Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Motoare DIESEL

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Motoare DIESEL

ce inseamna motor diesel la mercedes?? pt mine un motor diesel facut de mercedes aspirat,turbo sau cdi inseamna un motor fiabil,care e facut sa faca multi km,..sunt motoare de care dc ai grija (si schimbi ulei cand trebuie) faci sute de mii de km lejer..eu cunosc SPRINTER-E CARE AU 700.000 KM SI NU SA UMBLAT IN MOTOR,SI MASINILE AU LUAT FORJA LA GREU..
    Mercedes w211 E220CDI
    Bmw e46 320 d 150 cp, 330Nm
    Mercedes w124 2.5 d 90 cp

am vazut si eu un autocar cu 700 000. dar e ceva normal

Comment

Cu parere de rau, dar CDI-ul nu are nici o legatura cu motoarele generatie veche. Ma refer la anduranta. Dieselul clasic si ratat de Cobra era indestructibil.

Comment

Dar mie mi se pare ceva foarte ciudat. la w202 dieselul de 2200 are doar 90 de cai. inteleg ca e fiabil dar chiar asa ?

Comment

2200 are 90cp,dar sa pus pe w202 si ala de 2000cmc are 75 cp, care e de generatie mai veche si e mic pt C.dar cred ca si pe E-ul ala w210 din 95-96 sa pus motorul ala de 2000cmc ca ala de 2200 cmc 90 cai sa pus sigur..
          Mercedes w211 E220CDI
          Bmw e46 320 d 150 cp, 330Nm
          Mercedes w124 2.5 d 90 cp

Comment

Pai daca va mirati la 220 de 90 cp,
            atunci la mine la 200 sunt 75 cp......
            Am condus W 201 cu 750.000 km la bord,fost taxi in germ.
            Mergea bine.

Comment

W201 are masa proprie mai mica decit celelalte, si din acest motiv un motor de 75 de cai este suficient.

Comment

problema

cine imi poate da schema furtunelor de vacuum la un mercedes e clase (w210) 220 d , 55kw , 2155cmc din 97 . ma intereseaza in mod deosebit partea cu opritorul si supapa de rcirculare gaze arse va rog mult daca se poate sa mi-o trimiteti pe mail draghici.emanuel@yahoo.com
                MII DE MULTUMIRII!!!!!!!!!!1

Comment

Salutari, cineva imi poate spune cam la cat schimbati voi uleiul?
                  Eu am cumparat un W203 2001, c220.
                  Uniii zic la 20000 km, altii 15000,
                  Alti proprietari de masini (non mercedes ) zic 10000
                  Cine are clarificari ma poate indruma?
                  Exista deja un Thread deschis pt asta?
                  Va multumesc!

Comment

La 15.000 km se schimba uleiul.
                    http://img524.imageshack.us/img524/8...nsgalleqr3.jpg

Comment

Ce ulei ai folosit ? Nu toate uleiurile se schimba la acelasi numar de kilometri.

Comment

un electromotor am nevoie pentru randunica mea stiu ca se potrivesc in general ........ are w 123 cam ce are w 114?
                        W110-2.0 D 1966
                        W115-2.0 D 1971
                        W123-2.4 D 1982

Comment

Originally posted by pneu View Post
                          un electromotor am nevoie pentru randunica mea stiu ca se potrivesc in general ........ are w 123 cam ce are w 114?
                          tr. sa mearga ...am 115 si e la fel ca cel de pe 123
                          am pe ea motor de 3005 cm diesel...acelasi electromotor era si pe 200(cobra)

Comment

Mercedes Vaneo

Stie cineva unde se afla seria motorului?

Comment

Mercedes aniverseaza 10 ani de CDI

Tehnologia turbodiesel common-rail CDI de la Mercedes implineste in aceasta luna exact 10 ani de la lansare.
                              10 ani a implinit tehnologia CDI de la Mercedes

Luna cadourilor este motiv de sarbatoare la Mercedes. Compania germana celebreaza in ultima luna a lui 2007 exact 10 ani de cand a fost lansata tehnologia diesel common-rail cu injectie directa CDI, care de atunci s-a generalizat pe intreaga gama a constructorului teuton si este recunoscuta ca una dintre cele mai competente tehnici de acest tip. Primul model CDi al celor de la Mercedes a fost C 220 CDI, care dispunea de 125 de cai si 300 Nm disponibili la 1800 de rotatii pe minut. Acesta a fost lansat la editia 1997 a Salonului de la Frankfurt.

Una dintre cele mai importante borne CDI in acesti 10 ani de cariera pe pietele internationale a fost premiul "World Green Car of the Year", acordat in 2006 lui Mercedes E 300 BLUETEC. Motorul acestei versiuni reuseste sa indeplineasca normele Euro 5, care vor deveni regula in Europa pentru masinile noi abia in 2009.

Tehnologia turbodiesel common-rail CDI de la Mercedes implineste in aceasta luna exact 10 ani de la lansare.

Mercedes aniverseaza 10 ani de CDI - AutoMarket.ro
                              .. ________ ..
                              o/____https://www.clubmercedes.ro/core/ima...ilies/cool.png____\o
                              (Oo\==/oO)
                              ..U...............U.
                              Ma plimb dimineata ca sa fiu liber dupa amiaza si sunt de acord cu orice afacere care nu degenereaza in munca.
                              http://img99.imageshack.us/img99/342...icuminejg5.gif

Comment

Working...
                              X
                              Logan | Dacia Logan |Anulare DPF