Salutare, am si eu o nelamurire, daca ma poate ajuta cineva cu niste raspunsuri de specialitate, va sunt recunoscator.....am un Mercedes Heckflosse din 1964, cu vopsea originala, dar s-a cam matuit, adica nu mai are stralucirea originala, timpul si-a spus cuvantul, a aparut pe vopsea ca niste mici formatiuni zgarieturi micute de tot, un fel de inflorire, dar nu sunt adanci, nici vopseaua ridicata in relief sau desprinsa de pe tabla.......masina o tin in garaj, nu este vorba te intemperii sau de efectul razelor solare, doar timpul, cred.....exista vreo solutie ceva sa se aplice pe intreaga caroserie, fara sa o revopsesc, nu sunt grave, dar nici perfecta nu e vopseaua, si inca o intrebare, pt elementele cromate, exista vreo solutie ceva, sa le lustruiesc, sa aiba stralucirea de odinioara? cam ce afect ar avea si pe ce durata? tine in timp, sau dureaza cateva luni, dupa care trebuie sa refac procedeul ?
Va multumesc foarte mult pentru eventualele sfaturi pe care sper ca le voi primii si imi vor fii de folos!
Va multumesc foarte mult pentru eventualele sfaturi pe care sper ca le voi primii si imi vor fii de folos!
Comment