Originally posted by radu16b
View Post
Announcement
Collapse
Informatii si clarificari privind datele personale
Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.
__________________________________________________ ________________________________
I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________
II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii
Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont
Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.
Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________
III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).
Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii
Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont
Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.
Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________
III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).
Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less
Becurile interioare.
Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
-
Originally posted by crystyy 300e View PostPentru toti care vor o schimbare de lumina, www.ledshop.ro
si pt montaj EU.
Cei ce au pus deja, poate ne arata si noua ce a iesit.1979 Mercedes 200D, manual - fosta mea batranica
1993 Mercedes 200CE-16, automat - armasarul #1
dar si alte sase roti, grupate doua cate doua: Honda, Vespa si Electra
Comment
-
Mi-am schimbat parerea desprea treaba asta avand in vedere ca acea siguranta ma necajeste si ca tot iluminatul din masina nu mai merge + ca nici sunetul ala care se aude atunci cand lasi farurile aprinse si deschizi usa nu se mai aude....Nu stiu ce sa zic ,cei drept inca nu am fost cu masina la electrician...Tata s-a suparat pe mine pentru ideea asta si de fiecare data cand isi aminteste se ia de mine...Pana nu se rezolva problema cumva (adica la electrician) nu mai pun nici farama de led in masina...God, If you give us Tupac back, we will give you Justin Beiber
Comment
-
Cineva spunea ca Led-urile nu merg peste tot.....
Dupa cateva tipuri de led-uri (vreo 10) incercate,sa le pun in spatele consolei de ceasuri,pentru a scapa de galbuiul ala monoton, nici unul nu indeplineste cerintele,
-adica nu se vede uniform, nu se vede puternic, nu dau lumina manoselor(acelor) pentru a vedea unde sunt pozitionate,
-eu am incercat doar led-uri albe(alte culori nici nu are rost sa incerc/ati)
-in afara de faptul ca dau o culoare albastruie cesurilor, dar cam indescifrabila, nu fac nimik...
In schimb poti face o treaba buna cu leduri de 3mm albe, in butoanele de clima, cele de pe consola centrala, cele de geamuri electrice, etc...cam peste tot in afara de ceasurile de bord
In cele din urma am ramas la becurile originale, dar in loc de cele 2 becuri mari de pozitie de pe centru de 3 W,am pus becuri Philips Blue Vision de 5w,
Arata mai bine cu ele, schimba galbuiul acela intru-n alb spre albastru, asa este mai frumos
-sper sa nu deterioreze nimc pe acolo daca sunt de 5w
-din pacate becuri din acelea mici cu soclu de 1,2w sau 2w, sa fie albastrui(blue vision) nu gasesc, as vrea sa le inlocuiesc si cele 2 de pe lateral si cele 3 din spatele LCD-urilor
Deci care doriti sa schimbati becurile ce lumineaza cadranul cu cesuri, si sa puneti Led-uri, mai bine nu va apucati.
-stiu din experienta proprie ca nu iese lucru bun
-am si cheltuit 100 si ceva de lei, asa numai....
Daca are cineva idee unde pot gasi becuri cu soclu pentru bord de 2w albastrui(blue vision/xenon) in Cluj, va rog sa postati
Pun o poza cu modelul de becuri care imi trebuie, dar sa fie albastre.
Multumesc
Toate cele buneAttached FilesLast edited by marele_alb; 05-09-2009, 21:58 PM.W202..C 200, 100Kw,benzinar din `95
http://www.clubmercedes.ro/my-w202-c...51.html?t=8551
Comment
-
Salutare frati ''Mertenari'' Am mai zis ceva despre schimbatul luminii la interior,dar pentru voi mai zic o data:
se pot schimba toate luminile de la interior,sun led-uri pt.toate fasungurile.E adevarat ca mai trebuie intervenit pe la ele,un pic de pilit,de ajustat,dar rezultatul este super.
Problema cea mai mare este ca led-urile de pe piata sunt de china si sunt proaste rau de tot,adica se ardrelativ repede.Promit sa fac ceva fotografii si sa le postez.Daca vreti si aveti nevoie,va stau la dispozitie.
Comment
-
Eu nu am zis ca nu se pot inlocui toate becurile cu leduri,
-am zis ca nu sunt multumit de treba facuta cu leduri, in spatele consolei de ceasuri,
-intradevar pentru restul este ok, iese o chestie buna si frumoasa.
-am folosit si leduri mai profesionale,daca pot spune asa, luate de le o firma care cu asa ceva se ocupa, dar tot nu am reusit sa fac ceva multumitor.
Problema la led-uri este ca ele au un unghi de vedere destul de mic, intre 10 si 170 grade, iar pentru un iluminat bun...pentru difuzarea luminii prin acele "plastice" transparente care "imprastie" lumina, este necesara o raza mai mare si o lumina nu neaparat mai puternica ci mai imprastiata asemanatore cu cea care il face un bec cu filament.
Daca totusi este cineva care a reusit sa schimbe lumina din cadranul cu cesuri de bord, la un W202, si este multumit in toate privintele, il rog sa posteze detalii.
Toate cele bune.W202..C 200, 100Kw,benzinar din `95
Comment
-
Frumos lucrul facut,
Intr-adevar sunt leduri de calitate si mai speciale un pic,
Insa nu am vazut nici o imagine cu luminile din spatele cesurilor din bord, oare nu le-o fi schimbat,
-asta voiam sa vad, pentru ca le restul am obtinut si eu o treaba frumoasa, insa la ceasuri .... nimic, dupa cum am mai spus-o.W202..C 200, 100Kw,benzinar din `95
Comment
-
Va rog daca stiti sa imi spuneti si mie ce fel de bec e cel din imagine(e pus acolo la butonu de aprins farurile).Daca vreau sa cer la magazin de care bec sa le cer.Si cum se pune,trebuie lipite sarmele de la el pe soclu sau intra fara nici o modificare??? Si la farurile alea din poza(postul lui crystyy 300e) ce este,este xenon lumina aia,ca e tare frumoasa.Attached FilesGod, If you give us Tupac back, we will give you Justin Beiber
Comment
-
Becu din imagine este cel original al masini. Presupun ca te intereseaza ce led a pus acolo sa se vada bine....... iar la faruri a pus ledurile din ultima poza(poza cu mana)Last edited by crystyy 300e; 05-17-2009, 22:06 PM.
Comment
-
Exact asta ma intereseaza ce fel de led a pus,si la faruri unde lea pus.Trebuie ceva relee ca sa nu dea eroare in bord?Last edited by sebastian04; 05-18-2009, 13:21 PM.God, If you give us Tupac back, we will give you Justin Beiber
Comment
-
Vezi ca am schimbat eu iluminarea in clusterul cu ceasuri. Becurile mari de care zici tu sunt de 2W, nu de 3W. Am pus led-uri albe din brichete, inseriate cu cate o rezistenta de 1Kohm. am luat suportii de becuri (T10), am scos becurile din ei si am pus led-urile respective. Atentie, daca folosesti led-uri normale, e normal sa-ti dea lumina concentrata (capul rotund se comporta ca o lupa) si din cauza asta nu ti se ilumineaza cadranele omogen. Rezolvarea: trebuie sa pilesti capetele led-urilor...sa fie drepte ca sa dea lumina difuza si nu concentrata. O sa pun si o poza cu bordul, cand ajung acasa.
Comment
Comment