Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Pareri Mercedes w124 E280

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • Pareri Mercedes w124 E280

  Buna seara, as dori niste pareri despre mercedes w124 e280. Ce consum are, cum este motorul, cutia atomata, etc.

  Va multumesc!

 • #2
  Acest model are un motor foarte reusit , probabil cel mai reusit benzinar facut vreodata ,dar are un consum cam maricel ,undeva in jur de 16-18 litri in bucuresti si vreo 10-12 litri5 afara , are 6 pistoane daca nu ma insel eu ,am mers cu unul w 123 , rupea tot ,bineinteles si benzina la greu ,eram mai tinar si o si calcam serios.
  Daca nu ma insel eu are cutie automata si tinind cont ca are niste ani pot aparea ceva probleme ,relativ costisitoare si oarecum greu de rezolvat la o automata veche.Stiu doar ca eu unul am fugit de automatica mereu , costa uleiul(vreo 6-10 litri) ,filtru de ulei , manopera pentru schimbul de ulei - stiu ca se desface un capac sa i schimbi filtrul - ,dar daca iti place E 280 cu automatica pentru ca este mai comod , e alegerea ta.Iarna o sa fie mai dificil cu ea , tot iarna apar si problemele in general la automatice ,stiu din proprie experienta nu din auzite , am condus un w123 automatic care avea vreo 10 ani vechime si m a lasat ceva la ea,am reparat o la un amic care stia bine ce face si m a cam costat ceva ,undeva la 200 dolari in 1991 , acum nu stiu ce sa spun,poate am avut eu ghinion sau am calcat o prea tare....
  Din ce stiu cu cutie manuala n au fost fabricate sau daca au fost facute au fost foarte putine ,modelul acesta era mai de lux , eu am un break W124 , 2,3 litri benzina cu cutie manuala stiu ca modelul asta al meu s au fabricat vreo 3000 cu cutie manuala sau cel putin asa am citit pe wikipedia .
  Eu am fost norocos cu achizitia mea ,e rar modelul meu cu cutie manuala , nu stiu sa ti spun daca merge schimbata cutia automatica cu una manuala , dar stiu ca implica ceva modificari la cardan , diferential si ce o mai fi pe acolo ,nu stiu daca , carterul cutiei manuale se potriveste pe motor ,priza cutiei manuale intra in arbore , unde iar e o loterie nu stiu daca sint identice ,deci implica niste cheltuieli serioase schimbul de cutie care nu s deloc mici. Una peste alta modelul 280 e o masina reusita , legata, caroserie mare , motor pe masura (156 cp/ cca 235 N/m cuplu),fuge f bine daca e in mintile lui .
  Sa va uitati la caroserie sa nu aibe rugina , sasiul, podeaua si pragurile sint importante pentru ca sint elemetele de rezistenta unde vin prinse motor, cutie, diferential ,punte spate,fata, - prin intermediul amortizoarelor si tampoanelor samd , o aripa nu i problema ca s ieftine de schimbat sau o usa ,capota...sint amanunte neimportante. Bafta la achizitie si toate cele bune!

  Comment


  • #3
   Originally posted by bagerajungle View Post
   Acest model are ....
   280 de pe w123 nu are nici o treaba cu cel de pe w124. Din ce stiu eu sunt doua generatii diferite de motoare.
   Cu cat cunosc mai multi oameni, cu atat imi iubesc mai mult cainele.

   Comment


   • #4
    Posibil sa aveti dreptate ,dar diferentele sint relative,putere mai multa pe w 124 ,dar tot injectie Ke Jetronic Bosch de generatie mai noua, nu s identice dar relativ apropiate ca gabarit , si comportament pe sosea, la fel de bine puteam sa i spun de 230 ul meu, cam tot pe acolo e ,doar ca suspensia hidraulica este mult peste cea clasica,confortabila si scumpa.
    Modelul meu stiu ca sa vindut de nou cu cca 73500 DM ,este full electric aer conditionat bizona ,incalzire in scaune , fara piele ,in timp ce un w124 limuzina era undeva pe la ,40-45000 DM deci diferenta era semnificativa si atunci,doar ca acum sint vaute prost datorita intretinerii scumpe a suspensiei hidraulice.Eu ma descurc inca cu ea,am o mica pierdere pe dreapta spate cca 500 ml la 2 luni.
    Oricum si 280 ul e scula de mercedes, doar ca sint cam rarute si scumpele la intretinere,consuma mult ,daca e dereglata injectia se duce si in 25% in bucuresti ,sint 6 pistoane , care cam papa ,nu se incurca,la fel si la a mea, si are doar 4 pistoane, i am dat putin talpa s a dus in 17 - 18%.Daca tot vrea sa l cumpere, sa l foloseasca in exteriorul orasului unde chiar se simte placerea de a conduce un astfel de model. O seara placuta tuturor,R

    Comment

    Working...
    X
    Logan | Dacia Logan |Anulare DPF