Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Probleme turometru 300D

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • Probleme turometru 300D

  Bun ziua!Am o problema la turometru MB 300D in sensul ca functioneaza doar cand motorul este rece,cand se incalzeste motorul turometrul nu mai functioneaza.Ceva idei,poate cineva a mai avut ceva asemanator?Multumesc.

 • #2
  Salut! Posibil sa faca pe nebunul senzorul de la volanta (situat intre motor si cutia de viteze). Semnalul ptr turometru e luat de acolo....

  Comment


  • #3
   Salut! Ai gasit rezolvare pentru problema cu turometrul? Am si eu un 300D din 1990 si dupa ce o perioada turometrul a functionat intermitent, acum doua zile a murit definitiv si odata cu el si AC. Am masurat senzorul de turatie si este in parametri, releul Klima nu are contacte corodate. Daca fac o punte intre pinii 5 si 7 de la socket-ul releului Klima, porneste AC. Are careva vreo sugestie ca m-am cam blocat in punctul asta. Stiu ca releul Klima ar trebui sa primeasca semnal de la senzorul de turatie dar nu stiu pe care din pini.

   Comment


   • #4
    Salut,

    am gasit o schema electrica pentru MB, W 124, 300D, daca vrei o postez (nu stiu sa o postez decit din bucati), la turometru spre exemplu alimentarea se face prin doua sigurante iar semnalul vine de la calculatorul aprinderii prin priza de diagnoza si printr-un pin de la releul pompei de combustibil.

    Teroretic trebuie verificate acele doua alimentari prin sigurante si acel traseu de semnal.

    Daca vrei postez schema si discutam pe ea, impreuna cu alti colegi (daca doresc), eventual poate are altcineva alta schema.

    Attached Files

    Comment


    • #5
     Buna ziua !


     Motorul asta nu are electronica nici pe aprindere, nici pe pompa de combustibil (nici pe cea de alimentare, nici pe pompa de injectie). Si nici priza de diagnoza n-are... Are releu de bujii incandescente pe contra-aripa din stanga, are ceva relee in cutia de sigurante si in spatele bateriei, dar cam atat...     Dragos

     Comment

     Working...
     X
     Logan | Dacia Logan |Anulare DPF