Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Ce rol are acest releu ?

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ce rol are acest releu ?

Inca nu am rezolvat cu consumul parazit de curent astazi am incercat iarasi sa ii dau de capat.Cand am luat borna de minu de pe acumulator si am puso iar releu din poza a cuplat si la borna a aparut o scantei maricica,dupa ce am scos releul cand pun borna nu mai face scanteie.Releul se afla cu un rand mai in spate de releul de semnalizare si pe randul din staga .Toate functioneaza nu pot sa imi dau seama de la ce poate fi.
    IMG_0048.jpg

IMG_0047.jpg

IMG_0044.jpg

IMG_0049.jpg

am gasit la ce foloseste acest releu (MERCEDES BENZ COMFORT CONTROL RELAY)eu nu am tetierele din spate rabatabile

Comment

Salut! Cum sau pe unde se ajunge la aceste relee?

Comment

Originally posted by cozmaovi View Post
        Salut! Cum sau pe unde se ajunge la aceste relee?
        pei desfaci acolo la sigurante surubele cu surublenita stea, scoti capacu si ii chiar in fund sub parbriz

Comment

Acel releu este pentru geamutri electrice si pentru treapa, nu are nici o legatura cu tetierele. Daca scoateti nu functioneaza geamurile si trapa.

Comment

Asemenea relee sunt si la W126 si tot pentru geamuri electrice, stergatoare faruri, etc.
            Bruno Sacco... “for the designer, the automobile is one of the most complex design problems of all. The car is a synthesis between function and aesthetics on the one hand, and a number of other concrete and abstract factors which undergo constant change.

W126 280SE
            W123 280CE
            W126 500SEC
            W220 500L

'Mercedes Benz...The Best or Nothing'

Comment

eu am scos releu si toate functioneaza perfect geamurie ,trapa nu stiu daca ii de acolo.

Comment

Pun o poza cu cutia de siguranta mai exact partea unde sunt relee, alegeti litera releului care ati scos ca sa aflam in sfarsit pentru ce a pus neamtul acel releu deoarece nu cred ca a fost acolo numai ca sa ocupa un loc.
                Attached Files

Comment

Si eu am avut probleme cu acest releu .Am inteles ca mai este denumit releu de curtoazie, si are rolul de a mentine alimentarea circuitului de comanda al geamurilor electrice pentru o perioada de timp dupa oprirea motorului , in asa fel incit sa poata fi inchise geamurile fara a fi contactul pus.Temporizarea realizata ar fi de citeva minute .La mine raminea anclasat tot timpul rezultind un consum parazit de 120 mA. Am renuntat definitiv la el alimentind circuitul de curtoazie direct de la prima pozitie a contactului si am scapat de probleme

Comment

catalinishi asta ii o explicatie plauzibila ca nu mai imi functioneaza geamurile dupa ce iau contactu adica mi se ridica dar nu mai coboara.Dar de unde a venit problema de pe circuit sau din cauza releului.

Comment

Working...
                    X
                    Logan | Dacia Logan |Anulare DPF