Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Functionare corecta amortizoare hayon

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Functionare corecta amortizoare hayon

Buna seara tuturor.De curand am schimbat la masina mea,mercedes w124 diesel 2500TD,an fabr 1989,amortizoarele de la haion(second hand).Mentionez ca inainte de a le schimba ridicam cu greutate haionul iar la coborare eram nevoit sa sustin pentru a nu se tranti.Dupa schimbarea acestora,cu mult chin,apropo un sfat pentru cei in situatia de a aschimba amortizoarele....desfaceti balamaua de pe hayon si se rezolva mult mai usor,..situatia este la fel.Acum intrebarea mea pentru cei ce au modelul break....cum vi se inchide hayonul?Va multumesc.

Nu prea am avut tangente cu modelul break, dar nu cred ca e normal sa se tranteasca. In plus, wiki zice ceva interesant de care sunt curios: ,,the station-wagon serially came with a "neighbour-friendly" rear door that was pulled in the shut-position silently and automatically by a sensor-controlled servomotor".

Comment

Are acest sistem,si functioneaza.

Comment

Functia soft-close se cheama.

Comment

E clar ca si amortizoarele second sunt duse... desi nu stiu de ce te-ai complicat sa iei second hand cele noi sunt in jur de 150 de lei perechea

Comment

Sub 130 bc nu am gasit.Eu gandesc ca merita sa incerc second hand.

Comment

Working...
            Logan | Dacia Logan |Anulare DPF