Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Schimb de motor

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Schimb de motor

    As vrea sa va intreb daca se poate monta un motor de C class 250 turbodiesel pe o caroserie de 124. Sunt intrebat frecvent de cei care doresc sa cumpere motorul de la mine (pe alt thread am anuntat ca dezmembrez un C 250 turbodiesel din 96).

    Din cate stiu eu acest lucru e posibil cu modificari la suportii de motor si cu adaptarea instalatiei la calculatorul motorului de pe C-u. Acelasi motor stiu insa ca se regaseste si pe E class pe care s-ar monta fara nici o adaptare.

    Daca exista cineva care a facut o astfel de modificare sau ce modificari sunt necesare as dori sa ma lamureasca si pe mine.
    Mersi.
    Last edited by florineasca; 09-16-2007, 23:02 PM.

  • #2
    Motorul de w202 e pus doar si pe w210,nu pe w124,sigur se poate adapta dar e o perversiune dificila,parerea mea.

    Comment


    • #3
      Problema cea mai delicata cred eu ar fi la cardan. Cred ca si cutia de viteze ar trebui de asemenea schimbata. Motorul de pe w202 sigur cred ca nu se potriveste cu cutia de pe w 124.
      Last edited by florineasca; 09-16-2007, 22:55 PM.

      Comment


      • #4
        Daca nu sunt necesare modificari importante, s-ar putea sa fiu interesat de motorul tau, ca sa-l pun pe E-ul meu din 95, care actualmente are motor de 2300 pe benzina.
        Mai sap si eu si poate aflu vreun raspuns...
        Last edited by Gilbert; 09-17-2007, 23:14 PM.
        W210 E230 '95 Classic

        Comment


        • #5
          Se poate pune un motor de pe 202 pe 124 cu conditia sa modifici suportul care tine motorul. Acest suport pe o parte se prinde in blocul motor iar pe de alta parte se prinde pe caroseria masinii, bineinteles se vor pune si tampoanele de motor. Sigur nu se va potrivi la cutia de viteze de 124 dar daca se cumpara si cutia de viteze de 202 aceasta se va potrivi pe caroserie de 124. In ceea ce priveste cardanul, aici nu este o problema avind in vede ca cardanul este culisant.

          Comment


          • #6
            Motorul merge pe cutie, dar e problema de rapoarte, nu de prindere. Bratzele de motor s-ar putea sa mearga de la motorul de 250 de W124, RAR-ul nu mai agreeaza bratze sudate. Cardanul trebuie schimbat cu cardan de motor de 5 in linie de 124, depinde de cutie.

            Comment


            • #7
              Sa zicem ca se rezolva problema cardanului si a cutiei de viteze. Dar instalatia electrica ce zice? Pt ca din cate mai stiu si eu pompa de injectie a C-ului e asistata electronic, deci calculatorul de pe C-u ar trebui de asemeni montat pe 124, nu???? Si cred ca asta e o alta problema si mai delicata decat cea legata de motor si cutie, nu credeti?
              Last edited by florineasca; 10-12-2007, 21:55 PM.

              Comment


              • #8
                Exact. Aia e marea problema. Instalatzia trebuie demontata cu totul de pe masina donatoare. Completa. Maxima bataie de cap...

                Comment


                • #9
                  Poate că e tardivă intervenţia mea, oricum, e bine să ştii că RAR-ul (doctorul ţi-a semnalat acest aspect) refuză omologarea pentru suporţi modificaţi artizanal (lungiţi, scurtaţi, ranforsaţi, găuriţi, etc.). De asemenea axa cardanică nu poate fi scurtată sau lungită. Sunt admişi suporţi de la alt tip şi marcă de maşină cu condiţia să fie folosiţi "ca atare". Acelaşi lucru este valabil şi pentru cardan.
                  Te complici foarte tare cu acest transplant. Până şi contactul trebuie schimbat dacă are imobilizer, altfel n-o să-ţi mai pornească niciodată.

                  Comment


                  • #10
                    fronza verde si-o cicoare,
                    nu faci decat complicare ,
                    la suporti si la cardan,
                    si-o sa bibilesti un an.
                    la suporti si la PC,
                    si n-o sa-ti iasa sa stii.
                    si iar verde baraboi,
                    asculta-ne si pe noi.
                    briliant
                    steen

                    Comment

                    Working...
                    X
                    Logan | Dacia Logan |Anulare DPF