Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Raport transmisie grup

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Raport transmisie grup

Astazi am fost la mecanic cu baiuri la diferential (huruieli si smacituri mari) cand am ridicat masina pe elevator grupul are cam o jumate de tura joc .Am luat seria de pe cutie (R124 261 02 01) si seria de pe grup (R 201 351 14 08) Masina a avut inainte motor de 3000d si acum de 2500d .Daca ma poateti ajuta cam ce grup ar trebui sa cumpar.Sa caut unul cu aceias serie ca si asta de pe masina sau la cutia asta ar trebui alt grup.Numar identificare WDB1240311B490800/1991

Rapoarte, diferentiale...

Buna seara !

- 250D non-turbo vine cu 3.42 sau 3.64 la cutie manuala cu cinci trepte si 3.07 la cutie automata cu patru trepte.

- 250D turbo vine cu 3.46 la cutie manuala cu cinci trepte si 2.65 la cutie automata cu patru trepte.

- 300D non-turbo vine cu 3.46 la cutie manuala cu cinci trepte si 2.88 la cutie automata cu patru trepte.

- 300D turbo vine cu 2.65 la cutie automata cu patru trepte.

Dupa codul dat banuiesc ca e vorba de o cutie manuala cu cinci trepte, iar daca motorul ala de 2.5 e fara turbo, poti merge pe 3.42 sau 3.46. Daca fostul motor e 3.0 non-turbo, ar trebui sa ai ce trebuie inauntru, doar ca e uzat.

Daca te uiti din spate in partea stanga a carcasei grupului, nu pe capac, poti identifica direct valoarea raportului, este pansonat acolo.

Dragos

Comment

Salutam! La un 3,0 diesel turbo, hidramat,merge un diferential 3.46?

Comment

Scuze! 300 D nonturbo,cutie cu patru trepte...

Comment

Working...
        Logan | Dacia Logan |Anulare DPF