Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

De ce are asa cai putini?

Collapse
This topic is closed.
X
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 2 (0 members and 2 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• De ce are asa cai putini?

Va salut este vorba despre un motor de 2200 de pe un C class din 95.
    are doar 95 de cai putere.
    Care este cauza ca doar atat poate?
    Mentionez ca nu are turbo, este un diesel simplu.
    Ce se poate face sa creasca putin puterea?
    Multumesc.
    Mercedes W202 motor 2.0 diesel 1993
    Mercedes W202 motor 2,2 diesel 1995

De pilda... d-aia are 95 de cai. Ca e dizel simplu, tzi-ai raspuns singur. Nu pricep de ce apar asemenea intrebari, sa moara maicutza mea... Toate au 95 de cai bashitzi, asha le face neamtzul, intrebarea e in plus, cind ai cumparat, shtii ca virgula cumperi fiabilitate in detrimentul bemveismului. Ca sa creasca puterea, se poate schimba motorul cu unul turbo, gen motor OM605, dar e mare, consuma mai mult si are taxe mai mari, sau se poate sa se fi cumparat benzinar de la bun inceput. Scuze ca sint acid, colega, dar oamenii care nu shtiu ce vor ma irita, si daca atunci cind ai pus copitutza pe mashina nu shtiai ca asta e oferta casei, te reorientai... Crede-ma, am mers si merg si acum fara rushine cu Cobra 200 dizel de 55 de cai, asta e... mori cu ea de git, dar nu imi crapa sub cur si asta e o imensa satisfactzie. Ma car cu panarama la dracu' in praznic si vin indarat cu ea fara figuri si crapelnitza de piese pe drum. Plus confort in mashina de treijde ani. Asta e Mercedes, d-aia nu e BMW. Citeshte bine si nu lua in nume de rau, pe unde culegetzi voi lemne eu am cules de mult surcele...

Comment

Imi place la nebunie raspunsul tau,Dok, si eu voiam sa raspund cumva .... la intrebarea asta (fara nici un rost, zic eu), dar am zis sa nu par un bagator in seama.
      -masina aia ii facuta asa de zeci de ani, si nimeni nu sa plans...
      -daca se vroia putere,sunt masini de sute de cai,la bani marunti, dar sa vedem daca le poti si intretine..
      -dar cu siguranta motoarele alea de 2000cc din care se scot peste 200 de cai nu prind milionul de kilometri,care ii au destule W202 diesel.
      Toate cele bune.
      Last edited by marele_alb; 03-31-2009, 01:13 AM.
      W202..C 200, 100Kw,benzinar din `95
      http://www.clubmercedes.ro/my-w202-c...51.html?t=8551

Comment

Multumesc pentru raspunuri, sa stiti ca nu m-am suparat deloc asta este adevarul si realitatea. Acuma cand am cumparat aceasta masina primul criteriu a fost sa nu consume mult a doua sa tina motorul mult. Mai putin am pus accentul pe cei 95 de cai. Daca o sa imi permita bugetul tot un Mercan C class va fi urmatoarea masina doar cu diferenta ca pe spatele lui va scrie kompresor si sub capota o sa fie 200 de caluti. Acuma ca va consuma cu 2 litri in plus si motorul nu va tine o vesnicie asta mai putin conteaza.
        Sa nu luati in nume de rau dar lumea evolueaza si apar tot felul de masini mici zic eu bunzaruri care au 1000 de centimetri cubi si au 100 de cai hai dao incolo de treaba.

Comment

Sti singurele neconcordante sunt ca nu va consuma doar 2 litri in plus si ca motorul tot va tine o gramada. Ca va crapa turbina de plastic obosit aia e altceva. Eu tot stau insa si ma gandesc care e faza. Cum zicea si Dok, am mers si eu cu cobra mea ceva km si sa vezi ca am mai si depasit cate o masina din cand in cand. Am mai si urcat niste munti cu dansa. Am mai si tras niste jeepane impotmolite. Ba tata am mai si ajuns din A in B repejor cu ea desi doarme intr-a-ntaia. Mie 95 de cai mi se pare foarte ok.
          Si mie imi place ideea de masina care musca din asfalt dar daca nu ma tine boznaru mi-am luat de-asta care doar il mai incinge uneori.
          Numai bine!!
          E220 cdi W210, 2001

E320 W210, 1997
          C180 W202, 1994
          W123 200D, 1978 cu inima de W124

Romani 2:4 ...nu vezi tu ca bunatatea lui Dumnezeu te indeamna la pocainta?

Comment

Am avut si eu obosenie de asta la 95 de cai.Problema ei nu ar fi caii putere,ci mai ales cuplul rusinos de mic,doar 150 Nm.Prin comparatie un 220 supraalimentat (CDI) are de 2 ori mai mult,300 Nm.
            Se pare ca e genul de masina care te face ca urmatoarea data cand vei mai cumpara iti vei alege o racheta.Eu unul asa am facut am optat pt un w210 cu 204 cp care a fost o masina superba,incomparabila cu cea dinaintea ei.Si astfel de la stadiul in care ma intreceau si daciile,am ajuns la ala in care mancam bmw-uri pe paine. Iti urez sincer sa parcurgi aceeasi directie.
            Last edited by ionutz_ng; 04-05-2009, 15:17 PM.
            MÃREAȚA COBRA

Comment

Deci pe tine te intreceau daciile, tu conducand o masina de 95 de cai? Sa inteleg ca te intreceau dacile logan?...loganul de 16 valve are 105 cai, si-i relativ rar. Una peste alta cred ca toate tin de sofer sau preferinte. Mie personal cobra mi-a prins foarte bine. M-a linistit foarte mult in ce priveste sofatul si pot sa zic ca la bordul ei am devenit si eu sofer intreg.

On-topic: in final orice masina am cumpara avem posibilitatea sa ne documentam inainte; vezi inclusiv forumul asta; alegerea ulterioara ne apartine.
              E220 cdi W210, 2001

E320 W210, 1997
              C180 W202, 1994

Comment

Sa nu uitam si de alti parametri cum ar fi: masa masinii(la care se imparte numarul de cai) sau cutia automata(care mai taie si ea ceva din caluti).
                MÃREAȚA COBRA

Comment

Originally posted by adidc View Post
                  Sti singurele neconcordante sunt ca nu va consuma doar 2 litri in plus si ca motorul tot va tine o gramada. Ca va crapa turbina de plastic obosit aia e altceva. Eu tot stau insa si ma gandesc care e faza. Cum zicea si Dok, am mers si eu cu cobra mea ceva km si sa vezi ca am mai si depasit cate o masina din cand in cand. Am mai si urcat niste munti cu dansa. Am mai si tras niste jeepane impotmolite. Ba tata am mai si ajuns din A in B repejor cu ea desi doarme intr-a-ntaia. Mie 95 de cai mi se pare foarte ok.
                  Si mie imi place ideea de masina care musca din asfalt dar daca nu ma tine boznaru mi-am luat de-asta care doar il mai incinge uneori.
                  Numai bine!!
                  Detaliaza te rog afirmatia pe care am subliniat-o, multumesc. Daca e vorba de o licenta poetica te inteleg, daca nu, mi-e mila de tine.
                  Any person that runs is a VC anyone that stands still is a well disciplined VC"

Comment

Din cate stiu eu la W203 turbinele au fost cu probleme. Probabil ca am expus asta intr-un mod mai plastic...oricum multumesc de mila pe care mi-o arati. Fara asta era vai si amar.

O zi buna.
                    E220 cdi W210, 2001

E320 W210, 1997
                    C180 W202, 1994

Comment

Originally posted by Jacob View Post
                      Va salut este vorba despre un motor de 2200 de pe un C class din 95.
                      are doar 95 de cai putere.
                      Care este cauza ca doar atat poate?
                      Mentionez ca nu are turbo, este un diesel simplu.
                      Ce se poate face sa creasca putin puterea?
                      Multumesc.
                      Salut Pentru ai creste caii putere ,trebuie sa bagi bani in ea. Sau so mariti , si cauti un 320CDI , atunci vei fi multumit . Apropo cu depasitu daciilor , Cutoate ca am o herghelie de armasari sub capota masinii mele , si pe mine ma depÄseau daciile cind am fost in rominia , Dar totul depinde si de calitatea soselelor EX De la Timisoara pina la Caransebes am facut 3 ore , Soseaua era catastrofala , Dar totul depinde si cum iti iubesti masina si ce riscuri iti asumi pe soselele rominesti . Stirile protv transmit in fiecare zi, cazuri de accidente fatale.

Comment

Salut!Si eu detin un c 220 D cutie automata si sunt multumit mai multa putere nu imi trebuie .Motorul e facut sa reziste multi km.P.S pe mine nu ma intrec Daciile.Numai bine.

Comment

Cand am deschis aces topic nu am stiut ca nu urca turatia mai mult de 3500 si din aceasta cauza ma depasau daciile. Am condus de curand un w124 cu motor de 2500 si turbo desel cu cutie automata, va spun ca nici BMW nici Audi nu statea in fatea mea pe o distanta de 10KM am mers cu 180 cu el si mai putea dar cum masina nu era a mea imi era frica sa il duc mai sus.
                          Pot sa zic ca aceasta masina este net superior altor clase de mercedes, aici ma refer ca si putere.

Comment

Salut
                            Sper sa nu se supere lumea daca deraiez un pic.

Personal am avut si eu urmatoarea intrebare." Se merita consumul vs. timpul catigat vs. nervi mancati?"
                            Pe Scurt NU!!!

Am luat ca si test Cluj-Teius ( langa Alba-Iulia) 96km
                            Prima tura a fost facuta in forta ( acuma cat ma tinut si pe mine baierele) asa cum ii el puturos am fostdepasit de 2 ori in rest am "crosetat tot ce am prins ( ca sa ma laud un pic :P am facut de rusine un bemveu prin curbele din apropiere de Unirea)
                            Rezulatat 1 ora si 10 min de 2 ori mi-am vazut moarte cu ochii , 8 litri si prietena suparata pe mine ca am bagata in sperietii.
                            A doua tura am facut-o cu o alta masina 110hp 19tdi.
                            Ca si timp 50 min (noaptea ,sosea goala ) ,consumul nu l-am verificat .
                            A treia tura am facut-o asa la pas.. un 80 constant .
                            Timp 1 ora 30 de min ,aprox 6 L ( ca sa nu zic mai putin de ...) fara nervi, calm si linsite .

Asa ca pentru20 de min. ma... pe ea viteza ca in Romanica nu se merita sa ai herghelii ca iti mor de foame.
                            My 2 cents.

La cati mai multi km fara incidente si imi cer scuze daca am ofensat pe cineva prin cele spuse mai sus.
                            ps: Sper sa nu o iau in bot de la mods.

Comment

Originally posted by doktor4carz View Post
                              De pilda... d-aia are 95 de cai. Ca e dizel simplu, tzi-ai raspuns singur. Nu pricep de ce apar asemenea intrebari, sa moara maicutza mea... Toate au 95 de cai bashitzi, asha le face neamtzul, intrebarea e in plus, cind ai cumparat, shtii ca virgula cumperi fiabilitate in detrimentul bemveismului. Ca sa creasca puterea, se poate schimba motorul cu unul turbo, gen motor OM605, dar e mare, consuma mai mult si are taxe mai mari, sau se poate sa se fi cumparat benzinar de la bun inceput. Scuze ca sint acid, colega, dar oamenii care nu shtiu ce vor ma irita, si daca atunci cind ai pus copitutza pe mashina nu shtiai ca asta e oferta casei, te reorientai... Crede-ma, am mers si merg si acum fara rushine cu Cobra 200 dizel de 55 de cai, asta e... mori cu ea de git, dar nu imi crapa sub cur si asta e o imensa satisfactzie. Ma car cu panarama la dracu' in praznic si vin indarat cu ea fara figuri si crapelnitza de piese pe drum. Plus confort in mashina de treijde ani. Asta e Mercedes, d-aia nu e BMW. Citeshte bine si nu lua in nume de rau, pe unde culegetzi voi lemne eu am cules de mult surcele...
                              Exista si BMW mai slab: de ex concurentul cobrei: rechinul din acea vreme 524d din 82-86 sau ursuletul diesel 324d 95-89 are numai 86 de cai.....deci un motor mai mare decat 2200-le de la Mercedes da si mai slab, si probabil putin mai fiabil, iar la confortul chiar si din rechin normal ca nitel sub Cobra chiar
                              Nu o sa cumpar masina noua in veci atata timp cat ne mai mintiti cu poluarea motoarelor termice...pai atunci faceti masini electrice ieftine, si nu mai veniti cu povesti pt pesti ca nu merita sau nu tin sau blah blah ca de aia ies scumpe!!!

Comment

Working...
                              X
                              Logan | Dacia Logan |Anulare DPF