Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Probleme pornire

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • #16
    De pornit porneste la prima cheie daca ii dau un puf de spray de pornire. Problema este ca si daca ar fi sa o vand nu pot sa o dau asa daca eu nu sunt convins ca asta este problema. Ca nu vreau sa insel pe nimeni. Daca nu o ia nimeni la anu o dau la remat . Mai are tata un jaf de pegeuot 307 defect si un unchi o dacie. Deci 38x3=114 si la asta se mai adauga reducerea dealerilor inca vreo 30 ajung la 150 milioane si o sa iau ceva cutie de conserve din astea noi.

    Comment


    • #17
      Originally posted by mitre View Post
      Mai are tata un jaf de pegeuot 307 defect si un unchi o dacie. Deci 38x3=114 si la asta se mai adauga reducerea dealerilor inca vreo 30 ajung la 150 milioane si o sa iau ceva cutie de conserve din astea noi.
      N-am inteles rationamentul. Din cate stiu eu in programul rabla se da 3800 lei (sau 7600lei) pentru una bucata rabla contra cumpararea a una bucata masina noua. Nu poti sa mergi cu 3 rable sa pretinzi 11400 lei si sa iei una bucata masina noua. Daca mergi cu 3 rable tre sa iei 3 masini noi...Cel putin asa stiu eu si asa e si normal...

      Comment


      • #18
        Originally posted by Diesel View Post
        N-am inteles rationamentul. Din cate stiu eu in programul rabla se da 3800 lei (sau 7600lei) pentru una bucata rabla contra cumpararea a una bucata masina noua. Nu poti sa mergi cu 3 rable sa pretinzi 11400 lei si sa iei una bucata masina noua. Daca mergi cu 3 rable tre sa iei 3 masini noi...Cel putin asa stiu eu si asa e si normal...

        Cei de la ministerul ... (care se ocupa de programul RABLA) vor ca de la anul ,cred , ca sa poti duce able pentru o masina noua.

        Adica pana la 3 x 3800ron pentru o masina noua.

        Se va modifica modul in care se vor da acele "rable" .

        Adica te inscrii la dealer. Apoi iei rabla si o duci la remat pentru casare , o radiezi si apoi vei primi un "voucher" de 3800 ron - voucher ce va fi transmisibil (fata de acum cand doar proprietarul rablei poate achizitiona o masina noua)

        Astfel vei putea merge la dealer cu pana la 3 vouchere pentru achizitionarea masinii.

        Eu asta am inteles dintro emisiune de radio la RRA in care era invitat un indivit care cica se ocupa de programul RABLA ...... acum "god knows" ...
        Pasionat w124 : Mercedes w124 blog

        Comment


        • #19
          Aha...nu stiam. Oricum ramane de vazut daca se va aplica...

          Comment


          • #20
            Referitor la problema cu pornirea, este foarte probabil sa fie bujiile de vina (am avut si eu problema asta, pornea foarte greu fara spray), dar inainte sa cumperi bujiile iti recomand sa ii faci o vizita unui pompagiu (de preferat unu in care poti avea incredere) sa iti testeze bujile (adica sa puna pe contact si sa vada daca se inrosesc), sa iti testeze injectoarele si sa iti faca un test de compresie. Asa o sa stii sigur de unde vine problema si daca vrei sa o vinzi o sa ii poti arata viitorului proprietar datele astea
            w 202 -c 180 sport an 93

            Comment


            • #21
              Sincer am fost la teste cu Hyudai accent si Dacia dar nici nu se compara. Incep sa am dubii. De fapt eram cam stramtorat cu banii avand casa in constructie dar pana la anul ma opresc si nu ar mai trebui sa fie o problema vreo 20 mil. Pana la urma daca nu adun destui bani pentru un cupe C200 nu mai iau altceva. O sa ma duc la pompagiu sa vad. Merci mult de sfaturi.

              Comment


              • #22
                Sa stii ca Vergil din Calarasi are dreptate.Asa se probeaza bujiile incandescente...Dar,ca sa fii sigur ca ele se inrosesc,ar trebui sa verifici si daca ele sunt alimentate cu curent(inseriezi un bec in circuitul fiecarei bujii si vezi daca atunci cand pui contactul,becul se aprinde pentru 1-2 secunde).Mai verifica bateria sa fie buna si motorina de calitate.Eu consider ca daca dupa pornire motorul merge perfect,pompa,injectoarele,etc..ar trebui sa fie in stare buna.Mai verica instalatia de alimentare sa nu traga aer pe undeva..(asta ar putea sa fie o cauza destul de des intalnita).Si nu in ultimul rand,verifica compresia pe fiecare cilindru!Sper sa-ti fie de folos!Succes si nu renunta la masina peuntru atata lucru ca nu merita!
                W124 E220 din 95

                Comment


                • #23
                  Salutare tuturor.Si eu am aceeasi problema cu pornirea la w124. 250D, mai exact trebuie sa incalzesc bujiile de 2 sau 3 ori ca sa porneasca, si cand motorul e cald la fel trebuie sa tin de mai multe ori bujiile aprinse,dupa care totul merge perfect, ,maine voi vizita "policlinica sa-i fac analizele" cineva mia zis ca pompa e de vina, Bujiile se incadreaza la parametri normali ca rezistenta(1.1 omi).vreau sa-i verific pompa si injetoarele.

                  Comment


                  • #24
                    am verificat astazi injectoarele , unul era blocat dar s-a remediat problema dupa ce l-a desfacut si curatat, -compresia - ok (intre 25 si 29),
                    -pompa de injectie-ok
                    -bujii-ok.
                    problema pare a fi de la contact si anume de la furtunasele cu vacuumul, clapeta de la pompa de injectie se ridica la jumatate din cursa la prima cheie, si la a doua cheie se ridica de tot.(defapt problema a aparut de cand am schimbat contactul.ma gandeam ca e doar o coincidenta)

                    Comment

                    Working...
                    X
                    Logan | Dacia Logan |Anulare DPF