Salut! Sunt nou pe acest forum si as dori niste sfaturi de la cunoscatorii pasionati de MB w124. Doresc sa imi achizitionez un w124 din 92 motor 200 D cutie automata, suspensie hidraulica, ABS, trapa, inchidere centralizata, servo directie, incalzire auxiliara,parbriz incalzit. Din cate am citit pe forum motorul de 2000 ar fi cam puturos pe aceasta masina dar eu nu imi doresc foarte multa putere, ma intereseaza sa fie stabila si confortabila. Acum sa trec direct la subiect...m-ar interesa in primul rand un consum la acest motor cu cutie automata (am vazut ca la cea manuala ar fi undeva la 8% urban)
Cum pot verifica motorul daca merge in parametii lui normai ?
Cum pot verifica compresia motorului ?
Cum ar trebui sa se comporte cutia de viteze in mod normal si care sunt semnele pe care le da o cutie defecta ?
Ce ar mai trebui sa verific ?
Si dupa ce trece cu bine toate probele de verificare puteti face un fel de lista va rog cu tot ce trebuie schimbat la ea ma refer la consumabile (filtre, curele, bucse, uleiuri) si niste preturi cu aproximatie.
Cum pot verifica motorul daca merge in parametii lui normai ?
Cum pot verifica compresia motorului ?
Cum ar trebui sa se comporte cutia de viteze in mod normal si care sunt semnele pe care le da o cutie defecta ?
Ce ar mai trebui sa verific ?
Si dupa ce trece cu bine toate probele de verificare puteti face un fel de lista va rog cu tot ce trebuie schimbat la ea ma refer la consumabile (filtre, curele, bucse, uleiuri) si niste preturi cu aproximatie.
Comment