Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

porneste greu

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • porneste greu

    masina in cauza este un w124 coupe motor 111.940 din "94;de citeva luni a aparut o problemaorneste greu citeodata.
    La inceput nu mi-am facut probleme, banuind ca daca am ramas o data pe rezerva poate a ajuns apa sau putina mizerie in filtru de benzina;am schimbat filtru la un moment dat si am crezut ca s-a rezolvat problema,dar totusi problema apare citeodata din nou.
    In ultimul timp am fost mai atent si am realizat ca dimineata porneste f.bine,dar acele porniri grele apar atunci cind opresc motorul ptr o perioada mai scurta 2,3 ore .
    Daca incerc sa pornesc masina imediat dupa ce am oprit-o pornirea grea nu apare.
    Are cineva o idee sau s-a confrutat cu aceasta problema?

    Multumesc

  • #2
    Salut!Verifica toate furtunele de vacuum sa fie bagate si sa n-aiba crapaturi,verifica fise bujii,bujii,releul pompei de benzina sa nu aiba contacte oxidate,releul OVP.Si senzorul de pe volanta (cititorul de impulsuri) poate face asemenea figuri,dar ala ii mai greu de verificat,ori prin inlocuire,ori te duci la tester.Dupa ce porneste,motorul merge bine,rotund?
    W124 E220 din 95

    Comment


    • #3
      pornire grea

      Dupa ce porneste merge bine sau daca porneste in 2 sau 3 cilindrii,dupa ce apas pe pedala de acceleratie merge bine.
      Nu inteleg de ce defectul este aleator-cind porneste perfect ,cind cu intirziere.
      Am fost plecat de sarbatori fara masina asta si a stat pe dreapta ~10 zile;cind am pornit-o a functionat perfect.In ziua respectiva am avut de facut citeva drumuri scurte,deci am oprit-o si pornit-o de citeva ori;a functionat perfect de citeva ori,dar la a 4-a sau 5-a pornire a reaparut "problema"
      Remarc ca aceasta pornire grea nu apare cind masina a stat parcata peste noapte.
      Curios nu ?

      Comment


      • #4
        Salut,si eu am o problema asemanatoarea la un W124 `94 Motor 111.960...ii dau la automat si moare dupa cateva secunde...dupa 4 min cand se incalzeste numai face asa si sta in 900-1000 relatiul...asta numai cand e rece motorul,cand se incalzeste si ii dau cheie sta de fiecare data.
        he best or nothing

        Comment


        • #5
          masina esti pe motorina?ai verificat bujiile?verifica si injectoarele,pornesti masina o lasi sa mearga la relantiu si desfaci pe rand fiecare conducta la injector daca masina palpaie sunt bune daca nu isi schimba mersul este defect

          Comment


          • #6
            Salut baieti!Am si eu o problema asemanatoare la un W124..cand pornesc motorul se aude un fasait in partea dreapta spate jos...e doar aer..benzina nu curge sau ceva de genul..tin sa precizez ca nici franele pe spate nu tin...cand bag in marsarier
            he best or nothing

            Comment


            • #7
              Originally posted by unmillion View Post
              Salut baieti!Am si eu o problema asemanatoare la un W124..cand pornesc motorul se aude un fasait in partea dreapta spate jos...e doar aer..benzina nu curge sau ceva de genul..tin sa precizez ca nici franele pe spate nu tin...cand bag in marsarier
              Nu au treaba franele cu fasaitul ; daca fasaitul se aude in masina in dr spate, subt bancheta ai pompa de vacuum ,verific-o si vezi daca e in regula (+ circuite de vacuum la usi,usa rezervor )

              Comment

              Working...
              X
              Logan | Dacia Logan |Anulare DPF