Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Ajutor!!

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ajutor!!

am un 124 din 91' motorina....a intrat in tara anul trecut, e adusa din germania si acum vro 3 luni am fost cu ea sa imi schimb pe spate amortizoarele......si pana la urma le-am schimbat pe toate 4 ....iar acum pe fata sta mai ridicata masina..arata ca o caruta.......care e faza? ce naiba au facut mecanicii aolo? , aia de la service au zis ca tre sa merg o perioada cu ea si se lasa....da am facut 15 mii km de atunci, eu merg f mult cu masina......mai ales cu asta...va multumesc pentru eventualul ajutor......a si inca ceva....as vrea sa las masina mai jos, garda la sol mai mica....ce as putea face?

pozele sunt facute inaintea schimbarii amortizoarelor
    Attached Files

Meseriasii cind ti-au remontat bratele pe fata,dupa inlocuirea amorizoarelor au strins bucsele la brate cu masina pe elevator.Cred ca nici directia nu tie prea sigura,ca sa nu mai spun de uzura cauciucurilor pe exterior.

Comment

Bratele nu necesita demontarea la inlocuirea de amortizoare, asa ca varianta asta se exclude.O posibila varianta ar fi acele inaltatoare care sunt pozitionate intre flansa de amortizor si amortizor.
      "Wir brauchen keine gute Geschichte zu erfinden, wir schreiben sie seit 1886"

Comment

Originally posted by xxgrei124 View Post
        am un 124 din 91' motorina....a intrat in tara anul trecut, e adusa din germania si acum vro 3 luni am fost cu ea sa imi schimb pe spate amortizoarele......si pana la urma le-am schimbat pe toate 4 ....iar acum pe fata sta mai ridicata masina..arata ca o caruta.......care e faza? ce naiba au facut mecanicii aolo? , aia de la service au zis ca tre sa merg o perioada cu ea si se lasa....da am facut 15 mii km de atunci, eu merg f mult cu masina......mai ales cu asta...va multumesc pentru eventualul ajutor......a si inca ceva....as vrea sa las masina mai jos, garda la sol mai mica....ce as putea face?

pozele sunt facute inaintea schimbarii amortizoarelor
        Salut Totul depinde de tipul telescoapelor, care au fost pe masina, si cele care leai montat acum. Poate ai avut un set de tuning pe masina ,care a fost montat in germania. iar acum au montat telescoape normale. Fa o poza cu masina, si puneo so vedem . Pentru a schimba telescoapele pe fata la w124 ,este foarte usor . Eu nu cred ca sa gresit, doar ca telescoapele stricate aseaza masina mai jos ,iar acum este la parametri normali suspensia cu telescoapele noi. Demonteaza inca o data telescoapele si verifica daca sint telescoape pentru w124 . spor la treaba

Comment

Working...
        Logan | Dacia Logan |Anulare DPF