Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

W123 automatic rosu

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• W123 automatic rosu

Sper sa nu gresesc ca deschid acest topic aici, nu este chiar o restaurare ci o reparatie mai "adanca".
    Masina este aceasta: http://www.clubmercedes.ro/w123-colectia-t1344.html
    cea rosie. Am cumparat-o acum vreo doi ani, am mers o vreme cu ea, dupa cateva reparatii minore - lipsa vaselina la un rulment roata spate, schimbat saboti frana, s.a . Am fost multumit.
    Avea insa niste mici probleme cu rugina ,la prima vedere, asa ca am hotarat sa ma apuc sa le repar. Am inceput sa desfac. si am tot desfacut. Afectate de rugina au fost: panoul spate, ambele podele spate, podeaua fata dreapta ( podeaua stanga am pacalit-o, dar nu sunt foarte incantat ), pragurile, capetele pasajelor de la rotile din spate ( ambele table - si cea de pe aripa si cea de la oala), aripile si piesele de legatura intre aripi ( pe sub radiator ). Noroc ca lonjeroanele si oalele erau in stare buna.Toate cele descrise mai sus le-am inlocuit. Am folosit sudura MAG si unde s-a putut - in puncte. Am folosit grund bun, mastic pensulabil si teroson bune. Bag ceara de cavitati in praguri, usi, intre aripa spate si oala si unde mai trebuie. Sunt cumparate de la Car System. In acest moment trebuie sa o mai intorc inca o data sa termin de vopsit pe dedesubt si sa-i vopsesc podelele in interior. Mai am ca tinichigerie usile care fara exceptie sunt mai mult sau mai putin atacate la partea inferioara.
    Am avut foarte mult de lucru, m-au mai ajutat niste baieti dar incetul cu incetul iese. Oricum, imi pune rabdarea la incercare. Si banii, intrucat mai am de luat un parbriz nou, schimb chederele la usi, la parbriz, luneta, portbagaj si ce altceva o sa mai apara. Plus vopsitul
    Asa ca, o masina care arata la prima vedere bine, poate sa ascunda surprize nebanuite.
    O crapatura in teroson pe care abia o vedeai ascundea o zona de rugina de 10 pe 10 centimetri

Ce vreau sa va intreb ?

Masina a fost insonorizata cu terosonul acela cauciucat pe care nu-l mai gasesc. Bun, am pus altceva foarte bun dar cu mai putine calitati de antifonare. Asa ca ramane sa ma concentrez pe tratarea interiorului masinii. Acolo se aflau niste covorase de bitum care in timp s-au dezlipit, s-au crapat si au tinut apa. Am de unde sa cumpar ceva asemanator dar nu ma incanta ideea. Ma gandesc sa terosonez podelele pe interior si apoi sa pun pasla. Stiu ca pasla retine umezeala dar alta idee nu prea am.
    Poate cineva sa-mi dea un sfat ?

Pe stalpul dintre usi este lipit de-o parte si de alta un soi de cheder care mi s-a distrus la desfacut. Este negru - conform culorii tapiteriei, cred. Are cineva ?

Originally posted by hobbysat View Post
    .....

Ce vreau sa va intreb ?

Masina a fost insonorizata cu terosonul acela cauciucat pe care nu-l mai gasesc. Bun, am pus altceva foarte bun dar cu mai putine calitati de antifonare. Asa ca ramane sa ma concentrez pe tratarea interiorului masinii. Acolo se aflau niste covorase de bitum care in timp s-au dezlipit, s-au crapat si au tinut apa. Am de unde sa cumpar ceva asemanator dar nu ma incanta ideea. Ma gandesc sa terosonez podelele pe interior si apoi sa pun pasla. Stiu ca pasla retine umezeala dar alta idee nu prea am.
    Poate cineva sa-mi dea un sfat ?

Pe stalpul dintre usi este lipit de-o parte si de alta un soi de cheder care mi s-a distrus la desfacut. Este negru - conform culorii tapiteriei, cred. Are cineva ?

Incearca cu izopren ,covorasele alea de cauciuc poros pe care se doarme in cort ...

Comment

Pasla este un material din deseuri textile si normal ca in el se imbiba apa. Eu am procedat in felul urmator pentru o insonorizare foarte buna. Am dat cu Antifon cauciucat si peste el am pus un strat de Pasla cum vand unii pe net special pentru antifonare auto. Am incercat sa pun cam peste tot. Rezultatul obtinut a fost peste asteptari sau eu cel putin sunt foarte multumit.

Trebuie sa te asiguri inainte de a pune pasla pe jos ca tie nu iti intra apa in masina pe nicaieri (chedere, praguri, scurgerile de apa de la parbriz samd) pentru ca altfel iti va sta apa in acea pasla.

Comment

Multumesc pentru raspunsuri. Am fost aseara la Decathlon si m-am uitat la izopren. S-ar putea sa folosesc o varianta combinata, adica sa pun izopren in zona verticala dintre compartimentul motor si habitaclu, izopren pe care-l voi lipi, si pasla in rest - fara sa o lipesc.
        Ma mai gandesc...

Comment

Nu stiu unde am citit ca izoprenul nu are proprietati fonoabsorbante. Eu zic sa te mai interesezi umpic sa vezi ce afli, ar fi pacat sa investesti bani aiurea.

Comment

Salut! Eu am folosit de curand pentru podele niste placi bituminoase isofonice la fel ca cele de fabrica! Le-am cumparat de la Teroson si se numesc Terodem SP 300! Vin in cutii de 4 placi cu dimensiunea de 50x50 cm si costa 235 ron cutia! Se lipesc cu ajutorul unui pistol cu aer cald!

Comment

Si ce rezultat ai obtinut? Anfitoneaza bine? Vedeti ca orice solutie ati adopta trebuie sa acoperiti in intregime. Adica nu pui o placa pe podul pedalier la fiecare pasager si ai antifonat masina. Nu rezolvi nimic asa. Uitati-va si la cei de la Discovery cand antifoneaza cu Dynamaturi cum captusesc practic toata masina cu acele folii.

Comment

Antifoneaza foarte bine, exact ca cel de fabrica si intr-adevar nu trebuie sa ramana spatii neacoperite! Inafara de antifonat folia aceea bituminoasa are de fapt rolul de a nu face condens! Ea are un adeziv pe spate si se incalzeste cu pistolul de aer cald si se muleaza perfect pe denivelarile podelei! Dupa racire se intareste! Eu am inlaturat-o pe cea veche ca sa verific podeaua pt ca intre antifonul de sub masina, tabla, si placile acestea bituminoase se formeaza condens daca placile se dezlipesc, crapa etc. Sper ca v-am fost de folos!

Comment

Ma apropii de momentul vopsirii - peste vreo doua trei saptamani.
                  Ma gandeam sa o vopsesc rosu mat. Ce parere aveti ? Merita ? Se intretine usor ? Ar mai acoperi eventuale imperfectiuni.
                  Am vazut la mine in zona un Ford Mustang rosu mat si arata destul de bine. Dar aceea este o masina sport, spre deosebire de Cobra.
                  P.S. Este foarte mult de munca, ganditi-va bine inainte de a va apuca de asa ceva...

Comment

In opinia mea,Cobra nu e masina de culoare mata.Mai bine ar merge un rosu aprins,iar impreuna cu grila cromata+celelalte accesorii 'sclipitoare' ar da un efect deosebit.

Cele bune,
                    Test drive it as if you would drive test it.

Comment

Baga rosu metalizat..ca asa era de la mama ei si arata super.
                      `87 W126 EX 420 SE - NOW 250D + WEBASTO - GENERALUL - sold

now - bicicleta !

0744 239 949

WEB
                      http://garajautodiag.blogspot.com

Comment

OK. Atunci lucioasa sa fie..

Comment

Eu ti-as sugera un visiniu/maroniu... http://www.mbw123club.nl/de_w123/ima...280_brown2.jpg

Comment

Originally posted by crstn_savu View Post
                            Eu ti-as sugera un visiniu/maroniu... http://www.mbw123club.nl/de_w123/ima...280_brown2.jpg
                            E frumoasa. Dar am tapiteria neagra.

Comment

Eu zic ca merge... Negrul merge cu orice. Intr-adevar cea crem ar da mai bine, dar nah.

Comment

Working...
                              X
                              Logan | Dacia Logan |Anulare DPF