Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Vreau sa cumpar si nu stiu!

Collapse
This topic is closed.
X
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Eu unul i-am aratat ca exemplu masina lui Popeye_pmm care este cu un an mai tanara si are aceleasi dotari (din ce am vazut eu) .
    Si el a ajuns sa ceara 2200 euro.

Asa ca si cea aleasa de Alore tot pe acolo ar fi .
    3500 euro sunt bani de w124 E 200 Diesel sau E 250 Diesel .
    Pasionat w124 : Mercedes w124 blog

Comment

Ceea ce m-a incantat la masina este ca arata de zici ca este noua cu anumite exceptii mici, tapiteria este intacata, tabla de sub covorase este intacta, la motor la fel unele piese ai impresia ca sunt noi.Un prieten cu care am fost sa vad masina a zis ca este suspect de intretinuta:P
      Mai ere cateva zone mici de rugina in rest..motorul dupa cat ma pricep mergea fosrte bine.
      Daca stie cineva cam cat costa sa pun aer conditionat, daca gasesc la dezmembrari?Se merita?

Comment

w124researcher nu inteleg ce ai vrut sa zici vis a vis de 3500 (3500 euro sunt bani de w124 E 200 Diesel sau E 250 Diesel ) pai si masina de care vorbesc tot pe motorina este.
        Last edited by alore555; 05-23-2009, 19:00 PM.

Comment

Originally posted by alore555 View Post
          Daca stie cineva cam cat costa sa pun aer conditionat, daca gasesc la dezmembrari?Se merita?
          Problema s-a mai discutat pe forum si concluzia la care s-a ajuns este ca nu e ceva viabil (la dezmembrari kit-urile sunt incomplete, munca multa, costuri mari). Doar daca ai gasi un sistem de AC complet si functional (ceea ce pe 200D e o raritate).

Sa ai in vedere ca masina e nonEuro (si tendinta a fost sa se scape de masinile nonEuro cu scaderea vertiginoasa a preturilor cerute pe astfel de masini). Speculatiile pe aceasta tema sunt multe...de la interzicerea circulatiei (extremism) pana la supraimpozitarea in functie de poluare.

Comment

Salut .
            Tu nu ai fost atent la ce am scris eu.

Detaliez :
            - w124 il gasesti in 3 faze (sa zic asa)
            1. 1985 - 1989 - cel cu bandouri scurte : se numeste Mercedes 200 D - motor 72 cp non-euro
            2. 1989 - 1993 - cel cu bandouri late : se numeste Mercedes 200 D - motor 75cp non-euro
            3. 1993 - 1995 - cel cu face lift : se numeste Mercedes E 200 Diesel - motor 75cp Euro 1

Ceea ce ai cumpara tu , adica ala alb din 1990 , este un 200 D .
            Iar eu vorbesc de w124 E klasse , adica cu face lift . Adica un E200 Diesel din perioada 1993 - 1995.

Uite aici diferentele ca sa vezi la ce ma refer:

Si uite si cu aerul conditionat :

Si uite ce zicea colegul forumist despre montarea A/C :

Originally posted by mobiles_de View Post
            E mult de lucru si depinde foarte mult ce cumperi Eu am montat ani de zile la W124 klima insa erau chituri complete si nu originale .
            Daca cumperi ceva original de pe la vreun cimitir de masini atunci vei da din colt in colt fiindca toata electrica nu se potriveste la ce ai tu. Sa nu te gandesti ca vei schimba numai cablurile care au de a face cu klima...bordul oricum trebuie demontat si nu numai el ci si ce este in spate...cutioiul ala imens pe care il schimbi cu ce cumperi tu si la electrica cum am scris mai sus nu se va potrivi nimic...deci e migaleala.

Un exemplu ca sa ai idee : eu am facut asta in germania zi de zi iar kitul era perfect...cu schema electrica si putine cabluri...in 8 ore era gata un mercedes w124...in 2 mecanici si cu experienta buna.(cu experienta in klima...nu neaparat mecanica)
            Last edited by w124researcher; 05-23-2009, 19:09 PM.

Comment

Ok am inteles acum, scuze.In ceea ce priveste norma de poluare masina este euro 2, am si nr de omologare, cica a avut acte originale cand ia pus catalizator fostul propietar din Germania

Comment

Masina este non-euro 100%.
                In plus iti zic cu certitudine ca a fost taxi.
                14291430005.jpg14291430006.jpg14291430007.jpg14291430008.jpg

Avand in vedere ca a fost taxi gandeste-te si tu cati kilometri are masina aia... de 19 ani vechime, si prin cate maini a trecut. Mai cauta si alte oferte la banii astia si compara-le. Iar daca vrei neaparat w124, cauta unul dupa 1993, din moment ce esti dispus sa dai 3500 euro pe unul.

Uite un exemplu de comparatie cam ce se poate lua la banii astia:

Am un prieten care si-a luat E220 CDI W210 din 2001 , fost taxi (revopsit argintiu) cu 3000 euro (inmatriculat in Romania). Masina are peste 1 milion de kilometri, dar suprinzator inca merge bine... adica nu bate, nu troncane... dar scoate ceva fum. Are pielea crapata, butoanele tocite, albite, topredoul are locul acela pentru aparatul de taxat, dar sa nu uitam cat a dat pe ea.

Ia in considereare si faptul ca din toamna impozitul se va calcula si in functie de norma de poluare!!!

Comment

De ce spui ca masina a fost pe taxi?Pe ce te bazezi, intreb si eu ca sa stiu, eu nu ma pricep chiar asa de mine la masini, parerea mea ca la cum arata tapiteria si interiorul nu avea cum sa fie taxi, ca este euro 2 omu mi- a aratat pe niste acte de omologare si daca nu ma insel pe talon, nu mai stiu sigur, cred ca se poate afla pt ca am numarul de omologare a masinii, daca cineva poate sa se intereseze(daca exista posibilitatea asta)pot posta nr de omologare.Din seria vin am vazut ca a fost alba, daca era pe taxi nu trebuia sa fie crem?
                  Daca chiar are norma euro 2 atunci merita bani sa inteleg?
                  Last edited by alore555; 05-23-2009, 20:01 PM.

Comment

masina din pozele de la tine Mertanu este din 2001??

Comment

Cred ca asta e masina la care se referea protagonistul topicului:

http://www2.autovit.ro/vs2cautaauto....++++Cauta+!+++ A doua din lista (nu stiu de ce nu apare masina propriu-zisa).

Nu arata rau...dar proprietarul zice ca e ''noua''...no comment.

Originally posted by Mertzanu View Post
                      Masina este non-euro 100%.
                      In plus iti zic cu certitudine ca a fost taxi.
                      [ATTACH]19982[/ATTACH][ATTACH]19983[/ATTACH][ATTACH]19984[/ATTACH][ATTACH]19985[/ATTACH]

Avand in vedere ca a fost taxi gandeste-te si tu cati kilometri are masina aia... de 19 ani vechime, si prin cate maini a trecut. Mai cauta si alte oferte la banii astia si compara-le. Iar daca vrei neaparat w124, cauta unul dupa 1993, din moment ce esti dispus sa dai 3500 euro pe unul.

Uite un exemplu de comparatie cam ce se poate lua la banii astia:

Am un prieten care si-a luat E220 CDI W210 din 2001 , fost taxi (revopsit argintiu) cu 3000 euro (inmatriculat in Romania). Masina are peste 1 milion de kilometri, dar suprinzator inca merge bine... adica nu bate, nu troncane... dar scoate ceva fum. Are pielea crapata, butoanele tocite, albite, topredoul are locul acela pentru aparatul de taxat, dar sa nu uitam cat a dat pe ea.

Ia in considereare si faptul ca din toamna impozitul se va calcula si in functie de norma de poluare!!!

Comment

De ce spui ca masina a fost pe taxi?Pe ce te bazezi, intreb si eu ca sa stiu
                        Aceasta culoare (bej) este obligatorie pt taxiuri in Germania, cum la noi este culoarea galbena, etc.
                        masina din pozele de la tine Mertanu este din 2001??
                        Nu, nu are cum, Mercedes W124 a fost fabricat din 1984 pana in 1996.
                        http://goo.gl/YDT4L

Comment

Eu am pus linkul cu masina dar nu stiu de ce nu apare direct, este a doua masina, cea alba.Mai incerc o data

Comment

De ce spui ca masina a fost pe taxi?Pe ce te bazezi, intreb si eu ca sa stiu, eu nu ma pricep chiar asa de mine la masini, parerea mea ca la cum arata tapiteria si interiorul nu avea cum sa fie taxi, ca este euro 2 omu mi- a aratat pe niste acte de omologare si daca nu ma insel pe talon, nu mai stiu sigur, cred ca se poate afla pt ca am numarul de omologare a masinii, daca cineva poate sa se intereseze(daca exista posibilitatea asta)pot posta nr de omologare.Din seria vin am vazut ca a fost alba, daca era pe taxi nu trebuia sa fie crem?
                            Daca chiar are norma euro 2 atunci merita bani sa inteleg?
                            TOATE Mercedes-urie in culoarea asta crem si care au elementul ala de plastic in consola centrala langa casetofon (acolo venea aparatul de taxat) sunt invariabil foste TAXI-uri. Mai sunt multe elemente de identificare dar ti-am zis doar ce am vazut la masina in discutie.

Referitor la update-ul la Euro2, ai toate sansele sa nu fie recunoscut de RAR. Masina a iesit din fabrica non-euro.

Comment

Eu am pus linkul cu masina dar nu stiu de ce nu apare direct, este a doua masina, cea alba.Mai incerc o data
                              http://www2.autovit.ro/vs2cautaauto....++++Cauta+!+++
                              Masina arata a fi in stare buna (w124 e o masina care isi pastreaza in general bine look-ul). Din pacate ii lipsesc elemente de siguranta activa si pasiva (ABS, airbags) si elemente de confort (AC, geamuri electrice?).

Chestiunile astea o fac neatractiva pt multi amatori de W124 desi starea buna.

Acum tu decizi cat esti dispus sa platesti pe masina daca o doresti.

Uite un vechi topic de vanzare (tot cu o masina fara dotari cu 5 ani mai tanara si tot cu un pret destul de mare (totusi avea ABS si airbags).

Last edited by Diesel; 05-23-2009, 20:44 PM.

Comment

Metzanu a incurcat masina . Si asta din cauza celor de la Autovit care nu lasa si ei link pentru fiecare masina in parte ......

Parerea mea este ca oricat ar fi de perfecta fara A/C nu merita 3500 euro.

Omul a cerut parere .... noi ne-am dat cu parerea .

El va trage concluzia / concluziile .

Sunt banii lui si el cantareste oferta ... si la final cumpara sau nu .

Asta este masina cu pricina :

MERCEDES 200
                                BERLINA 2,0 D 75CP
                                ALB
                                Pret: 3800 euro
                                An Fabricatie: 1990
                                Carburant: Motorina
                                Rulaj: 145,000 km
                                Capacitate: 2,000 cmc
                                Putere: 75 CP
                                Inmatriculata RO

Dotari:
                                CUTIE MANUALA 4+1; OGLINZI INCALZITE; SERVO-DIRECTIE; TRAPA; PROIECTOARE; INCHIDERE CENTRALIZATA;
                                MASINA ESTE SUPERBA SI IN SEPTEMBRIE 2008 ESTE IN TARA SI A FOST INSCRISA.PUR SI SIMPLU ESTE NOUA SI ACCEPT TEST LA MERCEDES BENZ ROMANIA
                                Attached Files

Comment

Working...
                                X
                                Logan | Dacia Logan |Anulare DPF