Salutare nu de mult am achizitionat un 124 2,5 d din 1991 si cand schimb din treapta 1 in 2 si il turez mai tare de 2000 rot/min cand las ambreaju are niste smacituri si iarasi are aceias sintome in frana de motor dar daca nu il turez numai un pic si ii dau scurt 2 si nu accelerez brusc nu prea se simnte.Toamponul dintre cardan si diferential a fost schimbat de curand sustine fostul proprietar.
Announcement
Collapse
Informatii si clarificari privind datele personale
Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.
__________________________________________________ ________________________________
I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________
II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii
Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont
Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.
Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________
III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).
Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii
Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont
Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.
Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________
III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).
Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less
Smacituri
Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
-
Acele smancituri pot disparea daca te adaptezi la condusul masinii.
Eu am schimbat la mai multe w124 flanse la cardan/cutie,rulmentul elastic etc,insa am impresia ca pentru a scapa de acele smancituri trebuie schimbat tot de la ambreaj pana la grup(disc ambreaj,suporti cutie,bucse brate spate,grup,tot).
Numai bine!Mercedes-Benz E220C 124 automatic '94
Mercedes-Benz 230C 123 automatic '78
Mercedes-Benz SL320 129 automatic '96
Mercedes-Benz E200C 124 automatic '95
-
Originally posted by Kolozsvari_tibi View PostAm vorbit cu fostul proprietar si a zis ca anul trecut a schimbat ambreajul dar fara volanta doar discul si placa de presiune si a incercat si el sa remedieze aceasta problema dar toata lumea ia zis ca ii din cauza volantei.Voi ce ziceti se poate sa fie asta problema? Numa bine
Comment
-
Am si eu problema asta, am intrebat intr-un alt topic fara un rezultat concludent, eu am suspectat ca e din injectie dar poate sa fie din diferential la fel de bine.
Am intrebat si un mecanic dar neputand sa dea o rezolvare a dat-o in gluma a spus ca e normal sa faca asa, ca mai face si masina sex... Asta da raspuns la problema, tipic romaneste.
Comment
-
Nu va suparati ca ma bag si eu in seama asa neintrebatDar eu stiu ca smunciturile de care vorbiti pot veni si de la tampoanele dintre puntea spate si caroserie. Am un prieten cu un w124 care la fel pateste si masina este automata. Parerea mea e ca nu-i greu de verificat
) Toate cele bune si sper ca v-am fost de folos. Bafta la repararea masinii!
Comment
-
Despre tampoanele care vorbesti iti da mai putin smucituri,mai mult se aude a bataie,trosnituri etc,si repet nu da smucituri,poate una sau doua pe cand jocul de care vorbim iti da un dute vino de toata frumusetea daca nu lucrezi cu ambreiajul si acceleratia foarte lin.
Comment
-
Pana la urma o sa ajungi la vorba mea de mai sus...
Cumpara piese second-hand originale si de pe masini nerulate in romania!Mercedes-Benz E220C 124 automatic '94
Mercedes-Benz 230C 123 automatic '78
Mercedes-Benz SL320 129 automatic '96
Mercedes-Benz E200C 124 automatic '95
Comment
-
Ceau, si io am o smucitura asemanatoare, in sensul de inainte inapoi, ceva de genul, greu de explicat, este ca si cum atunci cand turez in treapta 1 si schimb in a doua masina are tendinta sa o ia inainte-inapoi pana se stabilizeaza, idea este ca atunci cand schimb rapid viteza fenomenul nu se manifesta, se manifesta doar atunci cand `dorm`cu schimbatorul in mana, eu unul banuiesc tamponul de la cutie care stiu ca este imbatranit de la mecanicul meu, l-am luat de vreo 2 luni, trebuie doar sa-l schimb.
Comment
-
Pot sa subscriu si eu..Se pare ca e problema comuna la masinile astea!Sunt prezente si la mine exact aceleasi socuri ca la voi.Eu am schimbat cutia de viteze,ca oricum era defecta,am schimbat si tamponul cutiei,si am ajuns la concluzia ca smuciturile astea sunt de la jocul din diferential,cel putin in cazul meu.Dar nu ma apuc sa-l schimb ca nu huruie deloc in mers.La Daciile Papuc diesel troncane diferentialul la plecarea de pe loc de zici ca se rup,si tot merg!W124 E220 din 95
Comment
-
Salutare.
Am avut si eu parte de acele smucituri. La mine problema a fost ca fostul proprietar a imperecheat motorul, cutia si grupul aiurea intre ele. Dupa ce am distrus cutia de viteze, m-am apucat sa studiez problema. Am aflat astfel ca grupul meu de 2,64 nu se pupa nicicum cu o cutie manuala in 5 trepte...Probabil cutia mi-a cedat fiind mai ...isteatza.
Ca simptom masina mergea in suturi in treptele 2si 3 mai mereu, si din cand in cand in 4.
De cand i-am pus automata masina merge foarte bine.
Pana sa ii dau de cap insa, am schimbat flanse si rulment de cardan, am bagat nasul in sistemul de alimentare cu motorina si in sistemul de admisie aer - ma cam apucase un soi de disperare din moment ce nimic nu dadea rezultate.
Verifica mai intai daca cutia se pupa cu grupul sa nu fi fost umblat pe acolo.
Bafta
Comment
Comment