Salut, am un W124 200D din 1987 si am o mare problema de care nu reusesc sa mai scap. Cand am cumparat masina avea un huruit in spate , am cumparat un grup la mana a doua, dar aceeasi poveste. Apoi, m-am gandit sa repar grupul meu original. Am cumparat rulmentii din grup noi, originali si i-am schimbat la un mecanic. Zgomotul a mai scazut putin, adica nu se mai aude cand reduc viteza ci doar in turatie mica, atunci cand accelerez. Dupa asta , am mai luat un set de rulmenti si l-am reparat si pe cel cumparat la mana a doua dar se aude si mai rau cu asta. Alta problema, cu cel cumparat de la dezmembrari, cand accelerez la turatie mica se misca masina inainte si inapoi pana se tureaza mai tare, ca si cum nu ar avea putere sa o impinga. Un mecanic spune ca huruitul e din cutie, altii ca din grup,ca cica grupurile trebuie reglate perfect cand se umbla in ele,ca nu trebuia sa umblu, nu mai stiu ce sa fac sa scap de galagie. Daca stiti ce poate fi, va rog sa ma ajutati, multumesc.
Announcement
Collapse
Informatii si clarificari privind datele personale
Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.
__________________________________________________ ________________________________
I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________
II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii
Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont
Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.
Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________
III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).
Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii
Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont
Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.
Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________
III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).
Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less
Problema W124 - huruit la grup (cred)
Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
-
Originally posted by maneageorgeiulian View PostSalut, am un W124 200D din 1987 si am o mare problema de care nu reusesc sa mai scap. Cand am cumparat masina avea un huruit in spate , am cumparat un grup la mana a doua, dar aceeasi poveste. Apoi, m-am gandit sa repar grupul meu original. Am cumparat rulmentii din grup noi, originali si i-am schimbat la un mecanic. Zgomotul a mai scazut putin, adica nu se mai aude cand reduc viteza ci doar in turatie mica, atunci cand accelerez. Dupa asta , am mai luat un set de rulmenti si l-am reparat si pe cel cumparat la mana a doua dar se aude si mai rau cu asta. Alta problema, cu cel cumparat de la dezmembrari, cand accelerez la turatie mica se misca masina inainte si inapoi pana se tureaza mai tare, ca si cum nu ar avea putere sa o impinga. Un mecanic spune ca huruitul e din cutie, altii ca din grup,ca cica grupurile trebuie reglate perfect cand se umbla in ele,ca nu trebuia sa umblu, nu mai stiu ce sa fac sa scap de galagie. Daca stiti ce poate fi, va rog sa ma ajutati, multumesc.
-
Multumesc pentru raspuns, am uitat sa precizez ca rulmentul intermediar l-am schimbat de curand si am schimbat si rulmentii la roti, sa elimin orice posibilitate. Cred ca ar trebui sa cumpar un alt grup in care nu s-a umblat, sau poate stiti pe cineva care poate repara grupul meu. Daca are cineva un grup bun si il vinde am citit codul pe el: 2013511401Last edited by maneageorgeiulian; 01-31-2009, 15:47 PM.
Comment
-
Originally posted by maneageorgeiulian View PostMultumesc pentru raspuns, am uitat sa precizez ca rulmentul intermediar l-am schimbat de curand si am schimbat si rulmentii la roti, sa elimin orice posibilitate. Cred ca ar trebui sa cumpar un alt grup in care nu s-a umblat, sau poate stiti pe cineva care poate repara grupul meu. Daca are cineva un grup bun si il vinde am citit codul pe el: 2013511401
Comment
-
Din cate stiu eu daca e din cauza cardanului ai o vibratie nu un huruit. Eu am avut la cobra cam aceeasi problema dar era de la planetare. Nu era stransa bine planetara. Ridica si tu pe rand cate o ROATA (nu masina) pe cric si incearca sa mai strangi planetarele si mai uitate daca ai joc intre capul planetarei(unde e surubul de strangere) si fuzeta (locul unde intra capul planetarei) . Daca e sa schimbi grupul incearca sa-l iei cu tot cu planetare ei ca si de la asta poate fi. Un cumul de jocuri de la cutie, grup, planetare, poate sa-ti dea zgomotul ala. Bafta !!Last edited by rommy20005; 02-01-2009, 08:50 AM.
Comment
-
Originally posted by maneageorgeiulian View PostLa schimbarea rulmentului intermediar nu am asistat, a facut treaba un mecanic, deci nu am idee daca a schimbat pozitia cardanului. Stiti cumva cum pot verifica daca am cardanul in pozitia corecta?
Comment
-
Nu stiu de ce sa ma mai leg, sunt multe posibilitati. Ma puteti trimite la cineva care poate depista si repara defectul?Last edited by florineasca; 02-01-2009, 15:03 PM.
Comment
-
Salut.Eu zic inainte de toate sa te bagi sub masina si sa imi spui tipul cutiei (scrie pe partea dreapta sub pistonasul de ambreiaj ex.:717.....), cate trepte are (eu presupun ca 4 tinand cont de anul fabricatiei) si seria de sasiu WDB124....... Daca imi dai informatiile astea e posibil sa te pot ajuta."Wir brauchen keine gute Geschichte zu erfinden, wir schreiben sie seit 1886"
Comment
-
Originally posted by avlad89 View PostSalut.Eu zic inainte de toate sa te bagi sub masina si sa imi spui tipul cutiei (scrie pe partea dreapta sub pistonasul de ambreiaj ex.:717.....), cate trepte are (eu presupun ca 4 tinand cont de anul fabricatiei) si seria de sasiu WDB124....... Daca imi dai informatiile astea e posibil sa te pot ajuta.
Comment
-
Originally posted by avlad89 View PostSeria cutiei trebuie sa fie 716213 iar raportul diferentialului 3.46 sau 3.42.Daca nu e tipul asta de cutie, 99% e cauza problemei tale.Succes
Pe grupul care era pe masina am citit codurile, poti verifica daca e cel bun? codul:2013511401 apoi mai jos scrie TV 4 48 LLast edited by maneageorgeiulian; 02-04-2009, 12:00 PM.
Comment
-
am si eu o problema de genul am lovit scutul de plastic sub masina! mai nimic fizic, poate fi doar o coincidenta dar ... cand decelerez, la turatii si viteze relativ mici, gen 20 - 30 foarte tare cand decelerez , dau gaz nu se mai aude nimic e gen zumzait prin zona cutiei de viteze , m-am uitat sub ea am batut in toba m-am uitat sa nu loveasca tiba sau vreo aparatoare de aluminiu etc .. nimic m-am dus la un atelier mi-a luat 50 de eur sa imi spuna ca e ceva de la cutia de viteze ca ''numai cand decelerez se aude , daca era de la altceva se auzea tot timpul ,, ma zapaceste zgomotul psihic ...daca ma duc la mercedes ma rup aia de bani si plec la fel sau cu vreun prognostic de genu tre sa dam cutia de viteze jos... cc 500 eur
plm a mai patit cineva?
masina e din 99 decembrie cutie manuala!
Pune mana si citeste regulile casei!Last edited by cutaresku; 06-22-2012, 20:54 PM.
Comment
-
Originally posted by Curvar ucenic View Postam si eu o problema de genul am lovit scutul de plastic sub masina! mai nimic fizic, poate fi doar o coincidenta dar ... cand decelerez, la turatii si viteze relativ mici, gen 20 - 30 foarte tare cand decelerez , dau gaz nu se mai aude nimic e gen zumzait prin zona cutiei de viteze , m-am uitat sub ea am batut in toba m-am uitat sa nu loveasca tiba sau vreo aparatoare de aluminiu etc .. nimic m-am dus la un atelier mi-a luat 50 de eur sa imi spuna ca e ceva de la cutia de viteze ca ''numai cand decelerez se aude , daca era de la altceva se auzea tot timpul ,, ma zapaceste zgomotul psihic ...daca ma duc la mercedes ma rup aia de bani si plec la fel sau cu vreun prognostic de genu tre sa dam cutia de viteze jos... cc 500 eur
a mai patit cineva?
masina e din 99 decembrie cutie manuala!
Pune mana si citeste regulile casei!
Comment
-
Originally posted by maneageorgeiulian View PostSalut, am un W124 200D din 1987 si am o mare problema de care nu reusesc sa mai scap. Cand am cumparat masina avea un huruit in spate , am cumparat un grup la mana a doua, dar aceeasi poveste. Apoi, m-am gandit sa repar grupul meu original. Am cumparat rulmentii din grup noi, originali si i-am schimbat la un mecanic. Zgomotul a mai scazut putin, adica nu se mai aude cand reduc viteza ci doar in turatie mica, atunci cand accelerez. Dupa asta , am mai luat un set de rulmenti si l-am reparat si pe cel cumparat la mana a doua dar se aude si mai rau cu asta. Alta problema, cu cel cumparat de la dezmembrari, cand accelerez la turatie mica se misca masina inainte si inapoi pana se tureaza mai tare, ca si cum nu ar avea putere sa o impinga. Un mecanic spune ca huruitul e din cutie, altii ca din grup,ca cica grupurile trebuie reglate perfect cand se umbla in ele,ca nu trebuia sa umblu, nu mai stiu ce sa fac sa scap de galagie. Daca stiti ce poate fi, va rog sa ma ajutati, multumesc.) nu are nici-o treaba cardanul..am si eu un w124 250D si am grup mic (de fuga) si anume codu 3.07 fiecare grup are inscriptionat pe el un cod prin care se identifica...imi trebuie 3.67 3.47 undeva aici..pentru ca si eu patesc aceelashi lucru asa ca schimba grupu cu un cod mai mare..asta dupa ce verifici ce cod ai tu
imicand ma dau cu MB
Comment
Comment