Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Sfat achizitie CE220

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • Sfat achizitie CE220

  Mercedes CE http://olx.ro/oferta/mercedes-ce-ID5iume.html

  Am gasit oferta asta pe olx si m-ar bate gandul sa-mi iau asa ceva. Ce parere aveti?

 • #2
  Masina arata ok, dar tind sa cred ca a fost revopsita. Uita-te de rugina foarte bine pentru ca de obicei w124 are probleme cu rugina, mai ales la aripi. Atat fata cat si spate. Pretul de 3000 de "lei" e cam maricel. As da un 2600 maxim pe ea. Spor la cumparare si sper sa te vedem cu un topic de prezeentare.

  Comment


  • #3
   Da, am vorbit cu vanzatorul, cica a desfacut-o pe toata, a reparat-o, are poze cu restaurarea. S-ar putea sa fie vreun coleg de pe forum, mi-a zis ca are mai multe masini mai vechi pe care le restaureaza

   Comment


   • #4
    Salut, masina o vedeam in vara in fiecare zi, era parcata in curtea atelierului auto al tatalui proprietarului. Nu am fost nici o data aproape de ea doar din drum am vazuta arata destul de bine. Despre restaurare nu stiu ce sa zic tata proprietarului are un atelier de tinichigerie vopsitorie nu am vazut alte masini vechi in curte. Pretul este destul de mare 3000 euro. Daca vrei pot sa merg sa ma uit la masina eventual sa fac niste poze unde are probleme.

    Comment


    • #5
     Salut si bine v-am gasit, primul meu post dar il fac aici ca sa nu mai deschid alt topic, fiind vorba tot de un 220CE, daca imi permite colegul. Ma uitam si eu la masina asta, am mai vazut tot pe olx un CE din Iasi, http://olx.ro/oferta/mercedes-benz-c...tml#76b58997ba , ma intereseaza ce pareri aveti despre acest exemplar. in 4000 intra si inlocuirea compresorului si a parbrizului., sau 3600 fix cum este. Daca e coleg aici astept mesaj de la el, nu am putut suna sa iau mai multe detalii ca sunt plecat. Mi-a spus ca a fost revopsit in Austria si ca are full istoric de la fostul propietar. Am mai cerut poze din interior si VIN-ul dar inca nu am primit mesaj. Merci si scuze daca trebuia sa fac alt topic.Seara buna tuturor

     Comment


     • #6
      @dlnfln, nu stiu cum a fost restaurata...dar consola aia centrala acoperita cu folie, cu butoanele infundate nu arata bine deloc. O fi Sportline...dar bandourile originale lipsesc.Pretul e un pic mare pentru o masina de 2.2 neinscrisa.Asta inseamna ca te duce linistit in 4000...O masina cu impozit maricel si cu o asigurare si ea marita de anul asta.Cere-i VIN-ul propietarului si vom sti mai multe detalii. Daca colegul ii poate face mai multe poze, cu atat mai bine.
      @Ser, masina din Iasi a mai fost discutata pe forum aici - http://www.clubmercedes.ro/mercedesu...t1131p278.html ( vezi si paginile urmatoare 279,280)

      Personal va spun, incercati sa va orientati dupa niste coupe-uri de 2l dupa 92 (motor 111, 136HP ) - nu stiu daca 2000 ron/an merita cei 14 de caluti in plus pe care ii are 2.2 sau daca tot vreti putere treceti direct la 3l si stiti o treaba.

      Succes!
      Doua stele si alerg dupa ele...Steluta & Stelut
      https://w124-coupe.com

      Comment


      • #7
       @cosfru, multumesc de raspuns dar nu am gasit discutia, intreba cineva de unul negru( nu pot vedea masina, linkul expirat) dar din cate am citit era un 2.0 neinmatriculat, adevarat, din Iasi. Tipul cauta 2.0. Am citit pana la 283 parca si nu am gasit, poate mi-a scapat. In legatura cu motorizarile asa este dar nu m-am uitat la ea neaparat pentru putere. Sa fie intr-o stare buna la banii ceruti. Cu 2.2 am mers, nu stiu cum face fata 2.0 la greutatea ei, daca e diferenta mare intre ele. Asa ca pareri sunt bine venite despre anuntul de mai sus. Multumesc.

       Comment


       • #8
        Originally posted by Ser View Post
        @cosfru, multumesc de raspuns dar nu am gasit discutia, intreba cineva de unul negru( nu pot vedea masina, linkul expirat) dar din cate am citit era un 2.0 neinmatriculat, adevarat, din Iasi. Tipul cauta 2.0. Am citit pana la 283 parca si nu am gasit, poate mi-a scapat. In legatura cu motorizarile asa este dar nu m-am uitat la ea neaparat pentru putere. Sa fie intr-o stare buna la banii ceruti. Cu 2.2 am mers, nu stiu cum face fata 2.0 la greutatea ei, daca e diferenta mare intre ele. Asa ca pareri sunt bine venite despre anuntul de mai sus. Multumesc.

        Da, intr-adevar mea culpa. Uite aici http://www.clubmercedes.ro/mercedesuri-de-vanzare-t1131p289.html
        Din ce spun colegii pare a fi ceea ce trebuie.
        Pe de alta parte, ma asteptam la un facelift...ceea ce nu este,desi vad ca anul e 94.Cere-i VIN-ul si vedem - cum a fost si ce a ajuns.

        De asemenea va lansez invitatia sa va alaturati grupului dedicat Mercedes W124 CE Romania pe FB. Suntem toti prezenti acolo - indiferent de motorizare.
        Doua stele si alerg dupa ele...Steluta & Stelut
        https://w124-coupe.com

        Comment


        • #9
         Salutari si merci inca o data. O sa citesc cand am putin timp, sunt pe nava si ... job job. Ma asteptam si eu la un facelift dar mi-a spus ca este septembrie '93, nu stiu exact cand a intrat FL. Sunt si pe FB, Ser giu. Am cerut vin-ul si poze din interior dar deocamdata nici un raspuns.

         Sent from my SM-N7505 using Tapatalk

         Comment


         • #10
          Originally posted by cosfru View Post
          Personal va spun, incercati sa va orientati dupa niste coupe-uri de 2l dupa 92 (motor 111, 136HP ) - nu stiu daca 2000 ron/an merita cei 14 de caluti in plus pe care ii are 2.2 sau daca tot vreti putere treceti direct la 3l si stiti o treaba.

          Succes!
          Proprietarul a promis ca-mi da poze din momentul restaurarii.
          Intre timp am gasit asa ceva http://www.mobile.de/ro/Automobil/Me...13131470.html#

          Comment


          • #11
           Originally posted by dnlfln View Post
           Proprietarul a promis ca-mi da poze din momentul restaurarii.
           Intre timp am gasit asa ceva http://www.mobile.de/ro/Automobil/Me...13131470.html#
           Ce ai gasit tu e O MASINA Din toate punctele de vedere. Daca ai banu' si indrazneala...go for it.
           Doua stele si alerg dupa ele...Steluta & Stelut
           https://w124-coupe.com

           Comment


           • #12
            Parca mai degraba as merge pana in Germania s-o iau pe asta, chiar daca e mai scumpa, dar mi-e teama sa nu merg degeaba. Poate aveti careva/cumva/ceva cunostinte legat de treaba asta - nu stiu nici limba, nu stiu care sunt procedurile, acte, etc in cazul asta.
            Poate e cineva care sa ma ajute sa intermedieze o comunicare, eventual negociere cu neamtul.
            Multumesc anticipat

            Comment


            • #13
             @dnlfnl, masina e mai scumpa, dar pretul reflecta calitatea : fabricata in 96,uita-te la interior & dotari. Nu exista termeni de comparatie.
             E drept acum, ca la final pretul nu va mai fi atat, ci cu inca doua mii peste ( drum,acte,taxa de inmatriculare).Vezi ca ti-am trimis PM
             Doua stele si alerg dupa ele...Steluta & Stelut
             https://w124-coupe.com

             Comment


             • #14
              Eu inca nu am primit nici un mesaj cu poze sau vin. Am citit ce spuneau colegii din Iasi despre ea, suna bine. Am incercat sa le dau pm dar nu ma lasa sistemul. Sa ii intreb ce stiu despre ea poate si o poza 2 din interior. Nu stiu ce e asa greu sa trimiti un vin si o poza ..mai asteptam. P.s. frumoasa masina din Germania. Pana in 4mii cu totul din Germania se gaseste geva bun? Trebuie studiat.

              Sent from my SM-N7505 using Tapatalk

              Comment


              • #15
               Multumesc celor ce si-au dat cu parerea.
               Am achizitionat-o pe cea din Germania

               Comment

               Working...
               X
               Logan | Dacia Logan |Anulare DPF