Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Bio Diesel - Official Mercedes

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 2 (0 members and 2 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

am auzit si eu de faza asta..hmmm..ar fi interesant sa miroasa in urma tuturor a gogosi,si nu a noxe
    “Alaturi de hidrogen, prostia este cea care se gaseste in cantitatea cea mai mare in Univers.” (Thomas Edison)

Comment

am vazut si eu to pe discovery unu care avea o instalatzie facuta de el prin care is facea singur biodiesel si avea un passat......avea ulei de la un restaurant mexican din zona...ala parca era din marea britania...nush ce sa zic......poate scade consumul dar scad si performantele....cred
      God, If you give us Tupac back, we will give you Justin Beiber

Comment

La masinile noi, probabil. Cu un motor de Cobra putin probabil.

Oricum eu o sa merg pe amestec de pana la 30% motorina si doar vara ca sa nu ma complic foarte tare cu instalatii de incalzire, filtrare, etc.

Pentru cine are chef asta chiar ar fi o afacere buna - sa colecteze de ex. uleiul de la Fast Food-urile din zona si sa-l filtreze cumsecade [entru un 1.5-2 lei litrul. M-ar scuti de o mare bataie de cap. Asa o sa iau uleiul direct din fabrica/la cantitati mari ca sa merite.
        Aerodynamics are for people who can't build engines.
        Enzo Ferrari

Comment

Blogger este un instrument de publicare a blogurilor oferit de Google prin care să vă faceți gândurile cunoscute cu ușurință. Blogger facilitează postarea textelor, a fotografiilor și a videoclipurilor pe blogul dvs. personal sau pe blogul de echipă.

Comment

Apropo, n'ar strica un vote in genul cine a folosit SVO/WVO, cine nu si cine se gandeste sa foloseasca pe viitor.

Pana atunci ar fi bine de stiut: daca ar exista cineva care sa colecteze si filtreze un astfel de combustibil - ar fi cineva interesat sa cumpere asa ceva la, sa zicem, 2 RON/litru?

Eu as incerca varianta asta daca ar exista cineva care sa colecteze si prepare un amestec bazat pe ulei vegetal, mai ales ca este folosita pe afara de ani buni. Mai intai sa vedem daca exista piata pt. SVO/WVO in Romanica.
            Last edited by MIR; 03-24-2008, 17:05 PM.
            Enzo Ferrari

Comment

Sa ne facem toti gogoserii, poate merita: odata ca afacere cu gogosi si a doaua oara ca puncte de alimentare ptr. masinile noastre.D
              Prostia si Hotia au cucerit Romania.

Comment

Asta ar fi cazul ideal. Pentru restul mi se pare mai comod sa existe un furnizor de asa ceva la un pret care sa justifice alternativa.

Eu as merge pe ulei vegetal daca n'ar trebui sa ma ocup eu de colectare, filtrare si "preparare". Altfel prefer o sursa buna de ulei proaspat decat sa umblu dupa gogoserii.

Voi cat ati plati pe un litru de combustibil vegetal?
                Enzo Ferrari

Comment

poi in principiu sa fie mai ieftin decat motorina. Daca nu platesc nici accize la tariceanu sau alte "drepturi" atunci e si mai fain, tentatia de a trage tzapa statului e irezistibila :P

Comment

Originally posted by timisoreanul View Post
                    Sa ne facem toti gogoserii, poate merita: odata ca afacere cu gogosi si a doua oara ca puncte de alimentare ptr. masinile noastre.D
                    buna idee!D
                    “Alaturi de hidrogen, prostia este cea care se gaseste in cantitatea cea mai mare in Univers.” (Thomas Edison)

Comment

am mai postat despre asta parca,merge garantat cu 1 treime motorina si restul ulei de rapitza....io am mers un timp cu asa ceva,garantez...

Comment

Ideea este sa poti merge cel putin 2 ani fara reparatii majore la motor/pompa de injectie. De mers din cand in cand au mers si cei de la TopGear cu grasime de vaca topita dar nu cred ca as avea curajul sa pun asa ceva in rezervor.

Partea buna este ca sunt pe eBay aparate de incalzit amestecul inainte de a intra in pompa de injectie. Unul dintre ele, cel mai simplu, era in jur de 30$ (75 RON) si era bazat pe o... bujie incadescenta care incazea uleiul care trecea pe langa ea intr-o cutiuta de otel.

DMihnea - uleiul de rapita de unde il putem procura si la ce pret?
                        Enzo Ferrari

Comment

motoru se simte chiar mai bine cu ulei (dupa cum zicea cineva e ca un ultrapurge). Singura problema care au punctat-o toti care folosesc metoda asta e aceea ca trebuie schimbate furtunele de cauciuc prin care trece uleiul destul de des (cam o data la 2 - 3 ani...in functie de cat de mult mergi). Cica uleiul "intareste" cauciucu, care se rupe dupa aia la vibratii...

Comment

Ramane intrebarea de unde luam uleiul?

Dmihnea, unde se gaseste uleiul ala de rapita?
                            Enzo Ferrari

Comment

IO de aici habar nu am,aici se gaseshte,dar acolo,voi stiti....

Comment

Cautind info despre un banc de centricubat pompe de injectzie pe care am de gind sa il cumpar, am dat peste asta http://rrosca.tripod.com/sint2a_05.pdf. Zvirlitzi un ochi.
                                Multa tehnicaraie, cum imi place mie, da reiese ceva relevant, cred io...

Comment

Working...
                                X
                                Logan | Dacia Logan |Anulare DPF