Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Schema electrica pt scaune incalzite

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Schema electrica pt scaune incalzite

Salutare! Dupã cum spune și titlul, m-ar interesa schema electricã pentru scaune incãlzite! Am dat search pe forum la probleme tehnice, dar nu mi-a apãrut nimic pe subiect!

Aș fi recunoscãtor,
    Mersi!

Mai jos, vezi incepand cu pagina 292:

Die Oldtimerspezialisten in Sachen Mercedes ✓ Aktuell über 8000 Mitglieder / offiziell anerkannter Mercedesclub

Sau asta, desi este pentru 300TD:

Dragos

Comment

Salut, Dragoș! Întâi, mulțumesc frumos! Doi, unde mã uit mai exact?

Comment

Termenul "incalzire in scaune" se traduce in "Sitzheizung". "Vorne" este fata, "hinten" este spate, daca va fi cazul.

Pe moment nu am timp de cautat, eventual pe weekend daca nu te descurci intre timp.

Dragos

Comment

Dragos, sa stii ca m-am uitat, dar nu am gasit nimic (si stiu germana)... doar Heizelemente.

Comment

Buna seara !

Vezi mai jos:

Schema incalzire in scaune la W124.jpg

Cele doua din mijloc sunt butoanele de actionare, cele din exterior sunt rezistentele, iar dreptunghiul ala mare de sus este modulul care gestioneaza toata treaba, cele doua trepte de incalzire, etc.

Modulul asta ar trebui sa se afle sub bancheta din spate, posibil in partea stanga, si ar trebui sa arate asa:

Modul incalzire scaune la W124.jpg

Dragos

Comment

Dragos, ma inclin! Multumesc mult!
              Modulul exista pe toate modulele sau doar la cele cu scaune incalzite? Caci eu mi-am luat un interior de piele cu scaune incalzite, pe care vreau sa-l montez...

Comment

Modul incalzire scaune, modul confort.

Buna ziua !

Conform logicii mele, modulul de gestiune a incalzirii in scaune ar trebui sa fie prezent doar la versiunile echipate cu incalzire in scaune. Acest modul nu are nimic de-a face cu cel de confort, care se afla tot sub bancheta spate in partea stanga, si care are cel putin trei versiuni:

- pentru masinile cu trapa si fara geamuri electrice, scrie pe el (printre altele...) SHD:

Modul confort 1.jpg

- pentru masinile cu geamuri electrice pe fata si trapa, 2FH + SHD:

Modul confort 2.jpg

- pentru masinile cu patru geamuri electrice si trapa, 4FH + SHD:

Modul confort 4.jpg

Considerand ca pe acest modul de confort sunt cinci porturi, atat de aiurea marcate A, C, D, E, B, poate mai sunt si alte variante. Plus ca uneori modulul este de culoare neagra, alteori de culoare galbena...

Iar pentru lamurire, FH vine de la "Fensterheber", iar SHD vine de la Schiebe-Hebedach.

Dragos

Comment

Multumesc de lamuriri, Dragos! Asadar, pe modul de scaune incalzite ce legenda sau prescurtare ar trebui sa apara? Pe modul de mai sus, primul de care ai pomenit, apare SWF! (care inseamna ce?)

Comment

`modulul`- scuze

Comment

Salutari !

SWF vine de la "Spezialwerkzeugfabrik", firma producatoare a modulului in cauza. SWF exista de prin 1923, au fost pionieri in semnalizatoare electrice (1926), stergatoare de parbriz electrice (1927), parbrize incalzite electric (1938), maneta schimbare faza scurta/lunga la volan (1954) ca pe vremuri era un buton la piciorul stang (asa am eu pe Pontiac...), etc.

Au fost recunoscuti in calitate oficiala de furnizori ai indiustriei auto de prin 1953, in 1984 s-au redenumit in SWF Auto-Electric GmbH. De prin 1999 tin de Valeo, si sunt de gasit mai jos, se pare ca s-au specializat pe stargatoare/lamele de stergatoare:

Entdecken Sie das komplette Sortiment an Scheibenwischern von Valeo – entwickelt für Langlebigkeit und optimale Sicht. Nutzen Sie unsere Kataloge, um das passende Teil für Ihr Fahrzeug zu finden.

Daca tot ti-am cautat chestiile de mai sus, m-am hotarat sa-ti fac si mai simpla viata. See below:

Banuiesc ca o sa ai Foster's la rece atunci cand o sa simt nevoia. Exista la doza, la sticla, la bax, plus varietatea "Gold"...

Foster's la doza..jpg

Dragos

Comment

Va salut!
                        Instalatia electrica a incalzirii(cablajul) in scaune este aceasta(cel putin ce am montat eu pe a mea masina): http://s1037.photobucket.com/user/tu...b98db.jpg.html

Iar instalatia aproape completa: http://s1037.photobucket.com/user/tu...?sort=3&page=1

Numai bine!
                        Fiecare om pe care il intalnesc in drumul meu imi este superior prin ceva.De aceea incerc sa invat cate ceva pe langa fiecare.(Sigmund Freud)

Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit!

Comment

Oameni buni, va multumesc din suflet!

Comment

Working...
                          X
                          Logan | Dacia Logan |Anulare DPF