Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Probleme pivoti

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Probleme pivoti

Salutari!Detin un mercedes w 124, 200 diesel, din 1985 luna a 6-a, de aproximativ 4 ani de zile si am probleme cu pivotii, in sensul ca dupa aproximativ 7 luni a inceput sa scartaie cel de pe dreapta.
    Am mai avut probleme de genul la inceput, si a sarit roata, dupa care am incercat tot felul de variante la pivoti de la Febi pana la Lemforder(cei care sunt in prezent pe masina).
    Mentionez faptul ca tot ce tine de articulatii si bucse pe fata sunt noi.
    Poate ma ajuta cineva, sa imi recomande niste pivoti buni si sa nu ii schimb anual.
    Multumesc!

Salut.Scartaitu nu este musai de la pivot.Exact aceiasi problema am avuto si eu.Are limitator de bracaj al rotilor care dupa atatia ani a ranas fara cauciuc pe el iar la virarea rotilor la maxim freaca metal pe metal de acolo aparand scartaitul.Sunt la al treilea pivot pe dreapta care este Starlain(primul original din srot tapan,al doilea Febi dupacare mia parut rau cand i-am demontat ne avand gram de joc) iar dupa trei ani nu caraie de loc dar primavara primeste vazelina la limitatorul de bracaj.Vireaza rotile maxim stinga si uitate pe butuc in partea dreapta si o sa vezi o tabla mica indoita concav,ruginita,pe care sa frecat ceva.Aplicai un pic de vazelina si vezi daca mai scartaie.Repeta operatiunea si pe partea ceealalta.Succesuri.

Comment

Multumesc Valdo!Voi incerca si voi comunica rezultatul!

Comment

Working...
      Logan | Dacia Logan |Anulare DPF