Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Am w124 250D

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Am w124 250D

Sunt nou venit pe forum, am urmarit discutiile timp indelungat si pe final mi-am facut curaj sa scriu.Am un w124 250d cumparat in 2008.Ulterior am obtinut carnetul de conducere cu toate ce nu sunt chiar tanar dar nu am avut nevoie de masina.De atunci merg zilnic cu Mercedesul si vreau sa-l intretin cat mai bine si corect.Prietenii(unii) m-au sfatuit sa-l vand-prea vechi,nu e bine intretinut,prea mare e.t.c.-dar mie nici prin gand nu-mi trece.Poate cineva sa-mi dea informatii despre Mercedes?Afirmativ e din 1987 dar la service niste arabi au spus ca e dupa 1990.E din Timisoara si are VIN WDB1241251A607813.Eventual ceva informatii de la cine cunoaste masina TM77CRO?Anterior a fost AR 06 GNE si TM 69 CRO.Va multumesc.

Din pacate site-ul rusesc nu merge sa aflam dupa VIN

Dar tinand cont ca in VIN scrie 124.125 eu cred ca rezulta model 1985-1989 , 250 D , motor 602.912 cu manuala 5 + 1 .

Pentru unele diferente ale modelului w124 te poti uita si aici :

Bafta
    Pasionat w124 : Mercedes w124 blog

Comment

Felicitarii era cinva aici care punea CRO la numar dar trebuie sa vedem poze cu masina si ne dam seama.

Comment

Multumesc de promptitudine.Voi incerca sa postez poze cu Mercedesul.

Comment

Scuze de intarziere.Atasez pozele

Comment

frumoasa limuzina ,arata bine

Comment

Sa-l stapanesti sanatos .
              Masina este intre 1989 - 1992 .

Dar trimul de la consola centrala ce a patit ?

.

vin WDB1241251A607813
              whc WDB
              chassbm 124125
              chass_ident 1A607813
              type 124
              subbm1 125

body 29082

engine 602.912 10 083581 - 2497 cm3 / 90 cp

interior 071
              lights HELLA
              model_idx 0
              odometer
              order_num1 0754318328
              paint1 199

transmission 717.411 00 870314

wiper SWF 871016

Code Текст

341 ADDITIONAL BLINKER LAMPS
              412 Unknown - SLIDING ROOF WITH TILTING DEVICE
              466 Unknown - CENTRAL LOCKING SYSTEM
              583 ELECTRIC WINDOW LIFTER, 2-WAY
              199 APPLICATION CODE FOR COMPONENT PROCESSING
              071 Unknown - CLOTH BLACK
              Pasionat w124 : Mercedes w124 blog

Comment

Caroseria este o corcitura, baza este din 1987 cu elemente din 1992(bandouri,bordul-eu nu am aer conditionat,de aici si orificiul gol din bord,posibil si tapiteria).Motorul cand am cumparat-o era OM601.911 dar l-a schimbat Dragan cu OM601.912(a propo care este mai bun?) intrucat nu aveam compresie pe pistonul 3 si motorul dadea semne de oboseala.Masina mai are geamuri,oglinzi si trapa electrica.

Comment

Trapa iti merge? ca si eu mi am cumparat unul recent exact ca al tau si nu imi merge trapa Un electrician mi a spus ca e cablul rupt si nu are ce sa ii faca, oare asa sa fie? ca eu nu ma prea pricep

Comment

Working...
                  X
                  Logan | Dacia Logan |Anulare DPF