Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Achizitie W124 dubii asupra motorizari

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 2 (0 members and 2 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Si mai cred ca 2600 sau 2800 e acesibil ca nu cred ca depasesc 10.000km pe an.La E200,E220 parca calculatoarele erau cam cazatoare .si mai erau si 1000euro nu ?
    Last edited by optimus; 11-08-2009, 18:00 PM.

Comment

Eu am un E220 W124 si sunt super multumit de elMasina a mers in Spania din 2005 si de anul trecut a intrat pe manuta mea.Am cumparat-o de la un prieten foarte bun si ii stiu istoria din 2005 de cand a luat-o din Germania pana in ziua de azi.Din 2005 pana acum au fost schimbate pe ea urmatoarele-placute frana,pompa apa(eu am schimbat-o cu manuta mea si precizez ca era originala,stantata de MB,si a cazut la 269 000 km),amortizoare spate,curea accesorii si o semnalizare pe dreapta,ca mi-au furat-o tiganii.Masina bate in 300 000 km si merge super,nu consuma ulei de loc.N-as pune gpl pe ea niciodata..Sunt super multumit de consum si de tras,trage super,mai ales dupa 3000 rpm.Acum cateva zile am mers cu ea cu 170 km/h in treapta a 4 a,si rupea asfaltu!Eu sunt pro-benzinar!
      W124 E220 din 95

Comment

Salutare in urma cautarilor mele am gasit o bijuterie la 3000 de euro inscrisa pe Bucurestii, dupa spusele propietarului e extra full, dupa mintea mea era imposibil sa fie asa, asta e numarul de imatriculare- B 96 SPE- poate o cunoastea careva.
        Cand a zis e extra full am cerut vin-ul si am lamurit lucrurile cu extra full.

VIN-WDB1240311B699428
        Modelul -300 E-24, AMG 300 E 3.4
        Sasiu1240311B699428
        Engine104980 12 035919
        Transmission722359 03 667823
        Comanda0 - 228 09458
        Data de livrare21-01-92
        DealerFiliala Offenbach
        (228) Internecarouri tesatura negru
        (371) Vopseaua199albastru metalizat-negru (с 01.01.1983)
        Options211automată diferenţial autoblocant (ASD) (с 01.07.1984)
        punte spate cu diferenţial automat de alunecare limitată (ASD)
        240afisaj pentru temperatura exterioarã (с 01.03.1982)
        281set trunchi, (280 SL)
        volan cu sporturi de proiectare (390 mm dia.), precum şi maneta viteze în piele interior (с 01.05.1990)
        volanului (390 mm), cu sporturi de proiectare (с 01.03.1989)
        412acoperiş electrice culisant cu dispozitiv de basculare (с 01.07.1983)
        420cutie de viteze automata, trecerea de etaj (с 01.01.1963)
        430tetierele din spate (с 01.01.1977)
        442Airbag în volanului (с 01.02.1980 по 31.10.1993)
        531antenă automată (с 01.01.1963)
        570pliante fata brat w202/210 de arimare fata cutie, cu brat (с 01.04.1970)
        brat cotiera fata pliere W202 - locuinţe la faţă, cu
        586Usi Behr de aer conditionat, şi lifters fereastra electrice (fata si spate) (с 01.04.1970)
        593termoizolante de sticlă, toate-in jurul, încălzită panoul din spate fereastra (o singură foaie de sticlă de siguranţă), filtru de banda
        de căldură verde-geam termoizolant tot timpul, încălzită fereastra din spate, panoul de sticlă unic de securitate - benzi colorate (с 01.01.1972)
        611lămpile de curtoazie pentru faţă şi uşi din spate, cu W124, de asemenea, pentru Europa Centrală portierele din faţă doors/W202 numai (с 01.11.1978)
        620sistem de control al emisiilor
        vehiculele cu tehnica de catalizator (с 01.03.1985)
        653şasiu sport cu 8-gaura jenti din aliaj usor (с 01.01.1990)
        673-baterie de mare capacitate (с 01.01.1964)
        682extinctor (с 01.04.1970)
        731interior ornat cu lemn, rădăcină burred de nuc (с 01.08.1980)
        752Radio Becker Mexic 2000 VK (с 01.06.1990 по 31.03.1994)
        873incalzitor scaun de la stânga şi la dreapta scaunele din faţă (с 01.02.1984)
        Last edited by optimus; 01-20-2010, 18:06 PM.

Comment

Daca vrei diesel , iti recomand un 300 D Turbo 4MATIC din '89 in sus. Iar daca vrei benzina , un 300 E 24 , e de ajuns
          Mercedes . (punct)
          Mercedes w 124 300 e (1989)
          Mercedes w 124 300 e 24 v (1991 luna VI)
          Mercedes w 211 220 cdi (2004)
          Mercedes w 124 300 e 24 v (1991 luna V)
          Mercedes w 124 E200 cabrio (1995 luna II)
          Lexus IS 300 (1999)
          Mercedes W210 E 280 (1998 luna I)

Comment

Propietarul mi-a facut si cateva poze cu telefonul acum cateva minutele, a promis ca maine o dezapezeste si face poze de caliatate.Jantele sunt cumva de ml? cica a schimbat pompa de apa si capacul delcou 1200lei , si compresorul acum 7 luni .

Comment

Astea imi par jante de w140 ,de balena.

Comment

Au venit si pozele de o calitate mai buna.

Comment

Ce parere avetii??

Comment

Salut.In spate , in coltul din dreapta sus de la portbagaj am impresia ca are ceva rugina , sau e atinsa ? nu imi dau seama , s-ar putea sa ma insel din cauza unghiului sau a umbrelor.

Comment

Mie unu nu-mi place masina,a fost si lovita ,se vede clar ca a fost lovita in fata deoarece are si capota din '95 si ea defapt e din '92 sau'93,parca si-n spate e ciupita ca nu-mi dau seama exact din poza,interiorul nu arata asa rau precum exteriorul,dar km aia ma indoiesc ca sunt reali,daca tie iti place e alegerea ta,dar eu iti spun ca gasesti w124 mult mai aspectuoase decat cel din pozele tale,da o fuga pana la Sibiu si n-o sa regreti ce frumuseti de w124 o sa vezi aici.

Comment

Nu te inseli , chiar este rugina , mai bine zis , este lovita aripa , precum si portbagajul , asa cum si coltul pragului de pe partea stanga a masinii este lovit. Astea nu par mari probleme. Ce este sub ea conteaza precum si la motorizare . Poate o stie Dok , sa nu mai dam din colt in colt.
                        Mercedes . (punct)
                        Mercedes w 124 300 e (1989)
                        Mercedes w 124 300 e 24 v (1991 luna VI)
                        Mercedes w 211 220 cdi (2004)
                        Mercedes w 124 300 e 24 v (1991 luna V)
                        Mercedes w 124 E200 cabrio (1995 luna II)
                        Lexus IS 300 (1999)
                        Mercedes W210 E 280 (1998 luna I)

Comment

@grigorian
                          Intradevar in spate e julita si infundata in partea stanga sus.
                          @paul1983
                          Astea care au treaba cu AMG au mai zabovit ceva timp la tunareala, si unele care nu sau vandut la timp au primit facelift, asa stiam eu.
                          Sunt cateva w124 care mi-au placut si toate de pe forum (-trancelot , -conijiro,300 zxtt, marius b,... si cam atat
                          @trancelot
                          O putem da din colt in colt nu e bai.

Comment

acuma pune si pozele celelalte....care le-am facut a doua zi

Comment

Masina este a mea si in porbagaj intradevar este lovita,am ghinionul sa locuiesc chiar langa o vulcanizare......cred ca un tir ceva sa agatat de ea,in rest MASINA NU ESTE LOVITA,va pot face mai multe poze numai sa imi spuneti din ce unghi,nu vreau suspiciuni,eu vreau sa vand masina(asa cum este)nu o laud,dar nici nu imi comvine sa zica cineva ca este lovita sau ca ar avea ceva ce nu are,masina poate fi vazuta in Bragadiru(am dat peste topic accidental).

ps,rog un moderator sa stearga primul post,mersi

Comment

Sa inteleg ca daca nu interveneam in discutie topicul continua?

Comment

Working...
                                X
                                Logan | Dacia Logan |Anulare DPF