Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Probleme sistem adblue GLC220

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • Probleme sistem adblue GLC220

  Buna ziua,
  Scriu cu disperare despre problemele intampinate de mine, in relatia cu Autoklass Chitila.
  Pe scurt, am achizitionat un mercedes glc 220 din 2016, pe care l-am verificat inainte de cumparare (mai exact am platit 700 ron degeaba). La 3 zile dupa verificare a aparut mesajul de defectare sistem adblue (nivelul de adblue nu poate fi citit).
  Mi s-a spus ca trebuie schimbata pompa de adblue, asta am facut, cu costul de 3800 ron.
  La 4 luni, s-a aprins acelasi mesaj, am revenit in service si m-au pus sa schimb injectorul de adblue, inca 2000 ron.
  La 5 zile si 300 km efectuati, a reaparut mesajul.
  Intre timp am descoperit ca pompa de adblue nu a fost inlocuita, deoarece pe pompa am o serie, iar in factura este trecuta alta serie.
  Dupa schimbarea pompei, am cerut sa imi fie pusa piesa schimbata in portbagaj, dar au spus ca au aruncat-o.
  am facut sesizare la ANPC si la Mercedes Romania....nimic pana acum.
  Azi 25.04.2021, am acelasi martor motor aprins in bord si mesajul ca adblue nu poate fi citit si mai fac 500 km pana cand motorul se va opri.
  Rugamintea mea catre d-voastra, este sa ma sfatuiti daca stiti, unde sa ma adresez, pentru rezolvarea problemei.
  Desi suma asa ziselor reparatii, este in jur de 10000 ron, nu vreau sa cedez la fel ca restul acestui popor si sa accept sa fiu calcat in picioare de niste lepre analfabete, care au ajuns sa reprezinte o firma auto destul de renumita, ei avand un comportament / limbaj, de samsari de targ.

  va multumesc anticipat.

 • #2
  Salutare...o vizita de mana cu un avocat, la ei la sediu?? Ca varianta rezolvarii amiabile pica din start dupa cele relatate de tine...E clar un caz de frauda, care se vede din avion.. Stima.
  Mercedes Sprinter ( Stela ) 316 cdi , 2005,"fosta" !
  Mercedes Sprinter (Steluta) 318 cdi, 2009,mariaj incheiat de curand.cu satisfactie!
  Mercedes Sprinter (Blacky)319 cdi,2012 !
  SC.Arm Logistics S.R.L Galati - Transport marfa Romania-Belgia 1,4 t,cu asigurare Cmr/Transport auto-moto pe platforma / Cristi Nazarov 0722525076 / arm_logistics@yahoo.com / nazarovcristi@gmail.com
  https://www.facebook.com/pages/Trans...4975727?ref=hl

  Comment


  • #3
   ANPC este asaltat in preajma sarbatorilor de fel si fel de clienti nemultumiti.
   Ai rabdare, NU EXISTA RECLAMATIE fara raspuns la ANPC ! Deasemenea sunt putine cazuri in care "furnizorul" are castig de cauza, 99% din spete sunt castigate de catre clienti.
   Ai incredere, se va rezolva ! Iti zic din proprie experienta.

   Asa cum spunea si antevorbitorul meu, solicita in paralel si serviciile unui avocat. Frauda este flagranta, indubitabila.
   Vorbim de cateva sute de lei, versus o frauda care incepe cu 10,000 lei.
   Faptul ca nu vei putea folosi masina, inseamna potentiale daune de achitat de catre dealerul respectiv.

   Ma rog, iti spun si cum va fi - vine ANPC intr-o echipa de 2-3 si vor sa discute cu un administrator, in niciun caz cu mencanicii.
   Inspectorii vor cere documentatia aferenta intrarii tale in service. Fisa de comanda, reclamatia 1, reclamatia 2 daca au fost din partea ta.
   Intrucat cazul este flagrant li se va spune subtil ca e mai bine sa aibe clienti multumiti, intrucat amenzile sunt mari la dansii.
   Apoi vei primi un telefon (posibil de la acelasi administrator)
   Asta este momentul in care administratorul reprezentantei are toate informatiile si este peste "leprele analfabete", care sunt convins ca vor avea de suferit pentru acest folos necuvenit.

   Cat despre calitatea resursei umane - NO COMMENT ! Traim niste vremuri tulburi din acest punct de vedere pentru toti antreprenorii.
   1963 Simson SR2E
   1990 Mercedes W124 250d
   2001 Mercedes W210 200K
   2005 Mercedes W211 220cdi
   2018 Suzuki Baleno

   Comment

   Working...
   X
   Logan | Dacia Logan |Anulare DPF