Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

scartaie dupa ce merg mai multi km

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• scartaie dupa ce merg mai multi km

Salutari! Detin un mercedes w 124, 2.0 diesel, din 86 si am o problema la el in sensul ca dupa ce merg mai multi km, in special pe vremea asta caniculara, incepe sa scartaie in viraj si nu stiu de ce.
    Mentionez faptul ca recent am schimbat pivotii si capetele de bara si nu sunt jocuri la roti.
    Astept sugestiile voastre.
    Multumesc!

Originally posted by alex_sv View Post
    Salutari! Detin un mercedes w 124, 2.0 diesel, din 86 si am o problema la el in sensul ca dupa ce merg mai multi km, in special pe vremea asta caniculara, incepe sa scartaie in viraj si nu stiu de ce.
    Mentionez faptul ca recent am schimbat pivotii si capetele de bara si nu sunt jocuri la roti.
    Multumesc!
    verifica cilindrul de directie sau bucsele de la amortizoare.Sper sa rezolvi problema.

Comment

Originally posted by marius_oct View Post
      verifica cilindrul de directie sau bucsele de la amortizoare.Sper sa rezolvi problema.
      Bucsele?Te referi la flansele de la amortizoare ? Si cilindrul este caseta de directie nu?
      Last edited by Luxian; 08-08-2012, 10:57 AM.

Comment

Cilindrul nu este caseta de directie.ESTE UNDEVA PRINS DE LONJERON SI DE SISTEMUL DE BARE DE DIRECTIE.SI da,flansele.

Comment

ok...multumesc!

Comment

ok...multumesc!
            Nu ai pt ce.Sa ma anunti daca ai facuta ceva.

Comment

Eu îti recomand sa schimbi bucsile la bara stabilizatoare 4 buc
              Last edited by Luxian; 08-08-2012, 10:57 AM.

Comment

Fi un pic mai explicit .Ai un scirtiit cind intri tare in curba sau cind virezi maxim la o intersectie cu viteza mica ,sau cind invirti volanul pe loc ?

Comment

Colegule nu e de la directie daca la asta te referi...Eu zic faptul ca in zilele cand era foarte cald si mergeam cam 50 de km in virajul de pe loc sau in mers dar la viteze mici se aude cum scartaie suparator..Asta e problema.

Comment

Si eu am avut problema asemanatoare si bagam din cind in cind cu o siringa ulei in rotule .Am mai avut odata un scirtiit enervant la viraje si am gasit aparatorul de praf dinspre partea interioara de la discul de frina atingea in viraje de disc .Tragi de el cu mina si se indeparteaza .Cauza de multeori este provocata de neglijenta mecanicilor apasind ceva de el si se strimba .Trebuie sa dai jos roata si sa bagi capul sub discul de frina si te uiti intre disc si aparator vezi daca e cumva aparatorul frecat intr-un loc .

Comment

problema era pivotul...nu stiu din ce cauza dar dupa o luna s-au dus pivotii luati pe LEMFORDER.

Comment

alex_sv
                        Member

Motorizare : 2.0 D
                        :
                        [Member]

Default scartaie dupa ce merg mai multi km
                        Multumesc!
                        Este posibil ca problema mentionata sa fie de la ulei si caseta de directie partial infundata. Cand este partial infundata caseta uleiul si presiunea se intorc in pompa si se aude acel zgomot. Uleiul isi pierde din proprietati odata cu caldura si cand este foarte uzat efectul este amplificat. Daca vreti sa discutam mai mult pe aceasta tema ma puteti suna la nr 0732491532
                        Repar casete directie si pompe servo. 0732491532

Comment

Domnu autoestet, de cand si pana cand pompa de servo iti strica pivotii? Deja incepi sa devi spam-er pe forum cerandu-ne sa luam legatura cu tine. De parca numai tu repari pompe servo, plus ca omu e din Suceava. Ce face iti trimite pompa si in cel mai fericit caz in doua saptamani i-o trimiti inapoi? Apreciem gestul facut (cu toate ca pe site-ul vostru oficial nu e nici un pret afisat de zici ca e site fantoma, nu prezinta incredere lucrul asta), dar un forum este pt a ajuta si nu pt ati face clienti. Ai sectiunea de bursa, foloseste-o cu incredere. Bafta!
                          Last edited by Luxian; 08-30-2012, 22:47 PM.

Comment

Problema asta am intalnit-o si eu intr-o iarna la w124 al bunicului meu. Si am bagat niste ulei cu seringa la rotule si am rezolvat problema.
                            Last edited by Luxian; 08-30-2012, 23:10 PM.

Comment

Originally posted by gmihai24 View Post
                              Domnu autoestet, de cand si pana cand pompa de servo iti strica pivotii? Deja incepi sa devi spam-er pe forum cerandu-ne sa luam legatura cu tine. De parca numai tu repari pompe servo, plus ca omu e din Suceava. Ce face iti trimite pompa si in cel mai fericit caz in doua saptamani i-o trimiti inapoi? Apreciem gestul facut (cu toate ca pe site-ul vostru oficial nu e nici un pret afisat de zici ca e site fantoma, nu prezinta incredere lucrul asta), dar un forum este pt a ajuta si nu pt ati face clienti. Ai sectiunea de bursa, foloseste-o cu incredere. Bafta!
                              Domnule, ar fi bine sa cititi de 2-3 ori mesajul original inainte sa comentati.

Multumesc!
                              IN PRIMUL RAND ERA VORBA CA AUDE UN SCARTAIT LA VIRAJ si se mentiona ca pivotii si capetele de bara s-au schimbat. NU CA VINE ZGOMOTUL DE LA PIVOT.

Eu am spus decat ca in unele cazuri acel scartait este de la pompa servo si am explicat modul prin care apare un astfel de fenomen. Va rog sa consultati un dictionar sa intelegeti ce inseamna spam. Eu am raspuns concret la o problema si am lasat numarul de telefon in caz ca domunl voia sa discutam. NU am cerut nimanui nimic. Dumneavoastra faceti spam discutand acest subiect pe forum si nu in particular avand in vedere ca nu are legatura cu solicitarea domnului ci ma criticati pe mine.
                              In ceea ce priveste website-ul, ce preturi sa afisez? Sunt prezente datele de contact prin intermediul carora oricine poate afla pretul si conditiile aplicate produdului dorit. Eu nu cred ca o persoana are sau nu are incredere serviciile cuiva doar pentru simplu fapt ca afisaza sau nu afisaza preturile pe website. In primul rand preturile sunt negociabile si sunt diferite de la un client la altul in functie de problema ce trebuie solutionata.

In ceea ce priveste
                              dar un forum este pt a ajuta si nu pt ati face clienti. Ai sectiunea de bursa, foloseste-o cu incredere. Bafta!

Va rog sa imi aratati unde anume am spus ca vreau sa vand ceva. Eu decat mi-am spus opinia asupra subiectului si am oferit numarul persoanei in caz ca vrea sa discute cu mine pe aceasta tema
                              . Daca un mecanic discuta un subiect pe forum nu inseamna neaparat ca si vinde ceva. Am pus un anunt in sectia potrivita si nu am facut ceva care sa incalce regulamentul.

VA RESPECT OPINIA DAR VA ROG CA PE VIITOR SA VA TINETI OPINIILE PENTRU DUMNEAVOASTRA SAU SA DISCUTATI PRIN MESAJE PRIVATE. Este prima si ultima oara cand am sa va raspund. Avand in vedere ca ati adus aceste acuze in public am si eu dreptul de a ma apara.
                              Last edited by autoestet; 09-07-2012, 14:47 PM.
                              Repar casete directie si pompe servo. 0732491532

Comment

Working...
                              X
                              Logan | Dacia Logan |Anulare DPF