Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Praguri

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • Praguri

  Salutare!
  Sunt în căutare de praguri pentru un Mercedes-Benz W124 din 1988 (prima serie). Am căutat pe la piese auto dar ce am găsit sunt pentru a doua serie, sunt cu vreo 2 cm mai lungi și cu ceva găuri în plus decât ce îmi trebuie mie. Am găsit și pe original și aftermarked, de la Klokkerholm, dar nici una nu este pentru prima serie. Mi s-a spus că pentru modelele care au inserții de lemn în uși și în bord au deja un alt design al pragurilor care nu se potrivește pe prima serie.
  Aș dori să vă întreb pe voi dacă puteți să îmi sugerați un loc de unde aș putea cumpăra piesa de care am nevoie.
  Vă mulțumesc.

 • #2
  Ar trebui sa gasesti la reprezentantele oficiale mercedes benz. Eu am gasit pentru G orice reper.

  Comment


  • #3
   În cel mai rău caz mă voi duce la reprezentanță. Problema e că în baza de date de la piese auto, reperul pe original e de seria 2, nu ce îmi trebuie mie. Cel puțin așa reiese din poză...

   Comment


   • #4
    In mod sigur nimeni nu are baza de date, program mai complet și corect decât dealerii oficiali . Am lucrat un an la un astfel de dealer și știu cã se gãsește orice reper chiar și la modele mai vechi. Iar unde este buget Mercedes Benz produce piese care nu sunt pe stoc, pentru mașini foarte vechi.
    Last edited by maxian paul; 07-14-2018, 13:45 PM.

    Comment


    • #5
     Praguri

     Sau daca ai acces (legal) in EPC (care este actualizat regulat), afli la fel de bine ca si dealerii oficiali ca, desi in desen arata la fel, pragurile au coduri diferite de la o serie la alta, dupa cum urmeaza:
     Praguri W124 pre - 1993.jpg Praguri W124 post - 1993.jpg


     Dragos

     Comment


     • #6
      Am revenit cu o poză în legătură cu pragul. M-ar interesa pe partea dreaptă dacă are cineva.
      Attached Files

      Comment


      • #7
       salut,ai reusit sa gasesti undeva pragul?

       Comment

       Working...
       X
       Logan | Dacia Logan |Anulare DPF