Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Roti uzate pe interior

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Roti uzate pe interior

Salut,

Mi-am reglat sapt trecuta unghiul de fuga la un "service" din TM si acum vad ca dupa 600km cuciucurile se uzeza pe interiorul. Plus ca pe la 120hm/h volanul o ia in toate partile ca la tractor.

Banuieste cineva ce nu facut bine baietii, ca sa am argumente cand merg sa ma cert cu ei?
    Eu stiu ca un unghi de convergenta de 1.5 grade tre sa existe intre directiile rotilor fata, dar aici cred ca e mult mai mare

Merci!
    Last edited by Luxian; 04-17-2012, 15:20 PM.

Ai primit cumva ceva foaie când ți-au făcut reglajul? Așa ne putem da și noi cu părerea. Eu ți-aș recomanda să încerci să faci direcția la alt service, gen: PitStop, Temeco sau oriunde dau factură și garanție. Și să treci numai să le mulțumești băieților de ți-au făcut măgăria acum
    ...

Comment

Am fost azi iar la reglat geometria, am stat acolo cu mecanicul si valorile finale sunt de +0.10grade pe fiecare roata fata(ceea ce aparatul zicea ca e normal). Dupa 3 incercari tot nu au putut fiza volanul perfect drept.
      In schimb la probe..la 120km/h simt ca masina oscileaza stanga/dreapta.
      Mi s-a spus ca se poate sa fie de la semicaseta de directie(zicea ca cel putin la Cobra problema asta aparea mai des). A vazut mecanicul putin joc la caseta.
      Nedumerirea mea e de ce nu am observat nimic inainte de a schimba un capat de bara si de a regla geometria.

Voi ce ziceti ce ar putea fi.
      Stiti cat ar fi o semicaseta de directie?
      Ceva service mai bun in TM sau imprejurimi pt o constatare profesionista?
      Merci fain!

Comment

Salutare! Nu pot zice ca am avut problema asta pentru ca eu am Cobra, masina a vazut la viata ei peste un milion de km cel putin caroseria iar reglajele la caseta de directie si la capetele de bara le-am facut eu! Bun eu sugerez sa incerci sa te uiti si la amortizorul de directie daca constati ca trebe inlocuit vei fi uimit de felul in care se comporta directia ta! Ce inseamna putin joc, in manualul de reparati pentru mercedes scrie ca jocul normal este de 2,5 cm! Sper sa te ajute cu ceva parerile mele!

Comment

Daca ai avea un manual de sharuit m-ar ajuta mult, ca eu cam bajbai. Jocul nu pot spune cat e pt ca stiu doar ce mi-a zis mecanicul ca semicaseta de directie ar avea joc si de asta nu poate face unghiul bine. Cred ca o sa sa caut un service bun pt o constatare calumea.

Comment

Salutare! Eu folosesc urmatorul link pentru W123 http://mercedes.thatchermathias.com/...6Steering.html
            Gasesti tot ce vrei despre directie si reglarea ei, ti-am atasat manualul de la 123 pentru ca sunt foarte apropiate masinile si cred ca te ajuta datele!
            Si iti atasez si manualul de w124, dar iti spun din start ca nu vei gasi prea multe informati!
            w124-zone.com is your first and best source for all of the information you’re looking for. From general topics to more of what you would expect to find here, w124-zone.com has it all. We hope you find what you are searching for!

Sper totusi sa te ajute!
            Sunt sigur ca uni de pe forum vor rade de mine dar raglajele mele sunt facute cu ruleta, la mine a dat rezultate deci poate sa zica cine ce va vrea!

Comment

Sorry dar nu merg linkurile

Comment

w124-zone.com is your first and best source for all of the information you’re looking for. From general topics to more of what you would expect to find here, w124-zone.com has it all. We hope you find what you are searching for!

incearca acum!

Comment

Daca ai probleme la semicaseta de directie, gasesti in comert chit de reparatie complet, care nu este foarte scump si se schimba destul de usor.

Comment

Salut. Pentru colegul racataian daca reusesti sa rezolvi problema te rog sa-mi spui si mie,aceasi problema o am si eu la un w 124.0765823836.Multumesc!

Comment

Merci fain!
                      Eu am motor de 2 l Diesel,OM 601, pt tipul asta sunt ceva manuale?

Comment

Originally posted by Greceanu-Eduard View Post
                        Daca ai probleme la semicaseta de directie, gasesti in comert chit de reparatie complet, care nu este foarte scump si se schimba destul de usor.
                        Se gasesc la orice magazin auto sau tre comandat pe net?

Comment

Originally posted by racataian View Post
                          Se gasesc la orice magazin auto sau tre comandat pe net?
                          Chitul de reparatie pentru semicaseta, se gaseste la orice magazin de piese auto. Pe baza VIN-ului, iti cauta chitul respectiv si daca nu il au pe stoc, ti-l aduc in cateva ore sau a doua zi. Chitul este compus din 2 bucsi de teflon cu interior de metal, 2 saibe de metal, o piesa de metal de forma unui paharut prin care trece un ax (surub), cu piulita cu teflon. Cam astea ar fi. Se monteaza foarte usor, nu ai ce deregla aici prin inlocuirea lor.

Comment

Salut! Ai reusit sa iti rezolvi problema? Nu am gasit nici un manual pentru OM601 dar sunt destul de asemanatoare intre ele la caroserie deci poti folosi fara nici cea mai mica problema informatiile care nu au legatura cu motorul! Spor la treaba!

Comment

inca nu am avut timp de reparatie, serviciul asta..Sapt viitoare sper

Comment

Working...
                              X
                              Logan | Dacia Logan |Anulare DPF