Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

W124 Coupe

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• W124 Coupe

Am gasit un W124 motor 2.0 din 1993 in Constanta,inmatriculat la pretul de 3350 euro.

CUTIE MANUALA 5+1; 4 GEAMURI ELECTRICE; OGLINZI ELECTRICE; SERVO-DIRECTIE; 2 AIRBAGURI; CLIMATRONIC; XENON; JANTE ALIAJ; TAPISERIE PIELE; INCHIDERE CENTRALIZATA; ALARMA;

Intrebarea mea ar fi daca se merita sa iau masina,alta masina nu mai am,deci va fi folosita in fiecare zi aproape.

Piese se gasesc ? Sunt foarte scumpe ?

As avea de ales intre acest w124 si un Bmw 320 coupe E36 din 1994 cu aceleasi optiuni.
    Attached Files

Depinde cat de ingrijit e Mertzu`... la piese nu e f. scump... oricum e mai ieftin si mult mai fiabil ca BMW Pisicutza...

Daca masina a fost ingrijita nu ii vei schimba decat uleiul si filtrele... Daca nu esti f. grabit pot sa ii dau si eu un tel sa vad masina si`ti pot spune ce parere mi`a lasat... Nu ca as fi eu foarte priceput dar are tata un prieten mecanic care cat de cat le are zic eu si pot merge imreuna cu el.

Comment

Treaba e ca la dezmebrari e plin de E36 as mai putea sa mai iau cate ceva de pe acolo cand e ceva urgent.

pe cand w124 mai rar..mai ales coupe.
      Last edited by peterdesign; 04-19-2009, 11:19 AM.

Comment

Am citit pe mai multe forumuri...si am aflat ca ar avea o problema destul de majora acest motor 2.0 136 cp cu calculatorul (ECU) ma cam descurajeaza...

Imi place foarte mult masina ...

Voi ce pareri aveti ?

Comment

În poze arată super bine, preţul e decent , referitor la dotări.
          Depinde şi cât de mulţi km. are.
          Nu te lăsa influenţat de faptul că găseşti piese la dezmembrări pt. BMW.
          Teoretic , ce te poate lăsa , eventual ceva pe la direcţie , suspensie , frâne , care oricum nu cumperi SH.
          Mai contează şi ce presupune mersul zilnic , urban , extraurban .Dacă mergi foarte mulţi km. , poate este mai economic un diesel.

Comment

nu ar fi o problema consumul, numai sa nu consume peste 13-14 in oras.

Intrebarea mea este daca se merita cumparat acest model,daca gasesc piese la un pret rezonabil .

Imi place foarte mult modelul,interior,exterior tot ...dar nu as vrea sa stau o luna pe bara ca sa caut o anumita piesa.

Comment

Se gasesc piese, stai linistit. Te anunt ca in anumite circumstante poate consuma peste 14, dar nu e grav. Masina e fabuloasa, si isi va pastra pretul mai bine decat BMW.
              1979 Mercedes 200D, manual - fosta mea batranica
              1993 Mercedes 200CE-16, automat - armasarul #1
              dar si alte sase roti, grupate doua cate doua: Honda, Vespa si Electra

Comment

Daca nu aveam eu masina...e super.Poate te mai ajuta si colegul Cipa cu o idee daca va vedea masina.Sau ai putea sa o testezi singur.
                Totusi masina are cativa ani,deci sa nu te astepti sa nu bagi nici un ban.Dar nici sa nu crezi ca BMW-urile sunt mai bune.Intradevar partea buna la BMW e ca se gasesc mult mai repede piese,la orice dezmembrari(din curiozitate da o cautare pe google,piese BMW)
                Crezi ca e un lucru bun treaba asta?Aia de bune ce o fost masinile vand atatzia piese?
                Am vreo 10 prieteni cu 316-318 care isi plang de mila cu BMW-urile lor,plus ca la mine aici in zona cel putin e plin de seria 3(si pe strada si in service).
                Si io am fost in Germania sa iau tot un seria 3...dar din sfatul unor prieteni de acolo am luat MB.Chiar de mai tre niste bani investiti nu as schimba alegerea.

Oricum probeaza masinile intai si vezi cat sunt de ingrijite...vezi cum stai in MB si cum in BMW...
                Sa alegi bine pt tine...

Comment

Singura chestie pentru care as lua Bmw ar fi pentru ca gasesc repede piese ptr ea. Deja sunt foarte multe pisicute in orasul meu si in toata tara mai ales cu numere de Bg

Macar sunt firme care aduc piese ptr acest model ? Sa nu trebuiasca sa merg la reprezentanta la MB ...ca dau faliment

Singura problema a lor majora ar fi cu calculatorul ( ecu) din cate am citit pe forumuri.

Comment

Sa iti cumperi o masina doar cu gandul ca va trebui sa bagi piese in ea, si alegerea sa o faci in functie de unde si cum gasesti piese... mi se pare... fantastic.

Piese pentru coupe-ul asta MB sunt la orice magazin de piese, iar daca afli unde sunt magazinele in care le si pasa sa iti dea o piesa buna (nu de duzina), e cu atat mai bine pentru tine. Pe de alta parte, in functie de anul in care a fost inmatriculata si de starea ei actuala (cum arata dpdv uzura), iti poti da seama daca va pica ceva in curand.

Eu cred ca iti faci mult prea multe griji, si te iei dupa opiniile unora care nu au, sau dupa o opinie formata din 2-3 cazuri speciale. Cauta constanteni care mai stiu cate ceva despre Mercedes, sau colegi de aici, si verifica masina in compania lor.

Sa-ti mai spun cazul meu: am cumparat coupe-ul meu avand aceleasi caracteristici generale cu cel in discutie aproape orb, noaptea la 1. Pur si simplu mi-a dat un sentiment ca e buna si ingrijita. Acum, la mai bine de un an de atunci, se confirma: o masina impecabila. Toate celelalte cumparate anul trecut (vreo 5 masini) prin recomandari sau prin analize complicate de genul cum faci tu acum au fost niste rable, mai mult sau mai putin. Deci cred ca tine de "feeling".
                    1979 Mercedes 200D, manual - fosta mea batranica
                    1993 Mercedes 200CE-16, automat - armasarul #1
                    dar si alte sase roti, grupate doua cate doua: Honda, Vespa si Electra

Comment

MS ptr sfaturi

Distributia este pe lant ?

Comment

Da, este pe lanţ.
                        Şi cum zicea şi Marius , în C-ta. este unită comunitatea posesorilor de Mercedes.
                        Mr. Steen , Asfalttango, Gogoloi, Cipa , Greku...şi alţii.
                        De ex. Asfalttango este inginer auto, fost şef de service la diverse reprezentanţe , şi se pricepe la maşini.
                        Să nu te mai doară capul de piese , se găsesc.

Comment

Da fumoasa masina si buna la bani, are interior de piele ceea ce este foarte fain, este mult mai confortabila ca o pisika, ce imi place la bmw este motorul asta 6 in linie de ex 320-325 vanos, care trage foarte bine si din cate stiu are consum ok, de ex cu un 325 vanos 192 de cai pe 1000 km pitesti-timisoara mi a consumat exact 75 litri benzina.
                          Multa sanatate.
                          Mercedes w211 E220CDI
                          Bmw e46 320 d 150 cp, 330Nm
                          Mercedes w124 2.5 d 90 cp

Comment

Mai negociaza la pret, pina la urma "e foame de bani" si daca reusesti sa o scoti pe la 2700-2800 merita toti banii. Referitor la piese cam orice componenta a instalatiei electrice defecta te va arde la buzunar cumparata noua, dar sunt destule dezmembrari in Romania.
                            Stefan

Comment

Pretine... cauta alta, asculta pe shefu... daca vrei, daca nu, ura si la gara.

Doi, Nu comparam pe topic bemveul cu cupeul. Vrei pareri de bemveu, fa-mi favorul si da-i drumu' pe bemveclub. Adica faci matale un mic efort, culegi informatzii de pe cele doua forumuri si le compari cu propriul creier. Sau daca vrei sa te compari cu bemvee, alegi pe cine crezi de cuviintza si faci conversatzie pe privat. Nu pe topic, ca fac pojar si incep macelul.

Lui Marius... analize complicate n-a facut nimeni, in afara de propria dumitale persoana. Iar o mashina careia ii curg ceva simmeringuri si la care itzi urca apa la 120 de grade pina sa-tzi fut eu un termostat de care nu aveai habar, plus cutia care schimba precum penisul meu flasc, plus plus plus... nu se cheama impecabila. Deja textul de mai jos, pe care l-ai repetat de vreo citeva ori pe citeva topicuri, devine plictis grav... Mai moduleaza si tu povestea... fa-o de Ion Creanga... mai stilizata in mortzii ei. Scurt... "feelingul" la unul care habar nu are ce e aia imbus torx este ca ruleta ruseasca. Poate fi baftos sau de cacat pansat total. Si am incheiat subiectul. Am zis ce am avut de zis, care baga la cap bine, care nu, va avea parte de un numar de mashini adevarate atit de mare cit numarul celor botezatzi de mine.

Comment

Working...
                              X
                              Logan | Dacia Logan |Anulare DPF