Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Un mic ajutor o emisiune TV

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Un mic ajutor o emisiune TV

Cand eram eu mai tanar si nelinistit,urmaream pe discovery "A car is reborn" mi-am amintit acuma recent de emisiune si se pare ca aceasta contine sfaturi si metode de reconstructie a unei masini clasice se poate observa cum se lucreaza in alta parte cu toate ca nu cred ca poti gasi in romania pe cineva care sa faca asa ceva.Pentru cei care vor sa vada despre ce e vorba in emisiune pot vedea niste bucati pe acest link (http://www.youtube.com/watch?v=7LbOF...=related).Care crede ca e interesat ii pot spune cum il poate copia de pe internet cu ajutorul torrent-ului,care se descurca poate sa il downloadeze si singur.Dezavantajul este ca e in limba engleza si are o traducere in limba germana.Dar pentru cei care se descurca cu aceste limbi nu ar trebui sa fie greu deloc.
    Mercedes w115 200D 1975 ''Amaratu''

Nu cred ca nu gasesti si in Romania persoane capabile de restaurari de la A la Z. Singurele probleme sunt banii si legislatia... Sa zicem ca ai avea bani problema e ca astia de "sus", azi-maine nu ne-or lasa sa circulam cu masinile noastre chiar si restaurate. Probabil ca si in cazul asta gresesc, nu stiu care e situatia retromobilelor.

Comment

Nu zic ca nu gasesti poate gasesti,oricum cred ca mai greu gasesti uneltele necesare pentru a executa o astfel de lucrare.De calitatea lucrarilor totusi inca am mari indoeli nu stiu exact ce sa zic dar tatal meu si-a vopsit masina si cei care au vopsit jantele nici in stare sa dea prafu jos nu au fost au dat direct,se ia prafu se ia si vopseaua(probabil de aia sunt atat de descurajat de serviciile din Romania).Acuma revenind ontopic te intereseaza emisiunea(daca vrei poti downloada si un singur episod sa vezi despre ce e vorba as putea sa incerc sa iti trimit si pe yahoo messenger o bucata mai mare daca esti interesat)?

Comment

Eu as fi intersat de serialu ala.......
        Exista doua tipuri de masini :
        1. care au fost lovite
        2. care vor fi lovite

Comment

Ooo da, imi amintesc si eu de aceasta emisiune pe care o urmaream cu mare interes ori de cate ori o prindeam, fie ea si in reluare. Eram "fermecat" de ceea ce puteau sa realizeze dintr-o masina buna de dus la remat, ce-i drept nu le lipsea nimic, nici bani, nici piese originale, nici scule, asta e retzeta succesului
          1982 Mercedes w123 240D
          1992 Mercedes w124 200D

Comment

Daca ar restaura si un bot de cal in emisiune ,m-ar interesa sa vad .Oricum bune seriale au fost astea si le urmaream cu mare interes

Comment

Tu deja ai restaurat unul sau cel putin era in procesul de restaurare ultima data,is curios pe unde ai ajuns cu restaurarea si daca ti-a ajuns masina din California sau de unde trebuia sa ajunga.Sper sa vad si eu ce ai mai facut mai ales fiind unul dintre cei mai fideli modelului.

Comment

Daca procurati serialele respective dati-ne de stire va rog. Am mai multi interesati!
                http://www.caesaralexandru.wordpress.com

Comment

Cred ca fiecare dintre noi si-ar dori sa aiba un garaj cu ceva scule si sa faca mici restaurari....
                  Din pacate nu toti sint norocosi...

Comment

Colegu Demiurgos daca nu sunt probleme si alte cazuri eu ajung in week-end in Timisoara asa ca eu iti fac un dvd doar ca tre sa il iei ori tu ori cineva,asa ca astept un raspuns cu ceea ce doresti sa faci.

Comment

Originally posted by mibotto View Post
                      Colegu Demiurgos daca nu sunt probleme si alte cazuri eu ajung in week-end in Timisoara asa ca eu iti fac un dvd doar ca tre sa il iei ori tu ori cineva,asa ca astept un raspuns cu ceea ce doresti sa faci.
                      Se face! Pregateste DVD-ul si ne vedem in TM. Pune un nr de tel ca sa te pot suna si sa vb cum facem. Multumesc!

Comment

Ma poti gasi la numarul de telefon 0734570201 sau id de mess otto_p91@yahoo.com

Comment

Mii de multumiri colegului Mibotto! Putini ar fi facut un sacrificiu de timp in mod gratuit...

Comment

Cu placere coleg Demiurgos.Pentru cei care mai au nevoie sa anunte cu toate ca sansele sa ajung in orasul in care sunteti sunt mici,dar macar prin intermediul internetului sa va ajut sa faceti rost.

Comment

Working...
                            X
                            Logan | Dacia Logan |Anulare DPF