Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Sfat achizitie 200E '89 neinmatriculat

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • Sfat achizitie 200E '89 neinmatriculat

  Va salut! Am gasit in Mangalia un W124 200E in repaus de ceva ani. E '89 deci e motorul cu KE jetronic. Vopsea originala, aer conditionat si trapa electrica. Proprietarul a incercat acum cativa ani sa il inmatriculeze in Bulgaria si nu a reusit, iar acum as vrea eu sa-i iau macar numere rosii si sa-l aduc la Bucuresti.
  N-am reusit sa-i fac probe caci nu am gasit pe nimeni amabil sa-mi imprumute bateria de masina lui. Nu stiu daca s-ar putea inmatricula, am facut poze la acte si vi le arat si voua. Un nene care se ocupa cu inmatriculari a zis ca nu ma poate ajuta fara actul din serbia, proprietarul trebuie sa se inscrie la el la financiar.
  Astept o parere, chiar nu se poate inscrie?
  Attached Files
  Ex 03.'93 W124 220E engine M111.960-2198cc 16V variable admission timing, 150HP, 210Nm; Bosch ABS, SRS Airbag

 • #2
  IZOLA nu mai are treaba cu Serbia (Iugoslavia) de peste 2 decenii. Izola este o localitate in Slovenia (una din cele 2 pe care NATO sau cine, le-a "daruit-o" slovenilor ca sa aiba iesire la mare).

  De ce te legi la cap daca nu te doare? In ziua de azi nu se merita sa te complici cu acte... Ce crezi, ala de a adus-o de ce nu a inmatriculat-o la Bulgari (cand acolo se inmatriculau cate si mai cate!)?


  Ce ai tu acolo ori e o traduce a unui contract de vanzare-cumparare (din italiana) ori o traducere de procura. Eventual un contract/procura slovena ... Apoi ai o asigurare, un CIV italian si un bon (probabil vigneta) (ultimele parca doar copie)...
  Last edited by dan500se; 08-22-2017, 16:44 PM.
  W123 280E Blue Green Metallic

  W126 280SE Champagne Metallic
  W126 280SE Black Blue Metallic
  W126 500SE Lapis Blue Metallic
  W126 500SE Midnight Dark Blue

  W202 C180 T-Modell Tourmaline Green Metallic
  W202 C220 CDI T-Modell Tourmaline Green Metallic

  Comment


  • #3
   Originally posted by Senna View Post
   Proprietarul a incercat acum cativa ani sa il inmatriculeze in Bulgaria si nu a reusit
   Cine ºi-ar fi imaginat cã nici bulgarii nu mai vor sã înscrie maºini fãrã acte (originale)?

   Comment


   • #4
    Deci chiar nu e nici o posibilitate? Sa imi iau gandul?
    Ex 03.'93 W124 220E engine M111.960-2198cc 16V variable admission timing, 150HP, 210Nm; Bosch ABS, SRS Airbag

    Comment

    Working...
    X
    Logan | Dacia Logan |Anulare DPF