Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Unde pot gasi unCD navigatie cu harta romaniei

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Unde pot gasi unCD navigatie cu harta romaniei

Buna ,Ma intereseaza sa achizitionez un CD pentru navigatie care sa aibe harta Romaniei.Stie cineva cum pot?

Am uitat sa precizez ca detin un ML 400 CDi an fabricatie 2003.

Comment

intrebare

Chiar nu stie nimeni sa imi spuna daca se gaseste CD pentru navigatie cu harta Romaniei?

Comment

Ce model de navigatie ai? O poza ar fi de asemenea ok, in cazul in care nu stii ce model e.
        ...

Comment

raspuns

navigatia este cea care se afla in dotarea la ML 400CDI 2003 .Ca si caracteristici pot preciza ca pe CD cu navigatia de Germania scrie Blaupunkt Pilot travel DX.Iar CD-ul citeste Track nu MP3

Comment

cauta pe dupa mercedes.
            eu mi-am downloadat weekendul asta de acolo si e super harta
            Last edited by cl600; 02-26-2011, 21:51 PM.

Comment

buna ziua ,scuze daca repet o intrebare , te rog , poti sa mi spui mai exact ce soft pot sa downladez,, pt ca am intrat la adresa sus mentionata , dar sincer nu stiu de unde pot gasii,, site ull fiind ff variat , multumesc !macar un link ceva !
              Last edited by cl600; 02-26-2011, 21:51 PM.

Comment

Originally posted by auras30 View Post
                buna ziua ,scuze daca repet o intrebare , te rog , poti sa mi spui mai exact ce soft pot sa downladez,, pt ca am intrat la adresa sus mentionata , dar sincer nu stiu de unde pot gasii,, site ull fiind ff variat , multumesc !macar un link ceva !

warn:
                Link-uri pt software cu drepturi de autor poti gasi pe orice forum inafara de acesta!
                http://www.clubmercedes.ro/announcement.php?f=34

www.mbretrofit.ro

Mercedes - Perhaps the only car on earth that doesn't aspire to be anything but itself.

Comment

navi CD DX

buna!si eu sunt interesat de CD si nu am inteles unde trebuie sa caut.multumesc!

Comment

Si eu am nevoie de CD cu navigatia Romania /Europa de Est /Europa urgent !
                    sistemul de navigatie este cel din poza de mai jos
                    Attached Files
                    ML 400 CDI

Comment

cautati pe okazii..
                      2008 CL 500
                      2007 ML 320 CDI

Comment

Este comand 2.0 si nu au facut harta pentru Romania, maximum pana pe la jumatatea ungariei si oricum neactualizate de prin 2000. Eu am cd-urile dar m-au dezamagit.
                        Diagnoza Star, reparatii mecanica si electrica pentru auto fabricate dupa 1995.

Comment

Working...
                        Logan | Dacia Logan |Anulare DPF