Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Problema la cutie

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Problema la cutie

Salut. Am si eu o mica problema la cutia de viteze (124, 200D "92 4trepte manual), anume cand aceasta (cutia de viteze) doreste, sare din treapta a 4-a. Nu am mai intalnit asta la nici un Mertz pana acum

Originally posted by bigmax View Post
    Salut. Am si eu o mica problema la cutia de viteze (124, 200D "92 4trepte manual), anume cand aceasta (cutia de viteze) doreste, sare din treapta a 4-a. Nu am mai intalnit asta la nici un Mertz pana acum
    Salut Poate ar trebuii controlat uleiul din cutie. Schimbi filtrul de ulei din cutie + bagi ulei nou .Faci o proba ,sa vezi daca ai reusit sa remediezi problema. Daca nici asa nu merge corect, atunci cam trebuie sa incepi sa cauti alta cutie. Spor la treaba, si cheltuieli cit mai mici.

Comment

Originally posted by amg_0001 View Post
      Schimbi filtrul de ulei din cutie
      N-are filtru, ca e manuala.

Daca n-are joc mare in timonerie, e din cutie, trebuie deci umblat in ea. Mai exact, bilele de zavorire ale furcii pentru treapta 3-4.

Comment

Uleiul din cutie l-am schimbat cand am luat masina(acum 2 luni) iar joc in timonerie nu are, deci e din cutie.

Comment

Working...
        Logan | Dacia Logan |Anulare DPF