Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Capota spate portbagaj inlocuire si reglaj

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Capota spate portbagaj inlocuire si reglaj

Salutare! As vrea sa inlocuiesc capota spate,portbagajul, insa nu stiu de unde se decupleaza instalatia electrica,banuiesc ca ramane pe capota,dupa ce se scoate dintr-un conector care merge pe langa praguri spre mijlocul masinii???Si inca o problema va rog;daca portbagajul nu este la nivel cu aripa si sta ceva mai ridicat cum pot sa-l reglez? Merci frumos!

Salutam!

Instalatia electrica se da jos de pe capota dupa ce in prealabil s-a demontat capitonajul, iar daca vrei ca, capota sa "coboare" mai mult, o reglezi din incuietoare. Demontezi capota din juruburile de pe balamale, iar firele le demontezi pana la balamaua din partea stanga, iar apoi le montezi pe noua capota. Nu exista niciun conector.
    Fiecare om pe care il intalnesc in drumul meu imi este superior prin ceva.De aceea incerc sa invat cate ceva pe langa fiecare.(Sigmund Freud)

Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit!

Comment

Salutare! Am reglat incuietoarea in toate pozitiile,dar capota portbagajului privind masina din spate nu vrea sa coboare pe partea dreapta sub nici un fel la nivel cu aripa spate....

Comment

Salutam!
        Incearca sa slabesti suruburile de la balamale, inchizi capota, reglezi si apoi le strangi.
        Fiecare om pe care il intalnesc in drumul meu imi este superior prin ceva.De aceea incerc sa invat cate ceva pe langa fiecare.(Sigmund Freud)

Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit!

Comment

Cu scuzele de rigoare! Acest reglaj apropie sau departeaza capota portbagajului de luneta spate,eu am nevoie de reglaj in adancime....

Comment

Incearca sa "rasucesti" de ea.
            Attached Files

Comment

Merci Tumar!O sa incerc!

Comment

Working...
              Logan | Dacia Logan |Anulare DPF