Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Inlocuire trapa complet!!!!

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Inlocuire trapa complet!!!!

Buna ziua la toti membrii de pe club!!!
    As avea si eu o problema,iar aceasta ar fii legata de trapa electrica de pe w124-ul meu,an 1990!
    Am gasit la un prieten de-al meu care are un w124 de piese si are turela functionabila!Intrebarea mea ar fii :cum sa o inlocuiesc?la service nici nu ma gandesc pt ca se cere f.mult pt asta,in concluzie vreau sa o inlocuiesc eu.
    Acum as avea niste intrebari:trebuie schimbat neaparat si capacul turelei?tinand cont ca celalat de pe masina omului este alta culoare,deci ideea ar fii ca nu as vrea sa vopsesc!din cate imi aduc aminte trebuie dat plafonul jos aproape 99 la suta,sub acesta fiind piulitele de la sine!daca le desfac pe toate,tot mecanismul ar trebui sa iasa?stiu ca este o munca grea,dar asta este,o sa bag masina in garaj si acolo se va intampla evenimentul mult asteptat!
    Cam ce parere aveti?credeti ca o sa reusesc?
    Va rog frumos daca ma puteti ajuta cu cat mai multe informatii si cel mai mult as dorii ceva poze etc!
    Multumesc anticipat!
    Stima!

Sal,ar fi mai simplu sa inlocuiesti doar mecanizmele de la trapa.nu necesita desfacerea plafonului.te pot ajuta cu informatii.vb pe mes.crystyy190

Comment

Buna dragi colegi!revin dupa ceva timp,deoarece sunt cu serviciul incontinuu,in fine nu asta conteaza!m-ar interesa daca in principiu as putea inlocuii doar sinele de la trapa,respectiv toate piesele care vin pe ele!deoarece la una din sine este rupta o bucata pe unde culiseaza bratele acelea,fata-spate!s-ar putea inlocuii sinele fara sa dau jos plafonul?sau nu prea pt ca imi aduc aminte ca sunt piulitele acelea pe sub plafon!
      Multumesc!

Comment

Da.se pot inlocui doar sinele

Comment

Daca ti-as pune o intrebare,te superi?
          Cum?trebuie dat plafonu jos?

Comment

Sorine vezi ca e un topic deschis de mine cu toti pasii ce trebuiesc urmati ca sa lucrezi la trapa fara sa dai plafonul jos.Cauta si vei gasi.
            "Wir brauchen keine gute Geschichte zu erfinden, wir schreiben sie seit 1886"

Comment

Working...
            Logan | Dacia Logan |Anulare DPF