Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Ventilator clima

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Iale in ordine ,
    Ai re-verificat rezistenta ?
    Sigurante
    Relee
    Termostat
    Ventilator
    Senzor presiune
    Instalatie electrica / fire / prize etc.
    Ceva din lista astea ar trebui sa fie .

Comment

Bogdan , vorbim de ventilatorul din cabina care sufla inauntru ? Pfff cu descrieerea asta in lb romina imi prind creieri uneori , daca e asa si nu sufla aer in cabina vezi ca ai o siguranta pe un fir de 30 amperi daca tin bine minte la modelele europene nu sint sigur unde locata daca era model SUA e pe linga turnul amortizorului in apropiere de bucsa de cauciuc ,undemdesfacu amortizorul sub capota dar uita-te pe partea pasagerului un fir gros aprox 5mm care are o cutiuta montata pe el , dreptunghiulara sa zicem 25 mm x 50mm desfa cutiuta si intre doua suruburi ai o siguranta arata ca o tabla , verifica / curata / schimba .

Comment

Originally posted by razvy64 View Post
        Bogdan , vorbim de ventilatorul din cabina care sufla inauntru ? Pfff cu descrieerea asta in lb romina imi prind creieri uneori , daca e asa si nu sufla aer in cabina vezi ca ai o siguranta pe un fir de 30 amperi daca tin bine minte la modelele europene nu sint sigur unde locata daca era model SUA e pe linga turnul amortizorului in apropiere de bucsa de cauciuc ,undemdesfacu amortizorul sub capota dar uita-te pe partea pasagerului un fir gros aprox 5mm care are o cutiuta montata pe el , dreptunghiulara sa zicem 25 mm x 50mm desfa cutiuta si intre doua suruburi ai o siguranta arata ca o tabla , verifica / curata / schimba .
        OK am sa verific si siguranta de care vorbesti, ma gandesc sa aiba asa ceva ca nu am vazut pana acuma sau poate nu am bagat de seama.Poate acea siguranta are legatura si cu robinetii de la caldura si cu celelalte, sper sa fie asa.
        Am tot cautat tot felu de scheme electrice dar nu sunt complecte, ca daca ar fi pe masina cum arata in scheme ar avea pe ea 5 fire si gata instalatia electrica.
        Multumesc

Comment

Working...
        Logan | Dacia Logan |Anulare DPF