Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Reglaj capota la W124!!!

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Reglaj capota la W124!!!

Salutare la toata lumea!as avea si eu o intrebare!cum se regleaza capota la w124?masina este din 1990,dar are capota cu masca inauntru si semnul pe capota.Eu stiam ca de prin 93,94,95 ar fii w124 cu semnul pe capota.Nu mi se inchide cum trebuie,pe margini ramane foarte in sus ridicata,la fel si in fata la faruri,tin sa precizez ca inainte se mai inchidea cat de cat destul de bine dar nu normal si nu stiu ce sa mai cred,sa nu se potriveasca aceasta capota de 94,95 pe masina de 90'?VA ROG HELPPP MEEEE!!!!!

Are la balamale niste suruburi si in fata deasupra farurilor nist chestii din cauciuc din care reglezi inaltimea capotei in fata prin rotirea lor.
    W124.E200D
    Intek-M120 plus+Sirio Performer 5000.

Comment

din cate stiu capota se potriveste , doar ca trebuie sa tragi de capota un pic in fata sa treaca peste faruri.Un prieten asa a facut si arata foarte bine .

Comment

Te dai la capota model nou, scarpina-te si de faruri. Ca sa fie treaba oabla.

Comment

Working...
        Logan | Dacia Logan |Anulare DPF