Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

E200d

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• E200d

Buna seara!as dori sa cumpar un mercedes e200d,masina fiind aceasta:

as vrea sa-mi spuneti va rog cam ce consum are masina,ce probleme ar putea avea,ce sa verific mai atent la ea,va multumesc anticipat

Imi cer scuze ca postez din nou,am uitat sa mentionez ca am gasit o masina si in romania,inmatriculata,doar ca are 400000 de km ceea ce mie mi se pare cam mult...imi cer scuze daca deranjez pe cineva,multumesc

Comment

Nu ai pe cine deranja atâta timp cât respecţi şi regulile de postare.

https://www.clubmercedes.ro/forum/ha...676-regulament

Pentru functionarea corespunzatoare a conturilor si pentru evitarea blocarii acestora, va rugam sa NU mai folositi adrese de email yahoo.
      Va rugam sa le schimbati din User Settings.

Comment

Eu am un e200 din 95 cu 370k si is mega mandru de ea. De multe ori ma intalnesc cu altii cu E-uri si ne salutam la semafor, asta nu mi se intampla cu opelul .
        Consum: am avut 5% la exterior, singur in masina si la 90km/h, dar la 110km/h cam 6-6.5%. in oras e cam 10%.
        Tre sa stii de la inceput ca e leeeenta, si cum am eu clima pe ea...abia plec cu ea de la semafor vara. Iarna cand e motorul rece abia ies cu ea din garajul de sub bloc. Iar mai mult de 155km/h nu am prins nici in cadere libera .
        Ca probleme... curgeri de ulei pe la pompa de injectie, si cred ca imi papa ulei pe la semerinurile supapelor- dar din zgarcenie si lipsa de timp tot aman reparatia.
        Mai are tot felul de mici pb electrice- becurile interioare merg doar in zilele impare si alimetarea la mine e prin ceva modul PWM si e complicat de reparat. Mai am ceva contact imperfect la luminile de bord si cateodata nu imi lumineaza bordul. La porbagaj am auzit de la mai multi ca ploua in el...la fel si la mine din cauza chederului.
        In rest...e robusta, stabila.

Comment

Multumesc, eu am vazut pe alte siteuri unde dadeau un consum cam de 8,8,5 % in oras si ma gandeam ca e cam putin. Despre faptul ca e lenta mi-am imaginat la 75 de cai ca trebuie sa fie cam puturoasa, dar nu mi-as lua un 250 din cauza ca ar fi impozitul prea mare.
          Multumesc de sfaturi, mai caut in continuare poate chiar gasesc una sa consume 8 litri
          Last edited by cutaresku; 11-05-2013, 12:36 PM. Reason: Postul asta l-am editat eu, CITESTE REGULILE DE POSTARE!

Comment

Nu mi-am masurat f atent consumul in oras pt ca depinde mult de stilul de condus, de cate semafoare prinzi, de ora din zi etc. Oricum acelasi motiv l-am avut si eu pt un 250. Incearca sa gasesti una cu clima..merita.
            Uite aici un site fain pt consum: http://www.spritmonitor.de/en/overvi...=60&power_e=80

Comment

Originally posted by racataian View Post
              Nu mi-am masurat f atent consumul in oras pt ca depinde mult de stilul de condus, de cate semafoare prinzi, de ora din zi etc. Oricum acelasi motiv l-am avut si eu pt un 250. Incearca sa gasesti una cu clima..merita.
              Uite aici un site fain pt consum: http://www.spritmonitor.de/en/overvi...=60&power_e=80
              da,am consultat si siteu asta,aici parca imi arata cam 6,3% mixt...ceea ce ar fi ok...o sa vad..sa gasesc una sa-mi placa prima data,am vazut cateva in romania da nu aratau asa bine,asa ca mi-as aduce din germania una

Comment

Originally posted by Tudor29 View Post
                da,am consultat si siteu asta,aici parca imi arata cam 6,3% mixt...ceea ce ar fi ok...o sa vad..sa gasesc una sa-mi placa prima data,am vazut cateva in romania da nu aratau asa bine,asa ca mi-as aduce din germania una
                Eu cu 200d al meu w124am scos consum mixt la 6.5l/100km si cam asta e consumu.

Comment

Confirm si eu,a mea ia cam 5,5 in afara la 110-130(autostrada) si 7,5 in oras chiar daca e trafic intens.

Comment

Multumesc la toata lumea pentru lamuriri

Comment

Working...
                    X
                    Logan | Dacia Logan |Anulare DPF