Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Caseta de directie

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Caseta de directie

Salutare!Vreau sa stiu daca,caseta de directie la w124 300Ce Sportline din 92,3000cc,24 valve si 165kw,se mai poate regla cumva.Are un joc,nu mare,cam15 grade pe axa volan,poate nici atat.Stiam ca se mai poate regla dintr-un surub cu cap de imbus care trebuia strans,da' nu vad un astfel de surub la lighioana asta.Pe langa joc simt si o ''bataie'' in volan in timpul mersului si ,normal,si zgomot metalic.

Da, se poate regla..Surubul cu cap de imbus de 6 se gaseste la partea de dus a casetei, mai intai se slabeste cu o cheie de 22 piulita si apoi se roteste spre stanga -in desfacere -cam 1/8 tura acesta. Tinand in continuare pe loc imbusul, se restrange piulita de blocare. Apoi ar trebui masurat efortul la volan, cu o cheie dinamometrica...

Comment

Am avut si eu un zgomot metalic la volan. Numai atunci cand mergeam pe strazi pietruite, denivelate. L-am remediat prin inlocuirea rulmentilor de la axul volanului. (eu am w116). Succes!

Comment

Working...
      Logan | Dacia Logan |Anulare DPF