Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Actuator inchidere rezervor combustibil

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Actuator inchidere rezervor combustibil

Salut! Am si eu o problema cu actuatorul de inchidere a rezervorului de benzina,care nu mai functioneaza,am altul de rezerva si nu stiu cum sa-l scot,deoarece spatiul este stramt,nu am vizibilitate si in plus nu am gasit nici un sistem de prindere pe corpul actuatorului.....Va multumesc anticipat si astept sugestile voastre!

Salutam!
    Daca zici ca ai unul rezerva trebuie sa observi exact sistemul de prindere. Are un fel de clema pe care trebuie sa apesi. Este simplu sistemul.
    Numai bine!
    Fiecare om pe care il intalnesc in drumul meu imi este superior prin ceva.De aceea incerc sa invat cate ceva pe langa fiecare.(Sigmund Freud)

Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit!

Comment

Scuze de post dublu.
      Parca aceasta este clema:
      Attached Files
      Fiecare om pe care il intalnesc in drumul meu imi este superior prin ceva.De aceea incerc sa invat cate ceva pe langa fiecare.(Sigmund Freud)

Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit!

Comment

Da, exact numai ca eu in loc sa apas pe clema in jos trageam in lateral,mai ales ca nu aveam vizibilitate si ma orientam numai pipaind actuatorul ca sa-mi dau seama cum se prinde.Ok! multumesc frumos de informatie Tumar.

Comment

Nu am reusit nici pana acum sa scot actuatorul,clema face corp comun cu actuatorul si daca apesi pe ea se rupe,am incercat sa trag in lateral,dar nici un rezultat............

Comment

Salut.
            Cu rabdare multa, o sa reusesti. Daca-mi aduc bine aminte, clema care trebuie actionata nu se afla pe piesa din poza, ci ramine pe masina la demontare. Eu am intrat cu totul in portbagaj...
            Se descuia, dar nu se mai incuia. Membrana din interior, este dintr-un fel de cauciuc siliconat l-am lipit cu un pic de silicon de instalatii sanitare si vad ca tine la probe. Oricum, nu am mai avut timp sa-l pun la loc. In locul acestui actuator, folosesc o veche antena auto (o sirma elastica de otel) pe care o actionez manual.. si gata. Metoda romaneasca...

Comment

Working...
            Logan | Dacia Logan |Anulare DPF