Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Bai la clima:(

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Bai la clima:(

Am o problema cu instalatia de la clima. S`a defectat regulatorul de turatie al motorasului. La magazin e mai mult de 1000 de lei si sincer nu sunt dispus sa platesc atat de mult pt asta V`as ruga frumos sa`mi ziceti niste numere de telefon de la niste schroturi din arad sau timisoara...eventual poate stiti voi vreo masina la dezmembrat. Precizez ca a mea e instalatia cea cu buton auto, un fel de climatronic banuiesc, cu o rotitza pt temperatura si restul doar butoane. )w124)
    Multumesc anticipat.
    1988 Mercedes-Benz 300E 4matic

Originally posted by serifu View Post
    Am o problema cu instalatia de la clima. S`a defectat regulatorul de turatie al motorasului. La magazin e mai mult de 1000 de lei si sincer nu sunt dispus sa platesc atat de mult pt asta V`as ruga frumos sa`mi ziceti niste numere de telefon de la niste schroturi din arad sau timisoara...eventual poate stiti voi vreo masina la dezmembrat. Precizez ca a mea e instalatia cea cu buton auto, un fel de climatronic banuiesc, cu o rotitza pt temperatura si restul doar butoane. )w124)
    Multumesc anticipat.
    . Ai un numar al piesei, poate am eu si til pot trimite la arad . Fiul meu va ajunge duminica noaptea in arad.

Comment

0742557437 Nizar;
      0722287431 Horia;

Ambii sunt din Arad si au Mercedes la dezmembrat.

Comment

pot sa-ti fac eu rost de el.Am acelasi model numai ca nu stiu pretul si butoanele sunt cam sterse,cel putin butonul cu 0.

Comment

Originally posted by HORGUS View Post
          pot sa-ti fac eu rost de el.Am acelasi model numai ca nu stiu pretul si butoanele sunt cam sterse,cel putin butonul cu 0.
          imi cer scuze pt intarzierea cu, care raspund insa am avut foarte multa treaba si oboseala nu mi`a permis sa mai intru pe aici. lasa`mi te rog frumos un numar de telefon si te sun,
          1988 Mercedes-Benz 300E 4matic

Comment

Working...
          Logan | Dacia Logan |Anulare DPF