Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Inchidere centralizata

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Inchidere centralizata

salut

am o nelamurire. la masina mea 124 din 91 cu motor de 3000 diesel am dat azi jos fata la o usa sa pun opritorul usii la loc ca sarise un surub si se misca.
    am montat inapoi si nu mai merge ca lumea inchiderea pneumatica. fara fata mergea apoi dupa ce am montat-o inapoi asa si asa. de inchis se inchide dar usile in afara celei de la sofer fac figuri. cel mai des ramane deschisa cea de pe spate dreapta la care am umblat si apoi nu mai merg nici celelalte pana nu deschid geamurile de la cheie dar apoi nu se mai inchide usa accea desi celellalte da.
    poate deoarece am observat ca tija era de la inchidere era cam slabita si am strans surubul acela care o fixeaza?
    poate ma ajuta cineva sa imi explice si cum lucreaza inchiderea ca am mai observat ca daca cineva inchide o usa apoi merge nasol pe centralizata.
    merci

Originally posted by mitre View Post
    salut
    ...am observat ca tija era de la inchidere era cam slabita si am strans surubul acela care o fixeaza?
    Daca acum dupa ce-ai umblat la tija merge inchiderea cu fatza de usha data jos, inseamna ca e de la montarea incorecta a fetzei de usha, iar daca nu merge bine nuici cu fatza de usha data jos inseamna ca ai dereglat tija.
    .. ________ ..
    o/____https://www.clubmercedes.ro/core/ima...ilies/cool.png____\o
    (Oo\==/oO)
    ..U...............U.
    Ma plimb dimineata ca sa fiu liber dupa amiaza si sunt de acord cu orice afacere care nu degenereaza in munca.
    http://img99.imageshack.us/img99/342...icuminejg5.gif

Comment

banuiam eu. si cum se regleaza tija? sau mai bine merg la cineva priceput?

Comment

E greu de spus "prin corespondentza" , da cred ca trebuie sa vezi ce-ai facut, ai lungit-o sau scurtat-o, daca sti sigur ca n-ai indoit-o/strambat-o (tija).
        .. ________ ..
        (Oo\==/oO)
        ..U...............U.
        Ma plimb dimineata ca sa fiu liber dupa amiaza si sunt de acord cu orice afacere care nu degenereaza in munca.

Comment

cel mai bine desfaci fata de usa si te joci la inchidere si vezi care e problema. o fi prea stransa tija, prea scurta, lunga, se duce intr-o parte, o fi furtunasul fisurat. pot fi multe bube. cel mai bine da fata de usa jos si te uiti atent la ceea ce se intampla acolo, ca nu iti trebuie 3 facultati sa-ti dai seama

Comment

pai am desfacut capul de plastic, si am strans surubul care face fixarea pe usa. inchiderea merge aproape totdeauna sau cel putin celelalte usi dar la usa aceea uneori. culmea ca fara fata merge aproape tot timpul. cum trebuie sa fie surubul de fixare? strans sau sa aiba joc?
            si am vazut ca se deschid si se inchid geamurile de la cheie. este normal?

Comment

slabeste tija .trebuie sa aiba joc ca sa poata culis daca nu ma insel

Comment

Un strop de joc la tija este obligatoriu sa aibe.
                Daca se inchid geamurile cand incui masina cu cheia este "normal", iar daca se inchid si deschid geamurile din telecomanda inseamna ca au si functia "confort".
                .. ________ ..
                (Oo\==/oO)
                ..U...............U.

Comment

azi am facut o smecherie .... si ca de obicei daca lucrezi duminica nu mere nimic. am rezolvat cu inchiderea .... partial. merge si se inchid usile dar .... se deschide doar la sofer. sigur este de la tija aia nenorocita ca daca dau jos fata merge. probabil freaca in fata si ..... dar ma rog alta este acum problema. imi ies afara din usa bucatile alea mici de pe exterior care compun manerul. nu aveau nimic dar atata le-am frecat ca ... cum dracu le fixez la loc ca nu am vazut sa aiba surub sau asa ceva. este ceva smecherie ca prea usor joaca daca trag de ele.

Comment

inchidere centralizata

Originally posted by mitre View Post
                    azi am facut o smecherie .... si ca de obicei daca lucrezi duminica nu mere nimic. am rezolvat cu inchiderea .... partial. merge si se inchid usile dar .... se deschide doar la sofer. sigur este de la tija aia nenorocita ca daca dau jos fata merge. probabil freaca in fata si ..... dar ma rog alta este acum problema. imi ies afara din usa bucatile alea mici de pe exterior care compun manerul. nu aveau nimic dar atata le-am frecat ca ... cum dracu le fixez la loc ca nu am vazut sa aiba surub sau asa ceva. este ceva smecherie ca prea usor joaca daca trag de ele.
                    vezi ca fata de usa se fixeaza pe usa prin lovituri cu pumnul in zona "buburuzelor" ,iar sus unde se ridica geamul trebuie fixata in prealabil in niste cleme de tabla...daca nu sta "labartata" si face zgomot..
                    cu stima
                    steen

Comment

da asta am descoperit ieri si eu si o clema era labartata chiar cea dinspre balamale dar deja era pusa fata asa ca poate de aia freaca tija.
                      despre manerele usilor nimic?

azi am tot bazait pe la usile astea. si am descoperit ca daca dau comanda incompleta de inchidere se deschid???!!! una cate una. apoi.
                      insa dupa un timp nu a mai mers la usa cu pricina ci doar la celelalte doua.
                      Last edited by mitre; 04-16-2008, 14:53 PM.

Comment

am avut si eu mututoaiele alea rupte si le-am fixat ci niste seibi si holsuruburi.bafta

Comment

pai cred ca de acolo este problema. acolo am vazut ca la cealalta usa este o chestie de plastic cu un fel de lagar si la mine surub cu piulita. acuma merge satisfacator.

Comment

dupa lu[te seculare si vizite la electricieni si mecanici care isi dadeau cu parerea care mai de care azi am bagat un pic de ulei de cutie automata pe tije si am lasat sa se scurga.
                            Merge uns.
                            Mesterind azi am descoperit ca am vacuum si pe spate, la portbagaj. dar nu stiu unde sa il racordez la inchizatoare. acolo este un vacuum si o linie de curent cu 3 pini rotunda mufa. Am nevoie de ceva acolo ca sa mearga inchiderea la portbagaj?
                            am mai descoperit in spatele tapiteriei din portbagaj o mufa cu doua fire??? si nu am gasit la ce merge. la lungime este de pe partea stanga de la prima fanta mare de sub plansa de la geam pana la ultima fanta pe partea cealaalta. ce ar putea fi?
                            astea deja sunt chestii de finete si ... sincer nu cred ca le stie prea multa lume.
                            mai ales partea electrica ....
                            Last edited by mitre; 05-02-2008, 16:11 PM.

Comment

Lipseshte valva-comanda a portbagajului. La taraga ta, teoretic, cind deschideai portbagajul se descuia toata mashina. Mufa aia de ai gasit-o teoretic ar fi pentru antena electrica. Practic, dracu so pieptene...

Comment

Working...
                              X
                              Logan | Dacia Logan |Anulare DPF