Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Cheie blocata in contact

Collapse
This topic is closed.
X
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Cheie blocata in contact

    Ieri seara, cheia a inceput sa faca niste figuri urate - mai intai nu vroia sa intre, iar dupa aia nu vroia sa mearga pana la capat, sa pornesc motorul, iar dupa ce am reusit, in sfarsit, sa o pornesc, mi-am facut treaba, am oprit motorul dar nu am mai putut sa scot cheia din contact.

    Pana acum nu avut nici un fel de probleme cu cheia, nu trebuia sa o frec ca sa dea rezultate :-)

    Problema de acum inseamna ca trebuie sa schimb butucul?

  • #2
    Probabil ca da. Eu am patit ceva asemanator la un renault mai vechi. Avand in vedere partea cu "mai vechi", nu prea prezenta interes masina asa ca am "rezolvat" problema cu o carpa pusa peste consola volanului care acoperea contactul cu cheia blocata in el. Usile se inchideau cu alta cheie (cam ca la dacile vechi).
    Ulterior am schimbat contactul.
    E220 cdi W210, 2001

    E320 W210, 1997
    C180 W202, 1994
    W123 200D, 1978 cu inima de W124


    Romani 2:4 ...nu vezi tu ca bunatatea lui Dumnezeu te indeamna la pocainta?

    Comment


    • #3
      Cu incuiatul/descuiatul masinii nu este problema, pentru o fac din telecomanda, iar masina are un fel de sistem antifurt, asa ca daca este deschisa cu cheia, nu cu telecomanda, motorul nu coopereaza deloc si nu vrea sa porneasca.

      Problema este ca a trebuit sa desprind cheia de telecomanda, de care era prinsa cu un surub, ca sa pot sa inchid masina, asa ca am un ciot iesind din contact si trebuie sa pornesc masina folosind patentul :-)

      Comment


      • #4
        O sa incerc diseara cu niste WD 40 sa scot cheia din contact.

        De la o reprezentanta (Autoklass) mi-au spus ar putea fi si un contact stricat care sa blocheze cheia, dar ca ei nu au instrumentele pentru diagnostic. De la alta reprezentanta (Casa Auto) au sustinut ca trebuie un butuc nou, dar dureaza cam mult - vreo saptamana - de la comanda pana sa vina piesa.

        Comment


        • #5
          Salut, am patit cam acelasi lucru, am facut o alta cheie si merge perfect.Dinti de la cheie se tocesc cu timpu si nu mai calca pe cateii din contact cum trebuie, incearca sa faci o alta chei daca nu merge cauta un contact.

          Comment


          • #6
            Din cate stiu eu cheia se blocheaza in contact in timp ce motorul e pornit, dar s-ar putea sa gresesc. Faza cu patentul e destul de tare. Am si eu unul la cobra dedicat pentru deschis capota ca mi s-a rupt manerul.
            Sistemul care nu mai lasa masina sa porneasca daca e deschisa altfel decat din telecomanda se numeste imobilizator.
            Sper sa rezolvi usor. Bafta.
            Last edited by adidc; 03-25-2009, 16:20 PM.
            E220 cdi W210, 2001

            E320 W210, 1997
            C180 W202, 1994
            W123 200D, 1978 cu inima de W124


            Romani 2:4 ...nu vezi tu ca bunatatea lui Dumnezeu te indeamna la pocainta?

            Comment


            • #7
              Iti spun eu un lucru sigur! Cheia nu o sa poti sa o scoti doar daca se va smulge butucul din bord! Cand se strica contactul asa se intampla si nu ai sa ma poti sa scoti cheia decat daca spargi butucul. Eu am patit la fel si pana la urma am ajuns sa cumpar un butuc nou din magazin care ma costat 48 lei. Nu e scump deloc, dar acum trebuie sa umblu cu doua chei, ca de raman fara baterie, numai cu cheia o mai deschizi...succes!

              Comment


              • #8
                Cunosc eu un baiat, care iti poate face butucul/contactul, dupa cheie, ca sa nu ma umblii cu 2 chei. Deci mergi la dezmembrari, cumperi un contact (preferabil cu cheie, dar merge si fara) si ti-l face dupa cheia ta. Daca are cheie te costa 50-60 de lei, daca nu are cheie te costa 80-100, pentru ca trebuie sa-l duca in alta parte sa-l desfaca. Normal orice butuc se desface (dezmebreaza) doar daca are cheie si plus vreo 15 lei, daca mai vrei si o alta cheie noua. Eu la 190 mi-am facut butucul de la portbagaj si cel de la sofer, care se stricasera, dupa cheia de la contact si merg foarte bine si acum si nu se deschid cu nici o alta cheie de Mercedes sau altceva

                Comment


                • #9
                  Si omul asta e cumva din Timisoara ? Ca nici eu nu mai am inchidere la portbagaj...

                  Comment


                  • #10
                    Pentru PAUNIONUTZ! Spune-mi te rog unde il gasim pe meseriasi? Vreau sa fac butucu de la usa sofer, dupa cheia de contact.

                    Comment


                    • #11
                      Baiatu' are atelier la P-ta Moghioros in Dr. Taberii, dar sta pe langa mine, in Ferentari. Eu nu am fost la el decat o data la piata, in rest i le dateam acasa, ca era mai aproape. 0765011241 este numarul lui de telefon, nu mai stiu cum il cheama pe baiat, dar e foarte de treaba. Cum va e mai aproape, ori Ferentari ori Moghioros. Acasa il gasim dupa ora 19:00 si pot vorbii eu cu el, ca am mai facut diverse la el si nu se arunca la preturi. Numarul meu de telefon, il gasiti la date de contact si pe aici pe forum, daca aveti nevoie de ajutor. Aaaa eu am pus preturi pentru contact, pentru butuci la usi, era mai putin. Eu stiu aceste preturi din toamna anul trecut, dar nu cred ca s-au modificat cu mult, daca s-au modificat...

                      Comment


                      • #12
                        Multam, sa-ti dea Dumnezeu sanatate.

                        Comment


                        • #13
                          Originally posted by radu16b View Post
                          Iti spun eu un lucru sigur! Cheia nu o sa poti sa o scoti doar daca se va smulge butucul din bord! Cand se strica contactul asa se intampla si nu ai sa ma poti sa scoti cheia decat daca spargi butucul. Eu am patit la fel si pana la urma am ajuns sa cumpar un butuc nou din magazin care ma costat 48 lei. Nu e scump deloc, dar acum trebuie sa umblu cu doua chei, ca de raman fara baterie, numai cu cheia o mai deschizi...succes!
                          Nu zi... se inchide.

                          Comment

                          Working...
                          X
                          Logan | Dacia Logan |Anulare DPF