Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Consum enorm 300td

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Consum enorm 300td

Buna!
    Nu stiu unde sa postez la probleme tehnice sau discutii despre model.... eu consider ca este o problema...
    De curand am achizitionat un Mercedes 300td din 1994 automat, am schimbat toate filtrele plus ulei in motor ,cutie si diferential, plus ceva supapa de retur si ceva inele la injectoare.
    Problema este ca, consumul este undeva in jurul valori de 20-25 l/100km. Tatal meu il foloseste la deplasarea la servici si acasa rar merge cu el la supermarket si este un om foarte temperat. 80% din drumuri sunt extraurbane pe national.
    Eu o singura data am mers su el pe autostrada, si la o viteza medie de 110-120km/h are un consum de 10-12l/100km.
    Imi pare o valoare foarte mare , in cartea tehnica scrie undeva la 10urban si 7extraurban dar nicivorba....
    As dori un sfat, sa ma indrume cineva spre o piesa defecta , ceva de ce sa tin cont sau daca este normal consumul acesta.
    Multumesc frumos!

Salut. Cred ca ar trebui sa te concentrezi pe pompa de injectie,debit mare,foarte mare,am intalnit problema asta doar ca era vorba de un camion dar tot MB,problema era de la debitul de motorina,oricum in acesc caz ar trebui sa scoata si mult fum si nici sa nu mearga motorulin parametri !Du-te cu ea la un mecanic sa verifice pompa,eventual si injectoare..

Comment

Salutare.
      Un consum de 7 % la motorul de 3000 turbo si cutie automata este de poveste. Eu am un 2500 tot automat si nu scad sub 8 prea des...doar daca merg cu 100 la ora maxim.
      Cred ca ar trebui sa mergi cu ea la o reprezentanta Bosch sa verifice pompa si injectoarele. Eu asta am facut si a scazut putin consumul...Problema e ca cei de la Bosch nu demonteaza de pe vechituri, asa ca trebuie sa mergi cu ele in sacosa.
      Spor

Comment

Vineri am facut un drum de 130km pe autostrada, pe pilot automat setat la 110km/h, 2 persoane, si rezervorul 3/4plin si a iesit un consum de aproximativ 10-11l/100km. Aceasta saptamana sau cealalta ii voi face o vizita mecanicului cred.

Comment

Cam ce turatie aveai la 110 poate e grupul schimbat si nu are raportul corespunzator?
          Ai verificat vitezometrul cu ajutorul unui GPS arata bine viteza de deplasare si km parcursi?

Comment

Scuze ca scriu asa tarziu...
            La 110-115km/h este cam 2500rpm

Comment

Pare in regula raportul de transmisie!
              Fa o verificare la avans,pompa de injectie si injectoare!

Comment

Working...
              Logan | Dacia Logan |Anulare DPF