Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Acceleratie!!

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Acceleratie!!

De curand, am achizitionat un W124 250D din '94.Tata, are una exact la fel din '91.Fratele are una la fel din '88, doar ca este automata.Intrebarea mea este urmatoarea: din ce cauze, masina mea este mai "puturoasa" ca a lu tata??A lu fratemiu oricum este, din cauza cutiei.Dar vreau sa zic ca a lu tata merge de rupe randurile.La a mea ii trebuie o carca de KM ca sa pot sa ajung cu ea la 140 .Motorul merge super bine, injectoarele sunt recent facute, adica saptamana trecuta.Pe langa asta i-am schimbat kit-ul de ambreiaj, toate filtrele schimbate, cuplele la cardan, inclusiv rurmentul intermediar.Chestia e ca nu scoate fum deloc, ma gandesc sa nu aibe debit prea mic, sau sa fie avansul prea mic."Pedala"de acceleratie are, ca pe liber se tureaza foarte bine si repede.Oricum, cine poate sa imi zica, sau sa imi arate o poza ceva de unde se da debitul mai mare.Salutari si sanatate la toti pasionatii de MB.Multumesc

Probabil are diferentialul schimbat, verifica daca are acelasi raport de transmisie cu cel de pe masina tatalui tau.

Comment

Nu toate nemtzoaicele-s la fel de focoase, mai trebuie sa stii si unde sa le pipai.

Comment

E mai puturoasa pt ca are nevoie de un grup de 3.64(aprox 500 ron) o cutie cu priza scurta 717413(aprox.250 euro) si o volanta dubla(aprox.700 ron) cu kitul de ambreaj (indicat sa cumperi nou marca LUK)aferent.E nasol ca ai dat deja banii pe un kit nou, dar daca ai dat jos cutia inseamna ca ai vazut ca volanta e simpla si nu dubla.Toate modelele de 2.5 si 3.0 dupa septembrie '89 au fost dotate vu volanta dubla(ZMS).Remediezi problema cum am zis eu si masina ta va merge boboc.Daca ai alte nelamuriri da-mi un mesaj privat.Succes
        Last edited by avlad89; 04-08-2009, 15:11 PM.
        "Wir brauchen keine gute Geschichte zu erfinden, wir schreiben sie seit 1886"

Comment

Grupul mai mult ca sigur stiu ca trebuie schimbat.Kit-ul de ambreiaj este nou si este LUK.Despre volanta nu stiu ce zic, ce si cum este.Apropo, se potriveste cumva grup de 190 2.0 D din 1991?Multumesc pentru reply-uri baieti.

Comment

Nu se potriveste grup de la 2 litri grupul care iti trebuie tie este 3.64.Cu o singura intrebare iti demonstrez ca ai volanta simplaiscul de ambreaj e cu arcuri sau fara?.....daca e cu arcuri ai volanta simpla 100% si nu e buna deci iti trebuie volanta dubla si cutie cu priza scurta.
            "Wir brauchen keine gute Geschichte zu erfinden, wir schreiben sie seit 1886"

Comment

Originally posted by Marky View Post
              Grupul mai mult ca sigur stiu ca trebuie schimbat.Kit-ul de ambreiaj este nou si este LUK.Despre volanta nu stiu ce zic, ce si cum este.Apropo, se potriveste cumva grup de 190 2.0 D din 1991?Multumesc pentru reply-uri baieti.
              In primul rand nu se potriveste la prinderi grupul de 190. Si in al doilea rand daca pui alt tip de grup, nu-i vei marii puterea masinii

Comment

Se poate pune grupul de 190 schimbandu-i capacul dar problema este raportul de rotatie !
                Mercedes ... si alte masini ! "b" de la masini !
                Inmatriculari BULGARIA autoturisme max 163 cp in 7 ore ,LEGAL !
                ˙uɐɔ ı ǝsnɐɔǝq

Comment

Copii, lasatzi-le dracu' de cutii cu priza scurta si diferentziale... mashina aia a fost strinsa de oua la debit de cind o shtiu eu. Da-i drumul cu ea la pompagiu, ca debitul nu se regleaza pe genunchi.

Doi, ca fapt divers, nu omitetzi faptul ca mashina are OM602 pe ea, care vine cu ambele tipuri de cutii... Cum a zis Vlad. Dar cind cutia nu e ce trebuie, produce vibratzii, nu putoare... Dar sint multe fenomene de studiat la mashina asta, si nu am eu timp acum... Incepetzi cu seria de caroserie si va vetzi lamuri.

Comment

Am ascultat sfatul lui dok, si am dus-o la un pompagiu.Prin urmare, dupa ce i-a fost dat debit, merge impecabil.Multumesc mult baieti. (se poate inchide)

Comment

Working...
                    X
                    Logan | Dacia Logan |Anulare DPF