Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Erori: P2453, P2463, P0426,

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • Erori: P2453, P2463, P0426,

  Salut!
  La masina MB C klasse - w204,C250 CDI, 2009, BlueEfficiency
  100 000km

  Martor motor aprins, limitata la 300 rpm.
  Diagnoza OBD a aratat urmatoarele erori:
  P2463 - Powertrain
  P2453 - Powertrain Diesel Particulate Filter Diferential Pressure Sensor Circuit Range/Performance
  P0426 - Powertrain Catalyst Temperature Sensor Range/Performance (Bank1)
  S-au sters, masina a functionat normal, la un interval de ~ o saptamana si ~500km parcursi, martorul motor a reaparut. Aceleasi erori.

  Apoi
  Am schimbat Senzorul de presiune diferentiala (cumparat nou, de la Autoklass Sud - cod pt senzorul nou: A 642 905 01 00 ). Codul este diferit fata de cel aflat pe senzorul vechi(din pacate nu am notat seria acestuia).

  Masina a mers foarte bine ~ 500 km dupa care iarasi, a aparut limitarea la 3000 rpm, dar de data aceasta, nu s-a mai aprins martorul motor.
  Am verificat din nou, au aparut aceleasi erori.

  1)E posibil ca erorile acestea sa apara in timpul regenerarii filtrului de particule?
  2)Este posibil ca piesa cumparata de la autoklass sa nu corespuna motorului meu? Cum pot verifica acest lucru?
  3)Dupa ce am schimbat senzorul, fiind o noua piesa, ar fi trebuit sa o configurez cumva, cu ajutorul star-ului?

  Voi ce parere aveti?
  Multumesc
  Attached Files
  Last edited by Mr.M; 09-28-2014, 14:34 PM.
  http://www.w204.ro

 • #2
  La modelul tau trebuie facuta o interventie minora la instalatia electrica.

  Senzorul este ales corect.

  Daca vrei, poti trece pe la noi si o rezolvam.
  Last edited by cl600; 09-28-2014, 17:58 PM.
  http://www.clubmercedes.ro/announcement.php?f=34


  www.mbretrofit.ro

  Mercedes - Perhaps the only car on earth that doesn't aspire to be anything but itself.

  Comment


  • #3
   Salut, si multumesc pentru reply! Te voi contacta pe data de 7 Octombrie, momentan nu sunt in tara.
   Multumesc, inca o data!
   http://www.w204.ro

   Comment


   • #4
    Tin sa ii multumesc colegului cl600 pentru ca a rezolvat erorile mentionate mai sus. Il recomad cu incredere, pt orice problema de natura electirca si nu numai!!!
    Multumesc mult, inca o data!
    http://www.w204.ro

    Comment


    • #5
     Intr-adevar, aceste erori au fost remediate in urma unei minore interventii la instalatia electrica, "lucrare" realizata de colegul cl600. Am parcurs 2000km de la remedierea problemei si nu a mai aparut nicio eroare. Pot spune ca masina merge mult mai bine decat inainte. Cu mult mai bine.
     Daca va veti confrunta cu una din erorile mentionate in primul post, recomand sa faceti un test cu STAR mai intai, nu schimbati senzor/senzori pt ca este posibil sa ii schimbati degeaba.
     Apelati cu incredere la colegul Cl600. Merita 100%
     http://www.w204.ro

     Comment


     • #6
      de asemenea recomand userul cl600 cu ajutorul caruia am rezolvat si eu astazi problema check engineului aprins respectiv restrictia filtruluide particule

      Comment


      • #7
       Buna ziua, am și eu un E 200 W212 Facelift an 2013 și am probleme cu turația, nu mai trece de 3000rpm. Am cutie viteze 7G Tronic și nu știu ce sãi fac. Am un tester personal Carly FOR Mercedes și in urma verificãrii îmi da urmãtoarele erori2436.09.the Shot content of the diesel particulate filter is not in order. M-a puteți ajuta cu un rãspuns. Mulțumesc!

       Comment


       • #8
        p2453

        Buna ziua, am un mercedes vito 639 din 2012 2.2 dci si a aparut eroarea p2453 ceva legat de senzor filtru particule. Am vazut in postarile anterioare ca ar putea fi o problema ce cablaj electric. Poate fi aceasta problema, sa nu cumpar un senzor aiurea.

        Comment


        • #9
         Salutare cum iau și eu legătura cu cl600?

         Comment


         • #10
          Mercedes c 2,2 an 2011.Am aceiași problema cu turația adică nu merge turația mai mult de 3000, și odată cu problema asta a mai apărut o smucitura la cutie ( automata) atunci când reduc viteza de la 50,60km etc exact la 20km simt smucitura la cutie.

          Comment


          • #11
           Am mers la reprezentanta și este defect senzorul DPF care costa 350 RON plus diagnoza plus manopera total 870.

           Comment


           • #12
            Poti achizitiona senzorul produs de BOSCH cu ~160RON, il poti monta chiar tu sau la orice service fara pretentii, insa NEAPARAT trebuie codat cu STAR. Din motive lesne de inteles nu pot furniza aici codul repreului mai sus mentionat, dar te invit sa te documentez chiar tu pe pagina oficiala de faceook a w204 Romania
            http://www.w204.ro

            Comment


            • #13
             Originally posted by cl600 View Post
             La modelul tau trebuie facuta o interventie minora la instalatia electrica.

             Senzorul este ales corect.

             Daca vrei, poti trece pe la noi si o rezolvam.
             Salut cl600 , am si eu eroarea P0426 pe modelul de mercedes C180 CDI W204 motor 2.2. Poti sa ma ajuti si pe mine cu un sfat? daca sa schimb acel senzor sau ce este de facut? Pentru ca luna asta am avut probleme cu masina incepand cu debitmetrul de aer pe care l-am schimbat, apoi un senzor de temperatura de pe DPF, acum acest senzor. L-as schimba, dar ma gandesc sa nu fie alta problema, daca se strica asa una dupa alta. Poate fi DPF-ul infundat si din aceasta cauza sa apara problemele? Intre timp am avut si erorile P246309 si P010129, care au fost sterse si nu au mai aparut.
             Daca eram din Bucuresti, as fi venit la tine, dar locuiesc in Timis.
             Multumesc anticipat

             Comment


             • #14
              Pai eroarea ta nu se referă la senzorul de presiune diferențială, se referă la senzorul de temperatura pe care zici că l-ai schimbat
              http://www.clubmercedes.ro/announcement.php?f=34


              www.mbretrofit.ro

              Mercedes - Perhaps the only car on earth that doesn't aspire to be anything but itself.

              Comment

              Working...
              X
              Logan | Dacia Logan |Anulare DPF