mai chinuie asa tare (daca pot spune asa)

Comment

salutare,
      eu am facut chiptunning la ML270 cu chipbox. e super ok! teoretic acum am 207 cp, daca aveam 163 cp initial;la partea cu consumul, drept sa-ti spun, producatorul chip-ului ( renumit de altfel) spune ca poate scadea cu pana la 10% in acelasi stil de condus. dar cum vei avea mai multa putere si demaraj mai rapid, ma indoiesc ca vei mai merge la fel... cei drept , pe comp. de bord consumul a scazut, dar numai acolo s-a vazut o diferenta notabila

Comment

Am facut eu remapare la a mea de cand am cumparat-o si in 3 ani de zile nu am avut nici-o problema la motor. La putere se simte foarte bine diferenta dar la consum nu stiu ce sa zic. Oricum motoarele de la ML 320 CDI consuma mai mult cu aproximativ 1 litru decat cele de exemplu 3.0 D de la X5.
        MERCEDES ML 320 CDI 2007

Comment

Ce parere aveti de kitul brabus D6 (III)?
          Last edited by mircea600sel; 02-07-2011, 22:56 PM.

Comment

azi am aflat si pretul....
            1900 euro+TVA cu tot cu montaj...

Comment

E scump kitu. Cumpara de la kleemann. Am avut luat pe s320 cdi si s-a simtit diferenta. Ei spuneau ca a urcat puterea undeva la 290 cp. Greu de crezut, dar oricum, puterea a crescut. Si a costat 675 euro+70 euro transportul
              16'' C350e
              16" 911 Carrera
              15" S350 Cdi

Comment

Working...
              Logan | Dacia Logan |Anulare DPF