Salut,
Am tot citit pe net despre upgrade la NTG2.5, dar nu imi sunt clare niste lucruri.
Situatia curenta:
- Comand APS NTG2 (X164 2007)
- echipare telefon in cotiera (am adaptor Bluetooth Viseeo)
- camera marsarier
- iPod Kit (cablul cu mufa de iPod din torpedo)
- NU am HK (stiu ca e de bine la acest retrofit, deoarece trebuie inlocuit si modulul acela, nefiind compatibil)
Ce doresc:
- cumparare NTG2.5 nou (asa scrie userul de pe okazii.ro)
- retrofit (o sa am nevoie de antena de BT, acesta fiind integrat)
- configurare cu STAR in "developer mode".
Sa zicem ca partea mecanica o pot face si eu (desi prefer s-o faca cineva cu experienta), deoarece am gasit mura in gura cum se desface bordul si ce e pe acolo.
Problema se pune la configurarea cu STAR, deoarece:
- versiunile noi de firmware de pe NTG2.5 au "anti-theft system", practic un cod ca la casetofoanele vechi. Acesta nu este introdus manual, ci vine "prin spate" prin STAR de la Mercedes. Service-ul sau dealer-ul trebuie sa ceara acest lucru la producator.
- nefiind o combinatie valida Mercedes (NTG2.5 + MY2007), trebuie ca STAR sa fie in "developer mode", care am inteles ca se obtine tot sunand la producator.
Rugamintea este ca cineva de aici care are experienta in retrofit-uri de Comand (ideal NTG2.5) sa imi spuna daca am inteles bine procedurile si, ideal, sa imi ia banii pentru montaj si configurare
P.S. Pentru a evita eventualele "dar de ce vrei asta?", motivele sunt:
- sunet stock mai bun
- Bluetooth integrat
- UI mai misto
- suport hard-disc la harti, nu mai rontaie DVD-ul, viteza mai mare
- suport SD card, ideal pentru MP3-uri, ca sa nu stau sa imi bat capul cu mufa aia de iPod
Am tot citit pe net despre upgrade la NTG2.5, dar nu imi sunt clare niste lucruri.
Situatia curenta:
- Comand APS NTG2 (X164 2007)
- echipare telefon in cotiera (am adaptor Bluetooth Viseeo)
- camera marsarier
- iPod Kit (cablul cu mufa de iPod din torpedo)
- NU am HK (stiu ca e de bine la acest retrofit, deoarece trebuie inlocuit si modulul acela, nefiind compatibil)
Ce doresc:
- cumparare NTG2.5 nou (asa scrie userul de pe okazii.ro)
- retrofit (o sa am nevoie de antena de BT, acesta fiind integrat)
- configurare cu STAR in "developer mode".
Sa zicem ca partea mecanica o pot face si eu (desi prefer s-o faca cineva cu experienta), deoarece am gasit mura in gura cum se desface bordul si ce e pe acolo.
Problema se pune la configurarea cu STAR, deoarece:
- versiunile noi de firmware de pe NTG2.5 au "anti-theft system", practic un cod ca la casetofoanele vechi. Acesta nu este introdus manual, ci vine "prin spate" prin STAR de la Mercedes. Service-ul sau dealer-ul trebuie sa ceara acest lucru la producator.
- nefiind o combinatie valida Mercedes (NTG2.5 + MY2007), trebuie ca STAR sa fie in "developer mode", care am inteles ca se obtine tot sunand la producator.
Rugamintea este ca cineva de aici care are experienta in retrofit-uri de Comand (ideal NTG2.5) sa imi spuna daca am inteles bine procedurile si, ideal, sa imi ia banii pentru montaj si configurare
P.S. Pentru a evita eventualele "dar de ce vrei asta?", motivele sunt:
- sunet stock mai bun
- Bluetooth integrat
- UI mai misto
- suport hard-disc la harti, nu mai rontaie DVD-ul, viteza mai mare
- suport SD card, ideal pentru MP3-uri, ca sa nu stau sa imi bat capul cu mufa aia de iPod
Comment