Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Problema Expansion Plug (pierd antigel/apa pe la expansion plug)

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Problema Expansion Plug (pierd antigel/apa pe la expansion plug)

Salutare!V-as intreba unde intra acest furtun din poza,cel incercuit cu rosu?Am mers vreo 20km acum o luna si ceva cand era mai frigut si la 85-90C sa zic asa m-am trezit ca iesea abur pe la vas..adica dadea apa afara prin acel furtun.A doua chestiune e cea legata de motor pierd antigel pe la acest expansion plug sau Engine oil galley plug...se afla langa dopul antiinghet.

Piesa nr 1...nr 2 e pentru masinile cu clima rece..gen canada

La fel e si la mine,se afla in partea dreapta cum ridicam capota,acesta fiind un motor de w140 iar al meu de w124 1994 E klasse

Problema mea e cea din poza a doua..pe acolo se scurge antigelul...am pus putin poxipol dar probabil s-o fi dezlipit...inca nu am mai desfacut la motor sa ajung acolo...dar ma intreseaza daca se gaseste aceasta piesa la dealer sau ce cod are...sau ce optiuni as mai avea...daca as pune mastic sau poxilina am inteles e mult mai buna decat poxipolul...imi trebuie ceva sa pot sa fac singur...ceva care sa tina un pic la presiune si caldura produsa de motor si apa/lichid de racire...
    Attached Files
    Last edited by unmillion; 03-24-2012, 10:08 AM.
    he best or nothing

Se pare ca sunt 7 astfel de pastile antiinghet pe blocul motor M111 - trebuie seria de sasiu ca sa-l identific corect. Codul il gasesti in a 2-a poza.
    Acel furtun duce la al doilea vas de expansiune (overflow tank), daca ai asa ceva pe masina si e montat sub aripa dreapta fata.
    Attached Files
    W 126 `87 300 SDL OM606 24v Automatic
    W 126 `86 300 SD OM617 Automatic
    W 124 `93 E250 D ex 300 D

- Bond - James Bond.
    - `Dullah - Abdullah.

Comment

Buna seara LEO,cod motor M111960,E220 automatic,am sa ma uit daca am al doilea vas..dar nu cred ca il am cum scrie si in a doua poza "ca nu este disponibil pentru modelul acesta" iar in cazul in care nu am vasul pot lasa asa furtunul liber sau?
      he best or nothing

Comment

Eu intrasem pe E200, de asta ti-am cerut seria sasiu. Al doilea vas nu-l poti vedea decat daca demontezi contraaripa de plastic. Daca vasul nu e acolo poti lasa furtunul liber dar o sa arunce antigelul jos in cazul in care e prea mare nivelul in primul vas.
        W 126 `87 300 SDL OM606 24v Automatic
        W 126 `86 300 SD OM617 Automatic
        W 124 `93 E250 D ex 300 D

- Bond - James Bond.
        - `Dullah - Abdullah.

Comment

Majoritatea w124 de la noi nu au al 2-lea vas (nu cred ca exista) , este doar un furtun pe care se scurge antigelul (cand fierbi motorul) ; de ce nu te duci sa comanzi capacelul acela , e mult mai simplu si mai economic , decat sa pui toate chestiile pe acolo (poxilina , super-glue , sau nu mai stiu ce) .
          Numai bine
          Mercedes . (punct)
          Mercedes w 124 300 e (1989)
          Mercedes w 124 300 e 24 v (1991 luna VI)
          Mercedes w 211 220 cdi (2004)
          Mercedes w 124 300 e 24 v (1991 luna V)
          Mercedes w 124 E200 cabrio (1995 luna II)
          Lexus IS 300 (1999)
          Mercedes W210 E 280 (1998 luna I)

Comment

Si eu am tot E220 cu motor M111.960 si furtunul ala sta in aer.Asa a venit din fabrica.Nu am al 2-lea vas de expansiune,dar nici n-ai nevoie de el daca motorul nu se supraincalzeste si nivelul in vas e bun!
            W124 E220 din 95

Comment

salutare din nou,am fost azi la Autoklass SUD din Berceni la vanzari piese si dupa ce s-a uitat prin programul EPC nu a gasit cum se numeste aceasta piesa,a intrebat si pe un mecanic de pe acolo si nimic am stat vreo 30 minute si dadea din umeri...deci nu am rezolvat nimic la dealer-ul la care am fost.Deci cred ca pana la urma tot la ideea mea cu poxilina ma indrept.
              Last edited by unmillion; 04-05-2012, 18:50 PM.
              he best or nothing

Comment

Daca nu gasesti in comert..., fiind un dop cu filet,eu zic sa cauti un strungar si fa-ti un simplu dop din cupru [bronz]. E o rezolvare sigura, de durata [pe viata] si ieftina.

Comment

@UNMILION....vezi ca dopul ala se gaseste unde ti-am zis pe mess...
                  la Prime auto.Io am dat 40 lei cu tot cu tranport.
                  M-au rezolvat rapid baiatii cu dopul ala,intr-o zi mi l-au si trimis.

Leo..nu ese dop antiinghet.Ala se numeste buson bloc motor.
                  Nu are nicio treaba dopul antiinghet cu busonul .

Cat despre strungar nu are rost sa te chinui.
                  Prin aceeasi problema am trecut si eu si s-a rezolvat ,cum am zis , am dat comanda la firma aia de la sus..

Comment

Salutare din nou,am gasit si cumparat acest buson de la motor,cod A117 997 02 30 ,urmeaza dat jos cel vechi si pus acesta nou!
                    he best or nothing

Comment

Working...
                    X
                    Logan | Dacia Logan |Anulare DPF