Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Ce parere aveti despre montarea unui kit xenon pe X 164 ?

Collapse
This topic is closed.
X
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ce parere aveti despre montarea unui kit xenon pe X 164 ?

De cateva luni ma tot gandesc ca as vrea sa inlocuiesc becurile cu halogen cu care este dotata masina din fabrica (este varianta americana), insa nu ma pot hotari. As dori in principiu, un kit de 55 w si 6000 k, eventual cu balast slim, dar am auzit atatea povesti cu erori de bec ars, " palpaieli " si alte asemenea minuni, ca parca de multe ori m-as lipsi. M-am gandit si la varianta cu becurile Phillips ( extreme power sau blue vision, etc), in ideea de a nu face modificari care ar putea dauna instalatiei electrice, dar parca xenonul ramane tot xenon. M-am documentat putin in materie, stiu despre existenta condensatorilor sau a modulelor antieroare, dar sunt totusi reticent. M-am mai gandit si la o varianta in care as cumpara de la reprezentanta ambele faruri cu balasturi sau doar balasturile ( ca sa nu spunem ca nu ar fi compatibile cu masina), dar mi se pare totusi cam scump. Cineva spunea ca instalatiile Hella sunt net superioare celor chinezesti, care se vand pe la 80- 100 euro, chiar daca sunt mai scumpe, o fi adevarat ? Am mai vazut ca la unele instalatii aftermarket, ar putea fi necesara si o interventie pe soft, si sincer nu as vrea sa intru pe soft. Avem colegi care se pricep la softari (CL 600), un sfat din partea sa ar fi binevenit. Ii rog pe colegii din Bucuresti sa imi recomande o firma profesionista care se ocupa cu xenoanele. Am vazut reclame pe site-ul 4 tuning, dar chiar nu stiu cum lucreaza acestia.In concluzie, as dori un sfat avizat- ce instalatie de xenon, dar mai ales CINE ? (ma refer la montaj, pentru ca nu sunt adeptul mesterilor de curte). Va multumesc si precizez ca m-am gandit sa creez un nou topic aici, in ideea ca poate modelul X 164 intampina probleme specifice in acest sens.

Se poate inchide.

Comment

Working...
    Logan | Dacia Logan |Anulare DPF